Mergina norėjo nufotografuoti ledus. Viską sugadino kiras

Kartais mes linkstame galvoti, kad žmonės yra gyvūnų karalystės valdovai. Bet kiekvienas, bandęs pajūryje pasimėgauti užkandžiais, greitai supranta, kad ši vieta yra kirų karalystė, kurioje visi mes tik svečiai.

Kiras ne tik sugadino nuotrauką, bet ir pagrobė desertą.<br>„Twitter“ nuotr.
Kiras ne tik sugadino nuotrauką, bet ir pagrobė desertą.<br>„Twitter“ nuotr.
Kiras ne tik sugadino nuotrauką, bet ir pagrobė desertą.<br>„Twitter“ nuotr.
Kiras ne tik sugadino nuotrauką, bet ir pagrobė desertą.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 17, 2016, 8:46 PM, atnaujinta May 12, 2017, 6:49 PM

Twitter“ vartotoja, pasivadinusi kyotorichi pseudonimu, panašu, kad tai sužinojo ne pačiu maloniausiu jai būdu, pastebi interneto puslapis „The Dodo“.

Nusipirkusi ledų ji nusprendė juos nufotografuoti jūros fone ir tikrai nesitikėjo, kad viskas baigsis susidūrimu su bebaimiu plunksnuotu plėšiku, atskridusiu tiesiai iš dangaus. Įžūlus kiras netruko pareikšti pretenzijų į šį skanėstą.

Paukščio poelgis buvo įamžintas nuotraukoje ir atsidūrė socialiniame tinkle „Twitter“, kur vos per dieną sulaukė kone 49,5 tūkst. paspaudimų patinka ir dar per 40 tūkstančių persidalijimų.

Ar reikėtų kaltinti paukščius už tai, kad jie nepraleidžia progos pasivaišinti? Kad ir šį kirą, kurį, vagiantį traškučius iš vietos parduotuvės, įamžino socialinio tinklo „Imgur“ vartotojas? Šį vaizdelį galite pamatyti apačioje.

Taip, kirai yra tikri plėšikai. Tiesa, ne visada jų bandymas kuo nors pasivaišinti baigiasi sėkmingai.

Prisimenate, gamta.lrytas.lt/fauna/del-savo-gobsumo-ir-zioplumo-kiras-tapo-oranzinis.htm"="">gamta.lrytas.lt/fauna/del-savo-gobsumo-ir-zioplumo-kiras-tapo-oranzinis.htm"" target="_blank">pasakojome apie žioplą kirą, kuris bandydamas pasigrobti mėsos, įkrito į indišką vištienos troškinį ir dėl kario tapo oranžiniu?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.