Žvaigždės rodo net tai, kokie tėvai esate pagal Zodiako ženklus

Žvaigždės turi įtakos ne tik mūsų asmenybei, bet ir tam, kaip mes auklėjame savo vaikus. Smalsu sužinoti daugiau apie save? Perskaitykite, kokie vaikų auklėjimo ypatymai būdingi skirtingų Zodiako ženklų atstovams.

Žvaigždės turi įtakos ne tik mūsų asmenybei, bet ir tam, kaip mes auklėjame savo vaikus.<br>123rf nuotr.
Žvaigždės turi įtakos ne tik mūsų asmenybei, bet ir tam, kaip mes auklėjame savo vaikus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2015, 7:28 AM, atnaujinta Oct 25, 2017, 8:32 AM

AVINAS

Iš prigimties esate lyderiai.Todėl nieko keista, kad esate linkę vadovauti savo vaikams ir esate jiems pavyzdys net tada, kai jie užauga.

Tiesa, jūsų, tikro kovotojo, pykčio proveržiai gali stipriai apgadinti santykius su vaikais jų paauglystėje.

Jei norite to išvengti, stenkitės valdytis ir pažaboti savo įniršį. Bendraudami su vaikais prisiminkite, kad jie kur kas jautriau reaguoja į visas pastabas nei suaugusieji.

Priimkite savo vaikus tokius, kokie jie yra ir neprimeskite jiems savo pažiūrų bei nereikalaukite iš jų būti tokiais, kaip jūs. Jūs – dėmesingas tėvas ar motina ir iš visų jėgų stengiatės, kad jūsų atžaloms nieko nestigtų.

JAUTIS

Kantrūs, atsargūs, pasitikintys savimi ir emociškai stabilūs – esate puikus ramstis savo vaikams, nesvarbu, kokio amžiaus jie būtų. Nenuostabu, kad būtent Jaučio ženklo atstovai laikomi labiausiai tinkami tėvystei.

Vienas svarbiausių jūsų gyvenimo tikslų – savo šeimai sukurti saugią ir užtikrintą aplinką. Štai kodėl Jaučio ženklo atstovų vaikai, paklausti, ką jiems reiškia saugūs namai, atsako: „Mano mama“ arba „Mano tėtis“.

Jums svarbu, kad namuose tvyrotų ramybė, būtų jauku ir gražu. Atkreipiate dėmesį net į menkiausias detales, ir jūsų vaikai dėkingi, kad gali augti malonioje, sveikoje ir etstetiškoje aplinkoje.

Be to, esate puikūs ir ištikimi draugai. Todėl tikėtina, kad esate vienas iš tų laimingųjų tėvų, kurį vaikai vadina geriausiu savo draugu.

DVYNIAI

Apie viską turite savo aiškią nuomonę, pasaulėžiūrą bei griežtai nubrėžtą moralės kodeksą. Visa tai jūs noriai perduodate ir savo atžaloms. Tad nenustebkite, kai vaikai perims jūsų bruožus, įpročius.

Iš prigimties esate puikūs mokytojai ir auklėtojai. Jums puikiai sekasi reikšti savo mintis. Lengvai randate kalbą su bet kokio amžiaus vaikais. Jūs idealiai tinkate tėvystei.

Vertinate intelektualias diskusijas, pokalbius iš esmės, tad pas jus namuose vakarai skirti šeimai. Bene mėgstamiausias dienos laikas – vakarienė visiems šeimos nariams susėdus prie bendro stalo.

Garsusis Dvynių dvylipumas retkarčiais iššaukia jūsų nuotaikų kaitas. Vaikams jas perprasti gali būti nelengva. Pasistenkite savo atžaloms užtikrinti emocinį stabilumą ir pastovumą.

VĖŽYS

Šio ženklo atstovai bene rūpestingiausi ir labiausiai užjaučiantys tėvai. Jūsų meilė vaikams – begalinė. Jūs sugebate išlaikyti stiprų dvasinį ryšį su savo atžalomis visa gyvenimą.

Jūs iš visos širdies džiaugiatės savo vaikų sėkme ir nuoširdžiai užjaučiate, kai jiems nesiseka. Patikėkite, tai sugeba ne visi tėvai.

Tiesa, kartais jūs jaudinatės pernelyg daug, pernelyg dažnai ieškote patvirtinimo, kad jūsų vaikui viskas gerai. Tai gali net erzinti.

Geriausiai jūs jaučiatės namuose apsupti šeimos narių. Bet bent retkarčiais prisiminkite, kad daug įdomių veiklų šeimai vyksta ir už namų sienų.

LIŪTAS

Jūsų namuose visada linksma ir audringa. Jūs prisigalvojate pačių įvairiausių smagių pramogų ir veiklų. Jei jūsų vaikas liūdnas ar rūškanas, jūs gebate gražinti jam šypseną akimirksniu.

Iš prigimties esate lyderiai, todėl jums svarbu jaustis šeimos galva. Jūs visuomet trokštate būti dėmesio centre. Todėl jums kartais gali būti sunku aplinkinių dėmesiu dalintis net su savo vaiku.

Bet juk čia ne varžybos. Bent kartais leiskite savo atžaloms užgožti jus savo šaunumu, gabumais.

Dėl savo liūtiškos prigimties kartais esate linkę elgtis pernelyg agresyviai ir egoistiškai. Jūs neturite baimės jausmo, bet tuo pačiu širdies gilumoje esate labai jautrūs.

Todėl jums gali būti sunku susitaikyti su tuo, kad vaikai užauga, palieka namus ir gyvena savo gyvenimą.

MERGELĖ

Šio ženklo atstsovai be galo tvarkingi, organizuoti ir disciplinuoti. Dauguma Mergelių gali būti laikomi tobulais tėvais. Jūsų atžalos laimingos, turėdamos tokius rūpestingus tėvus.

Niekas nepraslysta pro jūsų skvarbias akis. Jūs viską detaliai suplanuojate ir niekada nieko nepamirštate – net savo vaikų draugų gimtadienių (juk reikia jiems iš anksto nupirkti dovanas!).

Tačiau jūsų tobulumo siekimas visose gyvenimo srityse gali pakišti koją. Vaikai kartais turi suklysti, prisidaryti bėdos. Juk visi mes mokomės ne iš svetimų, bet savo klaidų.

Dažniau kartokite savo vaikams, kad mylite juos tokius, kokie jie yra. Leiskite savo atžaloms būti vaikais ir džiaugtis nerūpestinga vaikyste. Juk būtent tokia vaikystė ir yra tobula.

SVARSTYKLĖS

Su savo vaikais mielai leidžiate laiką. Dievinate kartu žaisti stalo žaidimus, spręsti kryžiažodžius, skaityti ir mokytis. Jums labai svarbu, kad jūsų vaikai užaugtų sąmoningais ir protingais žmonėmis.

Todėl skatinate juos ne tik gerai mokytis, bet ir išbandyti įvairias intelektualias veiklas po pamokų. Leidžiate savo vaikams rinktis patiems ir jie jums už tai dėkingi.

Namuose sukuriate ramią ir harmoningą aplinką. Todėl jūsų atžalos neskuba bėgti iš namų. Jie čia noriai leidžia laiką ir dažnai į namus pasikviečia savo draugus.

Esate puikūs klausytojai, todėl jūsų vaikai, net ir pasiekę sunkų paauglystės laikotarpį, jums mielai išpasakoja slapčiausias savo svajones.

SKORPIONAS

Jūsų meilė vaikams – begalinė. Dėl jų laimės bei gerovės galite padaryti bet ką. Iš visų jėgų stengiatės, kad jų vaikystė būtų graži ir nerūpestinga.

Tačiau nepersistenkite. Leiskite jiems patiems priimti sprendimus ir nebandykite jiems vadovauti kiekviename žingsnyje.

Juk jūs norite, kad jie užaugtų savarankiškais ir savimi pasitikinčiais žmonėmis, tiesa? Jei jums pavyks pažaboti savo norą viskam vadovauti, jūsų atžalos visą gyvenimą išlaikys stiprų ryšį su jumis.

Jūs puikiai jaučiate žmones ir sugebate užjausti bei paguosti. Taip pat jūs mokate saugoti paslaptis. Jūsų atžalos tai žino ir pasitiki jumis. Jie jums atvirai patiki savo giliausius išgyvenimus ir abejones.

ŠAULYS

Jūsų vaikai laimingi vien būdami šalia jūsų. Su jumis jiems visada smagu. Jūs mėgstate leisti laiką aktyviai. Namuose stengiatės neužsibūti.

Todėl visą jūsų šeimą savaitgaliais dažniausiai galima išvysti kino teatre, koncerte, parke, važinėjančius riedučiais.

Jūs domitės filosofija, žmogaus psichologija, religijomis, kultūra ir tiesiog trykštate gyvenimo džiaugsmu. Net ir suaugusios jūsų atžalos mielai klausia jūsų patarimų įvairiais gyvenimo klausimais.

Jūsų vaikai jus laiko sektinu pavyzdžiu ir geriausiu draugu. Argi tai nėra kiekvieno tėvo svajonė?

OŽIARAGIS

Šio ženklo atstovai – labai praktiški ir patikimi tėvai. Bene didžiausias ir svarbiausias jų rūpestis – finansinė šeimos gerovė. Neleidžiate sau svajoti apie dangiškus migdolus ir elgtis neatsakingai.

Esate tie, kurie aprūpina šeimą maistu, pasirūpina švariais drabužiais ir tvarka namuose. Namai – jūsų tvirtovė ir čia, apsupti artimųjų, jaučiatės geriausiai. Taip pat dievinate šeimos keliones ir dažnai leidžiate sau šį malonumą.

Vadovaujatės posakiu: „Laikas – pinigai“, todėl visa jūsų dienotvarkė suplanuota minučių tikslumu. To paties punktualumo bei organizuotumo tikitės ir iš savo atžalų.

Jūs labai gerai žinote, ko nori jūsų vaikai ir sugebate patenkinti jų poreikius. Tačiau neturėtumėte pamiršti ir savęs bei savo norų ir svajonių.

VANDENIS

Nuo pat mažumės savo vaikams diegiate mintį, jog gyvenime svarbiausia būti tuo, kas esi. Skatinate juos siekti savo svajonių, nepaisant aplinkinių nuomonės bei vertinimų.

Jūs patys nepaisote kitų nuomonės ir būtent todėl aplinkiniams dažnai atrodote šaunūs bei įdomūs. Siekiate, kad jūsų vaikai pasitikėtų savimi ir būtų nepriklausomi.

Tai nelengva, bet jūsų užsispyrimas duoda puikių rezultatų. Jūs – dosnūs, mielai tiesiate pagalbos ranką tiems, kam jos labiausiai reikia.

Sekdami jūsų pavyzdžiu jūsų vaikai noriai prisideda prie labdaros organizacijų, akcijų ir daro viską, kad pasaulis būtų gražesnė vieta visiems.

ŽUVYS

Šio ženklo atstovai – rūpestingi, dėmesingi ir jautrūs tėvai. Esate laimingi – jūsų vaikai niekuomet nesuabejos jūsų absoliučia meile jiems. Jie jus taip pat myli iš visos širdies.

Jūsų ryšys su atžalomis – itin stiprus ir dvasingas. Pasižymite puikia intuicija, todėl labai gerai jaučiate savo vaikus ir jų nuotaikas bei jausmus.

Mėgstate muziką, kiną, kitus menus. Savo žiniomis noriai dalijatės su vaikais ir skiepijate jiems gerą skonį.

Esate jautrūs, todėl jus lengva įskaudinti. Pasistenkite į gyvenimą žvelgti optimistiškiau. Tuomet apsupti meilės jūsų vaikai džiaugsis nuostabiai gražia ir nerūpestinga vaikyste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.