Meilės dramos po Kremliaus stogu

Obuolys nuo obels netoli nurieda. Prieš metus apie skyrybas pranešusio Rusijos vadovo Vladimiro Putino (61 m.) keliu pasuko ir jo atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas (46 m.) – vyras išsiskyrė su žmona, o meilužė jam pagimdė dukterį. D.Peskovo mylimąja tapo dailiojo čiuožimo žvaigždė Tatjana Navka (39 m.), po Kremliaus stogu užmezgusi jau ne vieną romaną, rašo  “Gyvenimo būdas“.

Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras Procenka

Sep 7, 2014, 1:03 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:35 PM

Šeiminės D.Peskovo problemos prasidėjo prieš keletą metų. Tuomet V.Putinas buvo laikinai persėdęs iš šalies prezidento į Rusijos ministro pirmininko kėdę, o D.Peskovas jam tarnavo trečius metus.

Gyveno pagal viršininko grafiką

Atstovas spaudai gyveno pagal savo viršininko grafiką: jis visuomet privalėjo būti po ranka, lydėti premjerą į viešus renginius ir visas keliones. Miegoti jam tekdavo po penkias valandas per parą – ne daugiau.

D.Peskovas vis rečiau pasirodydavo namie teisindamasis tarnybiniu užimtumu. Gal ėmė pavyzdį iš savo viršininko: kaip vėliau prisipažino V.Putinas, jis liovėsi bendrauti su savo žmona Liudmila gerokai anksčiau, nei apie tai buvo pranešta oficialiai.

Dažniau jis gyveno savo rezidencijoje prie Juodosios jūros nei Pamaskvyje. Nepatvirtintais duomenimis, būtent ten įsikūrusi gimnastė Alina Kabajeva su dviem vaikais.

O prezidento atstovas spaudai visada turi būti šalia.

„Prisimenu vieną epizodą, – pasakojo D.Peskovo žmona Jekaterina. – 2011-ieji, man 35-eri. Gyvenu name Rubliovkoje. Auga trys mūsų vaikai. Turiu brangų automobilį, savo verslą. Mane visi myli ir mielai bendrauja. Aš pasiekiau viską. Būtent pasiekiau – man tai nebuvo atnešta ant lėkštelės. Ir štai tuomet toptelėjo mintis: nejaugi tai viskas? Taip ir sėdėsiu visą gyvenimą, lauksiu vyro ir tapsiu vis panašesnė į basetų veislės šunį?“

Su D.Peskovu Jekaterina susipažino Turkijoje, į kurią jis buvo atsiųstas po studijų Azijos ir Afrikos šalių institute.

Jekaterina gyveno Ankaroje kaip diplomato duktė. Tekėdama už Dmitrijaus ji negalvojo apie visuomeninę padėtį ar pinigus – būdama diplomatų duktė ir anūkė ji ir taip priklausė Rusijos elitui.

„Tekėjau už žmogaus, kurį pamilau, bet vėliau jis vis rečiau buvo šalia“, – pripažino J.Peskova.

Kol Dmitrijus vis teisindavosi dideliu užimtumu, ją pasiekė gandai apie jo ir T.Navkos romaną. Tatjana – dailiojo čiuožimo olimpinė, triskart Rusijos ir Europos, dukart pasaulio čempionė, vėliau tapusi populiaraus televizijos šou „Ledynmetis“ žvaigžde.

J.Peskova pareiškė vyrui apie skyrybas.

„Kita moteris būtų viską nutylėjusi. Juk skyrybų Dmitrijui nereikėjo. Jis, žinoma, išsigando. Maldavo grįžti. Bet aš pasakiau, kad suteikiau jam pakankamai laiko, mėginau užmiršti ir atleisti. Bet kai tave išduoda, susigrąžinti pasitikėjimo neįmanoma“, – pasakojo J.Peskova.

Aukštuomenės vakarėlių siela

Jos sutuoktinio meilužę T.Navką garsino ne tik sukiniai ant ledo. Dailiojo čiuožimo meistrė, išsiskyrusi su savo vyru ir buvusiu treneriu Aleksandru Žulinu, garsėjo ir savo romanais. Pirmiausia ji užmezgė ryšį su populiariu televizijos ir kino aktoriumi Maratu Bašarovu.

T.Navka tapo aukštuomenės vakarėlių siela. Šmaikštumu garsėjančios sportininkės buvo laukiama visur – taip pat ir Rusijos prezidento V.Putino priėmimuose.

Pasakojama, kad per vieną jų garsioji čiuožėja V.Putinui įteikė pliušinį Kūlverstuką ir sakydama kalbą supainiojo Gvatemalą su Gvadelupe.

Savo nesėkmę T.Navka apraudojo ant Rusijos prezidento reikalų valdytojo Vladimiro Kožino peties. Po to pagrindinis Kremliaus ūkio valdytojas ir čiuožėja visur buvo matomi kartu.

Kavalierius spėjo mylimajai padovanoti 180 kvadratinių metrų ploto butą su vaizdu į Kremlių. Šį būstą nekilnojamojo turto ekspertai įvertino 4–5 milijonais JAV dolerių.

V.Kožinas net pažadėjo išsiskirti su teisėta žmona, bet nesuspėjo. Viename pokylyje T.Navka pasirodė lydima prezidento atstovo spaudai D.Peskovo.

Pagimdė dukterį

Šiemet rugpjūčio 21-ąją Tatjana pagimdė dukterį Nadeždą. Tai – antroji jos duktė. Keturiolikmetės Aleksandros tėvas – buvęs dailiojo čiuožimo pažiba A.Žulinas.

„Visada svajojau apie du vaikus“, – į draugų sveikinimus atsakinėjo laiminga motina, pabrėždama, kad svarbiausias jos tikslas – sukurti šeimą.

Garsioji čiuožėja mano, kad tai normalus kiekvienos moters troškimas.

Bet naujagimės tėvo T.Navka neįvardijo, nors niekas iš artimųjų neabejoja, kad tai – D.Peskovas.

Tačiau ne tik nutylėta tėvo pavardė didina įtarimus, jog šis romanas gali neturėti tęsinio.

D.Peskovo šeima, regis, nesubyrėjo ir po skyrybų. Išsiskyrusi J.Peskova nutarė iš esmės pakeisti aplinką ir išvyko į Paryžių, kur įsikūrė netoli Eliziejaus Laukų ir Bulonės miško.

Kartu su drauge J.Peskova Prancūzijos sostinėje atidarė grožio saloną „Kale“ – to paties pavadinimo kirpyklos veikia Rusijoje, ir Jekaterina – viena akcininkių. Taip pat ji turi kompanijos „Minkom“, užsiimančios specializuota laikrodžių bei juvelyrinių dirbinių prekyba, akcijų.

Jekaterina užsiima labdaringa veikla, daug bendrauja su senaisiais emigrantais Prancūzijoje, buvusių dvarininkų šeimų atstovais.

Apie naują gyvenimą moteris kalba tik teigiamai ir tikina, kad būtent dabar, gavusi tiek daug galimybių lavintis, jaučia visišką laisvę.

Be to, ji tvirtina, kad po skyrybų jai ir D.Peskovui pavyko išsaugoti idealius santykius, jie kartu auklėja vaikus: dukterį, kuri šiais metais baigė mokyklą, ir du mažamečius sūnus.

J.Peskovos tikinimu, tėvas vaikams skiria daug laiko ir juos visiškai aprūpina.

Jekaterina net nevadina Dmitrijaus buvusiu vyru, kalbėdama apie jį pabrėžia: „Mano vyras.“ Ir prisipažįsta, kad iki šiol išliko abipusiai jausmai.

„Aš jį myliu ir žinau, kad jis mane myli. Neseniai jis man vėl pasiūlė susituokti“, – teigė J.Peskova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.