Didžiakrūtės kančios – pasiruošimas 37 plastinei operacijai

Obuolys per dieną, ir taip – pusantro mėnesio. Lėle Barbe vadinama amerikietė Lacey Wildd (46 m.) pasiryžusi bet kam, kad tik sulauktų daugiau dėmesio.

Didžiakrūtė Lacey trokšta turėti dar didesnį biustą ir liaunesnę figūrą.<br>ViDA Press nuotr.
Didžiakrūtė Lacey trokšta turėti dar didesnį biustą ir liaunesnę figūrą.<br>ViDA Press nuotr.
Didžiakrūtė Lacey trokšta turėti dar didesnį biustą ir liaunesnę figūrą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Didžiakrūtė Lacey trokšta turėti dar didesnį biustą ir liaunesnę figūrą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Didžiakrūtė Lacey trokšta turėti dar didesnį biustą ir liaunesnę figūrą.<br>ViDA Press nuotr.
Didžiakrūtė Lacey trokšta turėti dar didesnį biustą ir liaunesnę figūrą.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Mar 30, 2015, 7:07 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 8:30 PM

Neseniai Majamyje savo figūrą pademonstravusi įspūdingo stoto blondinė pranešė, kad yra pasiruošusi dar vienai – 37 plastinei operacijai.

„Noriu turėti patį nepaprasčiausią kūną pasaulyje“, – sakė į savo mėgstamiausią lėlę Barbę norinti būti panaši šešių vaikų motina.

Dėl milžiniškos dvidešimt vieną kilogramą sveriančios krūtinės Lacey nebegali sportuoti, bėgioti, normaliai miegoti, vairuoti automobilio.

Nors nesibaigiančioms motinos operacijoms visiškai nepritaria jos atžalos, Lacey garsiai kalba apie tryliktąją krūtų didinimo operaciją. Didžiakrūtė trokšta turėti dar didesnį biustą ir liaunesnę figūrą.

Būtent todėl Lacey šešias savaites laikėsi drastiškos dietos – per dieną valgė tik po obuolį ir gėrė vien vandenį, rašo „Lietuvos ryto“ šeštadienio priedas „Gyvenimo būdas“. 

„Jaučiuosi gerai, bet manau, kad dar reikėtų numesti šiek tiek svorio“, – garsiai svarstė 61 kilogramą sverianti didžiakrūtė.

Tiesa, surasti chirurgą, sutiksiantį dar kartą padidinti blondinės krūtinę, gali būti sunku. Medikai perspėjo Lacey, kad dar viena krūtų didinimo operacija gali visiškai sudarkyti jau ir taip keistai atrodantį kūną. Kalbama, kad Lacey dėl tryliktosios krūtų didinimo operacijos vyks į Braziliją.

„Noriu įrodyti, kad ribų nėra. Didžiuojuosi, kad esu pasidariusi tiek plastinių operacijų ir joms išleidau ketvirtį milijono dolerių. Nesu pamišusi tik dėl didelės krūtinės – esu apsėsta idealaus kūno idėjos“, – sakė Lacey.

Gausiame jos plastinių operacijų sąraše – riebalų nusiurbimas, nosies siaurinimas, smakro mažinimas, rankų, kojų formavimo, akių bei užpakalio didinimo operacijos.

Lacey juokauja, kad jos užpakaliuko vertė – 30 tūkstančių dolerių. Tiek kainavo trys implantai, be kurių, anot Lacey, jos apatinė kūno dalis būtų pernelyg plokščia. Beje, tryliktajai Lacey krūtinės operacijai pinigus internetu paaukojo dosnūs didžiakrūtės gerbėjai.

„Daug žmonių mano, kad aš kankinu save ar savo vaikus. Prisiekiu – tai netiesa. Man vaikai svarbiausia. Noriu sumokėti už jų universitetinį išsilavinimą. Noriu, kad jie turėtų visas galimybes, kokių neturėjau aš“, – yra sakiusi Lacey.

Vis dėlto Lacey atžaloms, kurių amžius nuo 8 iki 30 metų, rūpi ne pinigai.

Amerikietės vaikai Ivy, Silas, Tori, Michaelis, Brandonas ir Jenaveve toli gražu nėra patenkinti motinos elgesiu.

Jie atvirai pripažįsta, kad dėl įspūdingos motinos figūros dažnai patiria gėdą, sulaukia bendraamžių patyčių.

„Negaliu niekur su mama pasirodyti. Visi tiktai ir kalba apie jos krūtinę. Tai šlykštu“, – pripažino jauniausia Lacey dukra Jenaveve.

„Viskas dirbtina. Aš manau, kad ji buvo graži prieš visas plastines operacijas“, – prasitarė vienuolikametis sūnus Brandonas.

Devyniolikametė Tori ne kartą televizijos laidose atvirai guodėsi, kad motina nekreipia dėmesio į tai, kaip jos sumanymas veikia jos vaikų gyvenimą.

Tori teigimu, motina visiškai nepaiso jų nuomonės ir nė nebando išsklaidyti baimės dėl pavojaus jos sveikatai. Jau dabar Lacey krūtinės oda tokia plona, kad dar viena plastinė operacija gali baigtis tragiškai.

Pirmajai krūtų didinimo operacijai Lacey ryžosi būdama 21-erių. Po jos Lacey džiaugėsi, kad jos krūtinė nuo A dydžio padidėjo iki D.

„Ta diena pakeitė mano gyvenimą. Įgijau daugiau pasitikėjimo savimi. Žmonės pradėjo pastebėti mane. Jie norėjo būti šalia manęs. Pasiverčiau Barbe“, – pasakojo nuo tų laikų neatpažįstamai pasikeitusi didžiakrūtė.

Ilgai nedelsdama Lacey iš brunetės virto blondine ir persikėlė gyventi į Las Vegasą.

Pinigus uždirbdama kaip šou mergina Lacey didžiąją pajamų dalį skyrė plastinėms operacijoms. Prieš porą metų Lacey tvirtino, kad dar keleri metai, ir ji galės išeiti į pensiją. Tačiau apsėdimo turbūt ne taip lengva atsikratyti.

Parengė Ernesta VINEVIČIŪTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: atakos Charkive ir naujas Rusijos gynybos ministras