Lietuvė prašo pagalbos: jos vyras rastas negyvas lošimo namuose

Lietuvė Laura Liulytė, septynerius metus su šeima gyvenanti Anglijoje, neviltyje. Naktį iš vasario 9-osios į 10-ąją nutiko baisi tragedija. Lošimo namų „William Hill“ tualete Donkasteryje buvo rastas negyvas Lauros sužadėtinis, mažosios ketverių metų dukrytės tėtis Denissas Aravinsas, kuriam vos 25-eri.

Šeima visais įmanomais būdais renka pinigus Denisso palaikams į gimtąją Latviją pervežti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Šeima visais įmanomais būdais renka pinigus Denisso palaikams į gimtąją Latviją pervežti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 3:22 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 6:34 PM

Pradingo lošimo namuose

Apie tai, kad vyras negyvas, Laurą informavo policija, tačiau iki tol ji ir pati su draugais suskubo ieškoti vyro. „Tą dieną aš dirbau. Žinojau, kad jis su draugu išvažiavo į parduotuvę, bet nežinojau, ką jie dar veikė. Kai grįžau vakare namo, atėjo jo draugas, su kuriuo buvo išvažiavęs, ir pasakė, kad reikia skubėti ieškoti Denisso, nes jis pradingo. 

Nesupratau, kaip jis galėjo pradingti, tačiau Denisso draugas pasakė, kad apie 17 val. jis nuėjo į lošimo namuose esantį tualetą ir iš ten neišėjo.

Viskas įvyko labai greitai. Jiedu, pasak draugo, ėjo gatve, kai mano sužadėtinis pasakė norįs užsukti į tualetą. Ir užėjo į greta esančius lošimo namus. Draugas laukė gatvėje, nes apsauga be asmens dokumento jo neįleido. 

Jis laukė apie valandą, ėmė galvoti, kad kažkas nutiko, tačiau niekas jo į lošimo namus taip ir neįleido. Kai šią istoriją man papasakojo draugas, buvęs su mano sužadėtiniu, sėdome į automobilį ir išskubėjome į policiją, ligonines jo ieškoti“, – susijaudinusi pasakojo Laura.

Renka lėšas palaikams pervežti

Tačiau paieškos buvo bevaisės. Kitą dieną pas Laurą į namus atvyko policija ir pranešė, kad sužadėtinis rastas negyvas. Moteris negalėjo tuo patikėti, puolė į ašaras. 

„Šiuo metu mirties priežastis dar nenustatyta. Laukiu tyrimo atsakymų. Abejoju, kad Denissas būtų gėręs. Jis buvo išvažiavęs automobiliu. Kitą rytą 8 valandą jis turėjo pasiimti dukrytę, kurią prižiūrėjo mano mama“, – prisiminė lietuvė.

Kalbėdama ji ne kartą pratrūkdavo verkti. Ypač graudinosi kalbėdama apie ketverių dukrytę, kuri iki šiol nežino, kad tėvelis mirė ir daugiau niekada nesugrįš į namus. „Ji nuolat klausinėja, kur tėvelis, tačiau kol kas tesakau jai, kad jis greitai grįš. 

Dabar visais įmanomais būdais renkame pinigus Denisso palaikams į gimtąją Latviją pervežti. Pargabenimas kainuoja 2500 eurų. Latvijoje, iš kurios kilęs Lauros sužadėtinis, gyvena jo mama, brolis ir sesuo. Jie apie netektį sužinojo tą pačią dieną, kai tik apie tragediją patvirtino policija. 

Norėdami padėti Laurai Liulytei, rašykite el. paštu lauraliulytee@gmail.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.