Dėl motinos plastinių operacijų jos dukros patiria patyčias

Nepaisant išskirtinės išvaizdos, Amanda naktis dažniau leidžia namuose, o ne vakarėliuose.<br>Youtube stopkadras.
Nepaisant išskirtinės išvaizdos, Amanda naktis dažniau leidžia namuose, o ne vakarėliuose.<br>Youtube stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-08 11:05, atnaujinta 2017-04-18 11:42

Viena škotė išleido daugiau, nei 200 tūkst. svarų sterlingų (222 tūkst. eurų), kad atrodytų kaip jos grožio idealas – lėlė barbė. 39-erių Amanda Love, namų šeimininkė, jau tris kartus didinosi savo krūtis, bet planuoja savo 30H dydžio krūtinę padidinti iki 30MM.

Amanda per metus išleidžia apie 11,5 tūkst. svarų sterlingų (12,8 tūkst. eurų), rašo „Daily Mail“. Jai reguliariai leidžiamos botokso injekcijos bei kolagenas į lūpas.

„Jaučiu aistrą plastikos chirurgijai, – teigė ji. – Noriu, kad viskas būtų tobula. Tobulas veidas, lygi oda, didelės lūpos – lėlės įvaizdis.

Kai buvau maža, žaisdavau su barbėmis. Taip pat kartais apsimesdavau barbe. Pamela Anderson buvo mano dievaitė, norėjau atrodyti kaip ji“.

Amanda – 4 vaikų mama: 18-os Tegan iš praeitos santuokos, ir 14-os Logan, 7-erių Cruzo ir 1-erių Casho, kurių ji susilaukė su antruoju vyru, Paulu Sweeney'u.

Palaiko vyresne sese

Mamos santykiai su dviem vyriausiom dukrom yra artimi. Ji kartais būna palaikoma jų vyresne sese.

„Žmonės dažnai mano, kad esame sesės, – pasakojo Tegan. – Jie mano, kad esame vienmetės. Net bendraklasiai sakydavo, kad mano mama atrodo kaip sesė.“

Nepaisant išskirtinės išvaizdos, Amanda naktis dažniau leidžia namuose, o ne vakarėliuose.

„Svarbiausia, kad mano vaikai būtų laimingi,“- sakė ji.

Amanda daug laiko skiria ne tik vaikams, bet ir savo išvaizdai.

„Į kirpyklą einu kartą per savaitę, manikiūrą darausi kas dvi savaites, o veido masažą – irgi kas pora savaičių, – atskleidė moteris. – Blakstienas ir antakius tvarkausi nuolat.

Dienos metu nesidedu makiažo – jis man buvo ištatuiruotas. Man iš tikrųjų nė nepatinka būti su makiažu.“

Nemėgo savo išvaizdos

Kai Amanda buvo 16, ji išvyko į JAV, kad taptų modeliu, tačiau nepasitikėjo savo išvaizda.

„Visiškai neturėjau krūtų, – sakė ji. – Visų mano draugių krūtinės buvo didžiulės, ir aš joms pavydėjau. Tačiau mano tuometinis partneris norėjo, kad atrodyčiau natūraliai.“

Gimus jų dukrai Tegan, Amanda grįžo namo, kad ją pristatytų tėvams ir broliui. Jos santykiai su sutuoktiniu nutrūko, ir ji nusprendė pasilikti Didžiojoje Britanijoje, su savo šeima.

„Kai grįžau į Škotiją, turėjau gultis į ligoninę, nes buvau tokia liesa, kad net susirgau, – pasakojo ji. – Turėjau pasveikti. Mano santykiai buvo prasti, todėl, dėl sveikatos ir laimės, žinojau, kad turiu likti su šeima.“

Amanda ėmė dirbti mamos valgykloje, nors nemokėjo gaminti maisto. Kai ji aptarnavo vieną pastovų klientą, Paulą, jis pajuokavo, kad jai atleis, jei ji su juo nueis į pasimatymą.

„Kai pirmą kartą sutikau Amanda, ji nebuvo pasidariusi plastinių operacijų, – sakė Paulas. – Ji turėjo šviesius plaukus, gražias akis ir nuostabią šypseną.

Visada maniau, kad Amanda ją graži, ir mylėjau ją prieš visas plastines operacijas.“

Pora iš karto pajuto trauką vienas kitam. Po 3 mėnesių, Amanda Paului atskleidė savo planus didintis krūtis.

„Jis mane palaikė,“- teigė moteris.

Amandos tėvai taip pat ją palaikė. Paulas apmokėjo pirmąją operaciją, ir moteris savo krūtis pasididino iki 30C.

„Pabudusi po procedūros verkiau, nes jos buvo tokios mažos, buvau labai nusivylusi, – prisipažino ji. – Norėjau didelių, apvalių krūtų, todėl maniškės nebuvo pakankamai didelės.“

Amanda prisiekė vėl didintis krūtis ateityje, bet ji buvo per daug užimta rūpinimusi vaikais, o vėliau gėdėjo dėl mamos ir brolio mirties, todėl antroji operacija įvyko tik po Cruzo gimimo 2008-aisiais. Jos krūtys pasidarė 30DD dydžio, o, pernai, po antrojo sūnaus Casho gimimo, jos padidėjo iki 30H.

Nė nesiruošia sustoti

Tai – ne pabaiga. Amanda ir vėl pradėjo dirbti modeliu, kad surinktų pinigų dar vienai operacijai.

„Viskas prasidėjo nuo to, kad fotografavausi gražiai apsirengusi ir kėliau nuotraukas į „Instagram“, – sakė ji. – Sulaukdavau vis daugiau ir daugiau „like“. Dabar gaunu net laiškų iš fanų ir gerbėjų iš viso pasaulio. Tai – neįtikėtina!“

Ji dažnai dalinasi nuotraukomis, kuriose ji apsirengusi tik apatiniais.

Apie seksualias nuotraukas žino ir jos vaikai.

„Daugybė vaikinų mokykloje sako negražių dalykų, – atskleidė Logan. – Jie sako, kad ji visada išvertusi krūtinę, ir užsiima pornografija – bet tai netiesa. Kartais jiems atsikertu. Sunku girdėti, kaip jie apie tai kalba.“

Kita dukra, Tegan, nelabai nori, kad mama darytųsi daugiau plastinių operacijų.

„Nemanau, kad jai ko nors trūksta, – teigė ji. – Manau, kad ji anksčiau buvo graži, ir būnu nepatenkinta, kai ji pasidaro dar vieną plastinę operaciją.“

Amanda nė nesiruošia sustoti.

„Noriu atrodyti tarsi pagaminta iš plastiko, – sakė moteris. – Vėliau reikės pašalinti kelis šonkaulius, kad mano liemuo būtų plonesnis.

Tai darysiu net tada, kai sulauksiu 70-ies. Tikriausiai vieną dieną sulūšiu!“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.