Ateivio išvaizdos siekiantis vaikinas – su šiurpą keliančiais užmojais

Makiažo meistras iš JAV jau išleido daugiau nei 38 tūkst. eurų plastinėms operacijoms ir įvairioms procedūroms, kurių turėjo daugiau nei 110, kad taptų kuo panašesnis į nežemiškos kilmės būtybė, o jo artimiausiuose planuose – genitalijų pašalinimas.

Vis dar nepatenkintas savo išvaizda, vaikinas planuoja išleisti dar maždaug 123 tūkst. eurų lytinių organų, bambos ir krūtinės spenelių pašalinimui.<br>Instagram nuotr.
Vis dar nepatenkintas savo išvaizda, vaikinas planuoja išleisti dar maždaug 123 tūkst. eurų lytinių organų, bambos ir krūtinės spenelių pašalinimui.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2017, 10:28 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:56 PM

22 metų modelis teigė, jog savęs nepriskiria nei vyrams, nei moterims, o savo išskirtine išvaizda atspindi tai, kaip jis iš tikrųjų jaučiasi viduje.

Būdamas 17, savo transformaciją Vinny pradėjo lūpų, skruostų ir antakių linijos užpildais ir dviem nosies korekcijomis. Jis taip pat įsideda juodus kontaktiniu lęšius, turi išskirtinės formos nagus, o savo plaukų nebijo dažyti ryškiomis spalvomis.

Vis dar negana

Tačiau vis dar nepatenkintas savo išvaizda, vaikinas planuoja išleisti dar maždaug 123 tūkst. eurų lytinių organų, bambos ir krūtinės spenelių pašalinimui. „Noriu atrodyti kaip belytė būtybė ir siekiu, kad mano vidinė savijauta atsispindėtų ir mano išvaizdoje. Mano tikslas – atrodyti kaip ateiviui hibridui, nebūti panašiam nei į vyrą, nei į moterį. To norėjau ir siekiau nuo pat 17-kos metų, be to, lankiausi pas įvairius gydytojus, klausinėdamas ar visa tai įmanoma padaryti, tačiau jie man nieko gero nežadėjo.

Nenoriu, kad žmonės manytų, jog siekiu tapti moterimi. Galėčiau laisvai gyventi ir be lytinių organų, tad kam man reikalingas penis ar vagina. Nematau jokio tikslo, dėl ko turėčiau pasilikti savo genitalijas. Kol kas odos priežiūrai, taip pat ir nosies operacijai bei lūpų, skruostų ir antakių linijos implantams, išleidau apie 46 tūkst. eurų. Dar prieš operacijas atrodžiau panašus į ateivį – didelė galva ir kakta, beveik jokių antakių, tad pastaruoju metu šiuos savo bruožus tik ryškinau. Kai žmonės klausia, kaip save apibūdinčiau, atsakau, jog esu ne šios planetos atstovas, viską verčiantis aukštyn kojomis savimyla,“ pasakojo Vinny.

Visas kosmetines procedūras vaikinas pradėjo tuomet, kai dar augdamas jautėsi niekur nepritampantis. Jis tapo LGBTQ aktyvistas ir jaučia, jog dabartinė jo išvaizda reprezentuoja jo įsitikinimus, kad etiketės žmonėms netūrėtų būti klijuojamos.

Per visą šį laiką supratau, jog tikrai nesu gėjus, biseksualas ar translytis. Aš tiesiog esu savimi. Darau tai, jog tam tikru būdu įkvėpčiau pasaulį. Noriu, kad žmonės nustotų varžę aplinkinius,“ – pridūrė Vinny.

Išvaizda prikausto dėmesį

Viešose vietose vaikinas patraukia dėmesį, dėl kurio, pasak Vinny, kalti yra kai kurie jo išskirtiniai bruožai ir apranga.

„Juodi kontaktiniai lęšiai man yra būtinybė. Įsidedu juos tuomet, kai kur nors išeinu. Jie mano akims suteikia išskirtinį dydį ir formą. Kai kuriems jos gali pasirodyti lyg būtų demoniškos, tačiau man jos atrodo kaip didelės gražaus gyvūno akys. Tai pat pasidarau makiažą, kuris nėra nei moteriškas, nei vyriškas. Naudoju ir eksperimentuoju su įvairiomis spalvomis,“ – pridūrė Vinny.

Vaikinas suprato, kad visuomenė dėl jo išskirtinumo yra pasiskirsčiusi į dvi dalis. Vieni jo neįprasta išvaizda žavisi, kiti įžeidinėja ir netgi bando fiziškai sužaloti.

„Yra žmonių, kurie mane myli, švenčia kartu su manimi bei sako komplimentus ir pagyras būtent dėl to, jog atrodau kaip ne tikras. Yra net tokių, kurie sako norintys, jog jų vaikai taip pat nebijotų reikšti save taip kaip tai darau aš. Tačiau ne kartą viešoje vietoje buvau įžeistas, o vyrai ir moterys mane laikė kažkokiu sekso objektu. Esu įpratęs niekur nepritapti. Net kai buvau 16-kos, nuolat dėvėdavau kostiumus ir 15 cm platformas, tad visa tai man dabar yra labai normalu,“ – teigė Vinny.

Pasirodys TV laidoje

Vinny gavo pasiūlymą pasirodyti televizijos laidoje „The Plastics of Hollywood“, kuri visus priklausomus nuo plastinių operacijų apgyvendins vienoje vietoje ir bandys išugdyti šių žmonių talentus. Vinny teigė, jog jo tikslas yra pakeisti visuomenės požiūrį ir nuomonę apie žmones-lėles.

„Bandau ją prikelti ir parodyti, kad, nepriklausomai nuo jo lyties, žmogus gali daryti ir elgtis taip, kaip to nori jis, ir kad mums visiems reikia tapti geresniais ir malonesniais.“

Ši televizijos laida, kuri bus rodoma JAV, seks talentų agentūros veiklą, kuri tokiems žmonėms kaip Vinny padės siekti šlovės Holivude, nepasikliaunant vien išvaizda.

Šios laidos prodiuserė ir vedėja Marcela Iglesias teigė, kad Vinny yra ateivis iš naujų žmonių, kurie nori atrodyti kitaip, kartos. Po 15 metų šimtai asmenų norės atrodyti taip kaip jis. „Gyvename laikais, kai yra žmonių, norinčių atrodyti kaip driežai, kurie į kaukoles įsistato ragų implantus arba savo veidą padengia tatuiruotėmis (kaip filmo „Savižudžių būrys“ veikėjas). Norime tapti pirmąja agentūra, kuri žmones-lėles, veikėjus iš kitų planetų ir karikatūras laikys normalia visuomenės dalimi. Turime tiek daug įvairių žmonių, tad norime, jog visuomenė juos suprastų ir priimtų,“ – sakė M. Iglesias.

Vinny nuotraukas galima pamatyti čia.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.