Norvegijoje per karantiną įgytas pomėgis lietuviui baigėsi tragiškai

Antradienį draugai ir artimieji Lietuvoje atsisveikins su tragiškai žuvusiu Sauliumi Zagorskiu (30 m.). Vyras su šeima gyveno Norvegijoje. Jis žuvo, išplaukęs kateriu pažvejoti netoli Stavangerio miesto Norvegijoje. Jo kūnas šeštadienio popietę buvo aptiktas jūroje, kai tarnybos sulaukė pranešimo apie dreifuojantį laivą.

 Mirties aplinkybės dar tikslinamos.<br> 123rf nuotr.
 Mirties aplinkybės dar tikslinamos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2020, 2:40 PM, atnaujinta Sep 8, 2020, 6:34 PM

Sauliaus našlė Deimantė portalui lrytas.lt sakė, kad nenutuokia, kaip galėjo įvykti nelaimė. Vyras nebuvo profesionalus žvejys, tačiau elgėsi apdairiai ir sąlygos, kuriomis žvejojo, neatrodė pavojingos.

„Žvejyba jis susidomėjo per karantiną ir labai įsitraukė. Ne kartą plaukė žvejoti su draugais, plaukėme ir abu kartu – viskas atrodė nesudėtinga ir bloga nuojauta manęs nekamavo. Neįsivaizduoju, kas galėjo nutikti“, – sakė Deimantė.

Ji liko viena kartu su dvylikamete dukra. Paklausta, koks buvo Saulius, jo žmona ašarodama pasakojo: „Jis buvo visada linksmas ir pozityvus, labai mylėjo gyvenimą ir mus, savo šeimą. Mes dar turime šunį ir dabar matau, kad ir šuo dėl jo labai stresuoja. Išgyvena ir jo bendradarbiai, nes ir darbe jis būdavo labai geranoriškas, nekonfliktiškas, pasirengęs visiems padėti.“

Nelaimės ištiktai Deimantei rūpintis laidotuvių reikalais labai padeda draugai ir Norvegijos lietuvių bendruomenė – pati moteris tam neturi jėgų. Bendruomenės rūpesčiu jau antradienį urna su velionio palaikais pargabenama į Lietuvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.