Vyrą su penkiais vaikais palikusi rusė laukiasi antros atžalos su savo užaugintu posūniu

Nuomonės formuotoja iš Rusijos Marina Balmaševa (37 m.) išsiskyrė su vyru tam, kad galėtų susituokti su savo posūniu Vladimiru Šavirinu (23 m.), kurį pati augino nuo septynerių metų amžiaus. Kartu jie jau augina 20 mėnesių Olgą, o neseniai sužinojo ir apie antrąjį nėštumą.

Marina Balmaševa ir Vladimiras Šavirinas.<br>Marina Balmaševa (@marina_balmasheva) „Instagram“ nuotr.
Marina Balmaševa ir Vladimiras Šavirinas.<br>Marina Balmaševa (@marina_balmasheva) „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-18 14:03

Savo svorio metimo patarimais su 618 tūkst. sekėjų socialiniuose tinkluose besidalinanti rusė Marina paliko Vladimiro tėvą Aleksėjų Šaviriną (45 m.), kai sužinojo, kad laukiasi vaiko nuo jo posūnio.

„Mes priimame jūsų nuoširdžius sveikinimus ir linkėjimus“, – rašė Marina savo „Instagram“ įraše skelbdama apie antrąjį nėštumą.

Atskirame įraše ji pasidalino, kad ultragarso duomenimis, ji pastojo jos ir Vladimiro vestuvių dieną. 37-erių moteris labai atvirai kalba apie jos neįprastą meilės istoriją ir santuoką, o išsamiame „Instagram“ įraše atskleidė, kaip pamilo Vladimirą.

Tuo tarpu buvęs jos vyras toliau augina penkis vaikus, kuriuos jis įsivaikino kartu su Marina. Apie naujuosius poros santykius jis kalba pagiežingai.

„Ji suviliojo mano sūnų... Iki tol jis net neturėjo merginos. Būčiau atleidęs jai išdavystę, jei tai būtų kitas vyras, o ne mano sūnus.

Jiedu nesidrovėdavo mylėtis net tada, kai aš būdavau namuose. Naktį, kai aš užmigdavau, ji bėgdavo į Vladimiro kambarį, o vėliau grįždavo miegoti su manimi lyg niekur nieko“, – karčiomis patirtimis dalinosi Aleksėjus.

Nepaisant tokio buvusio vyro, o dabar – uošvio, nuomonės apie poros santykius, Marina išlieka atvira savo sekėjams ir dažnai pabrėžia, kad Vladimiras turi „žaviausias mėlynas akis pasaulyje“.

Po to, kai ji atskleidė apie savo santykius su 14 metų jaunesniu posūniu, Marina taip pat paaiškino ir tai, kad daugelis moterų jai liepia labiau pasitempti, kad išsaugotų savo naująjį vyrą. Vis dėlto moteris prarasti savo sutuoktinio nebijo.

„Jis mane įsimylėjo su visais mano randais nuo plastinių operacijų, celiulitu, pertekline oda ir asmenybės savybėmis“, – socialiniuose tinkluose sakė ji.

Kaip svarbiausią dalyką ji pabrėžia tai, kad yra laiminga naujoje santuokoje ir sako, kad buvęs laikas su Alėksėjumi buvo „ne gyvenimas, o apsimetinėjimas.“ Moteris sakė, kad vienintelis dalykas, kurio gailisi yra tai, kad sugriovė motinos ir tėvo stabilumą pirmoje santuokoje.

„Ar aš gailiuosi, kad sugrioviau šeimą? Ir taip, ir ne“, – atvirai socialiniuose tinkluose dalinosi ji.

Parengta pagal ladbible.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.