Nuolat matote šiuos skaičius? Štai ką jums bandoma pasakyti

Vienodų skaičių sekos kartais vadinamos angelų skaičiais. Šie pasikartojantys skaičiai gali pasirodyti laikrodžiuose, namų ir butų numeriuose, parduotuvių čekiuose ar net telefono numeriuose. Kuo dažniau matote vienodus skaičius, tuo stipriau angelai stengiasi atkreipti jūsų dėmesį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2017, 12:31 PM, atnaujinta Aug 14, 2017, 1:46 PM

Angelų skaičiai turi konkrečias reikšmes, jie gali padėti atverti akis ir atvesti jus prie tikrojo jūsų sielos tikslo. Todėl reikia mokėti aiškinti likimo ženklus. Štai ką reiškia pasikartojantys skaičiai:

000

Gyvenimas stengiasi duoti jums užuominą, kad vienas ciklas priartėjo prie pabaigos ir jums atėjo laikas išmokti jo pamoką, o tada pradėti judėti toliau. Jūsų laukia nauja pradžia, kurią reikia priimti visiškai pasiruošus, kad gautumėte iš jos maksimalią naudą.

111

Esate pasirengę naujam gyvenimo knygos skyriui. Laikas duoti laisvę savo idėjoms ir sumanymams, juk šiuo metu – pats palankiausias laikas kam nors nauja. Apie tai jums ir sako skaičiai. Tikėkite savo jėgomis ir pradėtais darbais.

222

Reikia tikėti, kad mintys gali tapti tikrove. Kalbama ne apie to, ko trokštate, perkėlimą į tikrovę, o apie perdavimą mintimis to, ko jūs norite iš Visatos.

333

Šie skaičiai sako, kad jūs esate teisingoje vietoje su teisingais žmonėmis. Jums nereikia mėtytis ir ieškoti permainų, juk šalia jūsų – puikūs žmonės. Dažniau apkabinkite savo artimuosius ir mylimuosius.

444

Tai signalas iš artimųjų, kurie jau paliko šį pasaulį. Jie bando susisiekti su jumis, kad padovanotų porciją įkvėpimo ir primintų apie tai, kad esate ne vieni.

555

Tai permainų signalas. Visata duoda užuominą, kad jūsų gyvenime kažkas pasikeis. Tai bus susiję arba su darbu, arba su santykiais, arba su jūsų vidine būsena. Būkite pasiruošę, juk permainas taip pat reikia mokėti priimti.

666

Šie skaičiai prašo jūsų nepasiduoti baimei ir išgyvenimams. Išmokite suimti save į rankas ir susidoroti su emocijomis. Neverta pernelyg dažnai abejoti, tiesiog pasistenkite atsipalaiduoti ir judėti pirmyn.

777

Sėkmė jūsų pusėje. Visata duoda užuominą, kad greitai jūsų laukia sėkmė. Kartais sunku patikėti, kad viskas gali būti taip gerai, bet lemtingu momentu viskas iš tiesų pasisuks pagal idealų scenarijų. Tikėkite savimi ir savo jėgomis.

888

Tai signalas apie permainas, kurios turi įvykti būtent jums. Paleiskite praeitį ir judėkite į ateitį. Priimkite save ir aukite, kad sulig kiekviena diena taptumėte vis progresyvesniu žmogumi.

999

Atėjo metas rizikuoti. Jums daugiau nereikia žinoti, reikia tiesiog rizikuoti. Jeigu seniai brandinote kokį nors planą ar idėją, tai dabar pats laikas tai įgyvendinti. Tiesiog veikite!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.