Ekstrasensai pataria: ženklai, nurodantys, kad einate neteisingu keliu

Žinia, likimas nustato kiekvienam žmogui jo gyvenimo kelią. Tačiau neretai žmogus dėl kurių nors priežasčių nukrypsta nuo teisingo kurso ir pasuka apgaulingu keliu. Tada Aukščiausiosios jėgos siunčia atitinkamus ženklus, norėdamos įspėti žmogų.

 Nors Visatos ženklai ir neatsispindi kasdieniame šurmulyje, jie yra neatsiejama įprasto gyvenimo dalis. <br> 123rf nuotr.
 Nors Visatos ženklai ir neatsispindi kasdieniame šurmulyje, jie yra neatsiejama įprasto gyvenimo dalis. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

sniegopilys.lt

Feb 8, 2020, 2:01 PM

Nelaimingi atsitikimai nėra atsitiktiniai

Žinomos ekstrasensės, astrologės, numerologės, 1-ojo „Ekstrasensų mūšio“ sezono finalininkės Arinos Jevdokimovos teigimu, bet kuris kelias, vedantis į finišo linijos tiesiąją, už kurios laukia laimingas gyvenimas. Tačiau neretai nusistatytas kursas, nuveda žmogų į tokias „džiungles“ ar brūzgynus, kad gali pasiklysti ir nueiti visai į kitą pusę, nutoldamas nuo savo tikslo. „Jei jus kankina abejonės, o gyvenimas vis dar nejuda iš vietos, Visata tikrai taps ryškiu švyturiu, atidžiai nurodydama jums tinkamą kryptį“, – sakė Arina.

Nors Visatos ženklai ir neatsispindi kasdieniame šurmulyje, jie yra neatsiejama įprasto gyvenimo dalis. Kartais sunku matyti likimo ženklus tam nepasirengusiam žmogui, tačiau tai nereiškia, kad tai neįmanoma. Paprastai Visata pradeda signalizuoti apie neteisingą kryptį, siųsdama nedidelius nemalonumus ir problemas. Tačiau reikia nepamiršti, kad kiekvienam žmogui ženklai yra individualūs ir netiesiogiai nurodo jo norus bei tikslus. Tačiau paprastos taisyklės gali padėti jums pastebėti ir atpažinti Aukštųjų jėgų pranešimus.

„Būkite atidūs. Visatos siunčiami ženklai iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti nereikšmingi, kalbant apie įprastą gyvenimo ritmą ir būdą. Visata mėgsta perduoti informaciją per žiniasklaidą ir reklamą. Muzika, reklaminis šūkis, naujienų persiuntimas – per tai ir nori pasiekti jūsų sąmonę siunčiami signalai“, – sakė žinoma astrologė ir ekstrasensė.

Anot jos, nelaimingi atsitikimai nėra atsitiktiniai. Jei jūsų gyvenimo įvykiai linkę kartotis per vieną dieną, būkite užtikrinti, kad tai yra aiškus signalas iš viršaus. Jei jus nuolat persekioja tas pats įvykis – sulėtinkite tempą ir susimąstykite, ką Visata skuba jums pasakyti.

Visata šifruoja žmonių mintis, dažniausiai jų neigiamus tonus, norėdama sukelti jūsų emocijų audrą ir priversti stabtelėti bent trumpam. Pavyzdžiui, žmogus galvoja, kad tik rytoj nepavėluotų, o ryte žadintuvas nenuskambėjo, jis vėluoja į pasimatymą ar į darbą, o tada, kaip tyčia, automobilis sulūžo ir panašiai. Žinokite: tai yra ženklai iš aukščiau.

Ne veltui sakoma: ieškokite ir suraskite. Todėl norėdami atpažinti Visatos ženklus, reikia jų dairytis. Apsidairykite aplink, atkreipkite dėmesį į smulkmenas, sutelkite dėmesį į paslaptingus įvykius ir tada jums bus suprantami šie ženklai.

Visata visada siunčia signalus. Jei susitrenksite alkūnę, galvą į atidarytos spintelės dureles arba atsistodami, prisispausite pirštą durelėmis – tai tikrai jos ženklas. Tai reiškia, kad būtina sulėtinti gyvenimo tempą ir susimąstyti, prieš tęsiant užsibrėžtą tikslą toliau. Gali būti, kad nustojote klausytis savęs ir neatsižvelgiate į tam tikrus dalykus. Taip pat kad verta atidžiau pažvelgti į esamą savo situaciją.

Ar jūs nuolat vėluojate ar nepastebite laiko? Tai būtent likimo užuomina, į kurią verta sutelkti dėmesį. Kiekvienas uždelsimas nurodo, kad per daug alinate savo jėgas ir energiją, todėl negalite padaryti viską, ką planavote. To nebus, jei darysite viską atitinkamai pagal gyvenimo srautą. O kai atsiranda disbalansas, žmogus nuolat užsilaiko ir vėluoja, nepriklausomai nuo jo valios ir gerų ketinimų.

Ar jūs nuolat ką nors pamirštate arba pametate? Tai ženklas, kad prieš tęsdami savo pradėtą darbą ar nusibrėžtą kelią, turėtumėte sutelkti didesnį dėmesį į iš pirmo žvilgsnio nereikšmingus dalykus ir „nusileisti ant žemės“. Nepastebėjimas ir užmaršumas – tai Visatos įspėjimas, leidžianti jums suprasti, kad turite sutelkti dėmesį į savo užduotis ir tikslus.

O jei jūs sudaužote, sugadinate ar sulaužote daiktus, tai reiškia, kad jūsų kelias yra neteisingas arba jūs trukdote pats sau surasti laimę ar pasiekti sėkmės. Todėl labai verta įsiklausyti į tokį signalą, o geriausiai būtų – paleisti situaciją ir plaukti pasroviui, visiškai pasitikint Visata. Toks kelias – teisingas, ypač tada, kai jūsų reikalai ar verslas ilgą laiką stovi vietoje ir jūs niekaip negalite pradėti judėti pirmyn.

Jei nuolat jaučiate liūdesį ir ilgesį – tai dar vienas aiškus signalas iš aukščiau

Jūs dažnai atsikratote nereikalingų daiktų, bet tai, ko jums nereikia, nesumažėja? Tai taip pat yra ženklas! Tai reiškia, kad savo esamą padėtį ar situaciją įvertinate netinkamai. Jūs negalite arba nenorite atsisakyti praeities, įstrigusios jūsų viduje.

Jūs dažnai sergate? Jums neduoda ramybės įvairios ligos, peršalimai ir infekcijos? Vadinasi, pats laikas sustoti ir galvoti apie tai, ar judate teisinga kryptimi, ar pasirinkote tinkamą gyvenimo būdą. Jei kartojasi tos pačios ligos, tai ženklas, kad pats laikas keisti savo gyvenimo eigą.

Jūs nenorite galvoti apie pokyčius? Jūs nenorite garsiai pasakyti ir net galvoti apie tai, kas jums rūpi? Tai rodo, kad jūs bijote savo minčių ir užgniaužę laikote savyje troškimus. Labiausiai tikėtina, kad žinote, kokia kryptimi judėti, bet bijote pradėti.

Pradedant darbą, įgyvendinti bet kurį projektą, jūs esate kupinas įkvėpimo, bet po to jėgos senka ir baigiasi ir jūs nenorite tęsti darbo. Visata suteikia jums ženklą, kad verta ieškoti jus motyvuojančių dalykų, kurie padėtų pašalinti jūsų sielos disbalansą. Tai taip pat gali reikšti, kad darbas, kurį dirbate, nėra skirtas jums. Todėl neverta gaišti laiko ir eikvoti pastangas. Tai ne jūsų kelias.

O jei jūs nuolat esate susirūpinę ir įsitempę, kiekvieną dieną jaučiate nerimą, dirglumą ir stresą, šis signalas gali reikšti, kad pats laikas keisti savo gyvenimą ir ieškoti nerimo ir streso pašalinimo šaltinių.

Jei nuolat jaučiate liūdesį ir ilgesį – tai dar vienas aiškus signalas iš aukščiau. Labiausiai tikėtina, kad jūs neišnaudojate turimų savo jėgų ir pajėgumų. Atminkite, kad gyvenimas kupinas galimybių, todėl nėra jokios priežasties nusivilti. Nuobodulys atsiranda tada, kai žmogus nebemato prasmės siekti savo užsibrėžto tikslo.

www.sniegopilys.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.