Jeigu jums taip nutiks, nedelsdami sugalvokite norą: turi išsipildyti

Visi žino, kad reikia sugalvoti norą mušant vidurnaktį Naujųjų metų naktį, pamačius krentančią žvaigždę, pirmąją metuose vaivorykštę. Bet mažai kas žino, kad ir įprastose buitinėse situacijose galima galvoti norus. Nors ir kasdien. Svarbiausia – žinoti, kokiomis sąlygomis tai daryti.

 Jeigu sutikote varlę, paimkite ją atsargiai į rankas ir pasakykite jai savo norą, o po to paleiskite. <br> 123rf nuotr.
 Jeigu sutikote varlę, paimkite ją atsargiai į rankas ir pasakykite jai savo norą, o po to paleiskite. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2020, 12:08 PM

Jeigu kasdien užpildami arbatą ar kavą puodelyje matote daug putų, būtina šlakeliu šių putų vos vos sudrėkinti plaukus. Tikima, kad tai atneša pinigus. Galima sugalvoti norą, susijusį su finansais ar pinigaus.

Jeigu staiga atsidūrėte tarp žmonių su vienodais vardais, būtina sugalvoti norą. Tikrai išsipildys, svarbiausia, kad noro galvojimo momentu tie žmonės niekur nenueitų.

Jeigu jums iškrito blakstiena, reikia ją pasikišti po pažastimi ir sugalvoti norą.

Jeigu staiga kartu su kitu žmogumi pasakėte vieną ir tą patį žodį, sugalvokite norą, paėmę už to žmogaus rankos ar drabužio. Svarbu, kad tas žmogus tuo pat metu taip pat nesugalvotų noro. Po to galima paklausti, kada jūsų noras išsipildys. Kokią datą ar laiką pasakys tas žmogus, tada ir laukite savo noro išsipildymo.

Jeigu netyčia apsiavėte skirtingus batus, sugalvokite norą, susijusį su meile ar susitikimu su žmogumi, kurį norite pamatyti.

Jeigu jums į rankas pakliuvo banknotas su vienodais skaičiais numeryje, arba jeigu dauguma jų vienodi (ypač jeigu tai 8), neskubėkite jo išleisti, parašykite ant jo 1 ir prie jo tiek nulių, kiek norite gauti realybėje. Saugokite šį banknotą, iki gausite norimą sumą. Svarbu pačioje pradžioje sugalvoti realią jūsų požiūriu sumą, ne 10 mln. – jau geriau po to prirašyti nuliukus, tai taip pat galima.

Jeigu kur nors einate, ir jūsų žvilgsnis užkliūva už akmenuko, arba akmenukas įkrinta jums į batą, paimkite jį, sugalvokite norą ir išmeskite.

Jeigu pastebėjote, kad jums į akis painiojasi vieni ir tie patys skaičiai, būtinai juos įsiminkite, o dar geriau – užsirašykite. Nusipirkite loterijos bilietą su tais skaičiais arba juos užbraukite biliete.

Jeigu sutikote varlę, paimkite ją atsargiai į rankas ir pasakykite jai savo norą, o po to paleiskite. Su varle geriausia galvoti norus apie sėkmę. Pavyzdžiui: aš dirbu tokiose ir tokiose pareigose, nugalėjau tokiame ir tokiame konkurse, poilsiauju prie tokios ir tokios jūros, tokioje ir tokioje vietoje.

Svarbiausia – tikėti, kad svajonės pildosi, o stebuklai vyksta ten, kur jų laukia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.