2021 12 02 – „veidrodinė“ diena: nepamirškite pasinaudoti jos galiomis

Jeigu į šio ketvirtadienio datą, 2021 12 02, žvelgsime iš kitos pusės, matysime tą pačią skaičių seką. Tokios datos vadinamos veidrodinėmis ir neretai manoma, kad jos turi ypatingų galių.

 Ketvirtadienis bus ypatingas.<br> 123rf nuotr., lrytas.lt koliažas.
 Ketvirtadienis bus ypatingas.<br> 123rf nuotr., lrytas.lt koliažas.
Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
 Aglaja.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Aglaja.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 1, 2021, 8:05 PM

Astrologė Vaiva Budraitytė Budraitytė atkreipė dėmesį į tai, kad abu šią datą sudarantys skaitmenys, 1 ir 2, eidami greta ir pasikartodami, vienas kitą sustiprina ir turi puikią magišką reikšmę: „Vienetas yra vyriškas, dvejetas – moteriškas skaitmuo (nulis jų energiją gali susilpninti, jei eina prieš skaitmenį, ar sustiprinti, jei eina po jo). Vienetas yra aktyvaus vyro, mago, skaitmuo, kuris reiškia magiją, energiją, ir apskritai tai yra geras skaičius.

Dvejetas simbolizuoja moterį, ir ne paprastą, o aukščiausią dvasinę būtybę, išmintingą ir daug žinančią. Taip pat dvejetas atsakingas už pinigus ir turtą. Ir kai tie du skaičiai sueina į visumą, galima realizuoti daug įdomių dalykų.

Be to, skaičių 21 sudaro trys septynetukai, ir jis skaičius simbolizuoja tikslo pasiekimą, tarsi pataikymą į obuolį.“

Tad, pasak V.Budraitytės, ši data rodo, kad tokią dieną galite pasiekti savo tikslą, realizuoti savo svajones. Tiktų pradėti savo verslą, kažkokį naują projektą.

Taip pat ši diena tinkama partnerystės kūrimui, krikštynoms, piršlyboms ar tiesiog draugiškiems pasibūvimams kartu.

Tiesa, V.Budraitytė pastebėjo, kad gražią 2021 12 02 reikšmę kiek susilpnina Saulės užtemimas, įvyksiantis šį šeštadienį (mus tai veikia ir savaitę prieš, ir kelias dienas po tokio įvykio). Užtemimas jau tūkstančius metų laikomas blogu ženklu, atimančiu energiją ir provokuojančiu mus netinkamai elgtis. Pasak V.Budraitytės, per užtemimą žmonės neretai elgiasi neapgalvotai, taip pat, kaip per pilnatį.

Visgi šis Saulės užtemimas Lietuvos labai stipriai neveiks, tad gruodžio 2-osios teigiamą energiją tikrai galime išnaudoti.

Kad ši diena bus gera, pritarė ir ezoterikė Aglaja. Ji pabrėžė, kad tai – 28 Mėnulio diena, kurios simbolis – lotosas. Ši diena darni ir šviesi, mūsų sieloje ir aplink mus tvyros harmonija. Jei sieksime gerų tikslų, mums turėtų pasisekti.

Tik nevalia pažeisti harmonijos – reikia nepykti, vengti negražių žodžių, gerbti kitus žmones, nekirsti medžių, neskriausti gyvūnų. Taip pat nederėtų imtis staigių veiksmų, geriau vengti drastiškų pokyčių gyvenime.

Šią dieną tikriausiai būsime pakilios nuotaikos. Galime pasiekti naują dvasinį lygį. Palanku analizuoti savo veiksmus, apibendrinti praėjusio mėnesio veiklos rezultatus. Taip pat rekomenduojama užsiimti meditacija. Vertėtų sveikai maitintis, verčiau vengti mėsos, nepersivalgyti. Palanku valyti organizmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?