Psichologų išvados: ką apie moterį išduoda jos mėgstamas gėrimas

Charakteris – sudėtingas dalykas, neįmanoma jo tiksliai nuspėti pagal vieną ar kitą žmogaus požymį ar poelgį. Tačiau yra žinoma, jog pirmenybės teikimas tam ar kitam alkoholiniam gėrimui dažnai priklauso nuo žmogaus emocinės būklės.

Moterims verta žinoti faktus apie charakterio ir alkoholio ryšį – tai gali padėti išsiaiškinti apie save tam tikrus dalykus.<br>123rf nuotr.
Moterims verta žinoti faktus apie charakterio ir alkoholio ryšį – tai gali padėti išsiaiškinti apie save tam tikrus dalykus.<br>123rf nuotr.
Vynui pirmenybę teikia emocingos, aistringos prigimties moterys.<br>123rf nuotr.
Vynui pirmenybę teikia emocingos, aistringos prigimties moterys.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 30, 2015, 1:07 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 8:51 PM

O moterys apskritai daugelį pasirinkimų atlieka pasiremdamos emocijomis – taip jos renkasi ne tik gėrimus, bet ir sukneles, ir netgi su kuo praleisti vakarą.

Vyrams per pasimatymą verta atkreipti dėmesį, kokį gėrimą moteris pasirenka – nuo to priklauso viso susitikimo emocinis fonas ir tai, kas bus po to.

Moterims taip pat verta žinoti faktus apie charakterio ir alkoholio ryšį – tai gali padėti išsiaiškinti apie save tam tikrus dalykus.

Šampanas

Šiam gėrimui su burbuliukais pirmenybę teikia koketės ir kvatoklės. Pasirenkančios šampaną moterys nusiteikusios žaismingai ir lengvabūdiškai, jos nieko prieš šiandien iš širdies pasilinksminti. Nenuostabu, kad šis gėrimas – toks populiarus moterų vakarėliuose. Nuo jo jos greitai apgirsta – o tai reiškia, kad jei moteris geria šampaną kartu su jumis, ji jumis pasitiki.

Degtinė

Šį stiprų alkoholinį gėrimą geria stiprios, valingos moterys su tvirtu charakteriu. Jos neslepia savo norų ir apgirsta labai lėtai. Dažnai moters noras išgerti degtinės būna susijęs su pervargimu. Gali būti, kad moteris labai pavargo darbe ar pastaruoju metu patyrė stiprų psichologinį stresą. Verčiau su degtine neužsižaisti, o kaip atsipalaidavimo būdą pasirinkti relaksaciją, ramybę ir apsupti vyrišku rūpesčiu.

Konjakas

Tai moterų, kurioms reikia šilumos, rūpesčio ir švelnumo, gėrimas. Skirkite jai daugiau dėmesio, pabandykite suprasti, kodėl ji nori išgerti. Konjakas – ne tas gėrimas, nuo kurio greitai apgirstama, jį renkasi subalansuoti, savimi pasitikintys žmonės.

Viskis

Viskį geria moterys, neturinčios kompleksų. Visi puikiai žino, kad nuo viskio pasigeriama gana greitai. Jeigu moteris jį renkasi – ji yra pasiruošusi bet kokiam įvykių posūkiui. Viskį geria tie, kam gyvenime trūksta aštrių pojūčių, naujų įspūdžių. Išgėrę tiek moterys, tiek vyrai gali elgtis nenuspėjamai ir beprotiškai.

Tekila

Tai ekstravagantiškų poniučių gėrimas. Gerti tekilą reiškia turėti gerą skonį, mano daugelis ir renkasi madingus kokteilius su tekila. Padauginus moters elgesys gali tapti visiškai nekontroliuojamas, ypač, jeigu ji nepratusi tvarkytis su savo emocijomis. Todėl šio klastingo gėrimo mėgėją verčiau laiku sustabdyti.

Romas su kola

Paprastas gėrimas, nuo kurio neypatingai smarkiai pasigeriama. Jį renkasi atsargios poniutės, kurios nori kontroliuoti save ir viską, kas vyksta aplink jas. Žinoma, ir romo su kola galima išgerti daug, bet paprastai šis gėrimas geriamas tik dėl vaizdo, bandant neišsiskirti iš kompanijos, kurioje geriamas alkoholis.

Džinas su toniku

Tai intelektualų, mėgstančių padiskutuoti, gėrimas. Išgėrusi džino su toniku moteris gali pradėti kalbėti daug ir įvairiomis temomis. Tai – ženklas, kad jai reikia išsikalbėti, kad jos gyvenime mažai momentų, kuomet ji gali pabūti tiesiog pati savimi. Būkite dėmesingas klausytojas – ir taip užkariausite džino mėgėjos širdį.

Vynas

Vynui pirmenybę teikia emocingos, aistringos prigimties moterys. Iš pažiūros moteris gali atrodyti rami, bet jos viduje – uraganas. Vyną renkasi moterys, kurios išmano apie valgius ir gėrimus, ir apskritai į gyvenimą žvelgia su skoniu. Su tokiu gėrimu vakaras bet kuriuo atveju praeis sėkmingai.

Likeris

Likerius labiausiai vertina moterys namisėdos, mėgstančios saldumynus. Noras pajusti saldų skonį perteikia moters troškimą patirti malonumą, todėl, kad ir kaip keistai tai skambėtų, likeris – labai romantiškas gėrimas.

Alus

Moteris renkasi alų, kad būtų arčiau vyro, vyrų kompanijos. Žinoma, yra moterų, kurioms tiesiog patinka šio gėrimo skonis su įvairiais užkandžiais, bet psichologiniu požiūriu nenuginčijama – tai vis dėlto vyriškas gėrimas.

Tokia moteris – gera draugė, net jei tai jūsų žmona. Alus gerai tuo, kad nuo jo ilgai neapgirstama, taip pat jis taip smarkiai nekenkia moters organizmui, kaip kiti alkoholiniai gėrimai iš šio sąrašo. Alų renkasi protingos moterys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu