Kuris vilkas labiausiai patinka? Svarbi žinia apie jus

Kiekvienas žmogus turi savo požiūrį į vienatvę. Vieni jos bijo, kiti mėgsta, treti vien tik apie ją svajoja. O jūs? Ar reikalinga jums vienatvė, kokiais gyvenimo periodais ir kodėl? Tai jūs galite sužinoti iš šio testo.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2021, 11:32 AM

Vienatvės simbolis – laisvas ir nepriklausomas vilkas. Pažvelkite į paveikslėlius ir pasirinkite labiausiai patikusį vilko atvaizdą.

Rezultatai

1.

Jums vienatvė – išsigelbėjimas nuo konfliktų. Esate emocingi ir imlūs įspūdžiams, ne visada mokate kontroliuoti savo emocijas, todėl jums naudinga pabūti vieniems, kai emocijos įsiaudrina. Stenkitės pasitraukti į vienumą, jeigu suprantate, kad neigiamų emocijų pernelyg daug, o jėgų (ar noro) jas kontroliuoti nėra. Tai jums padės išvengti rimtų klaidų ir skubotų sprendimų.

2.

Jums vienatvė būtina, kad priimtumėte rimtą sprendimą. Šiais momentais jūs nenorite, kad kas nors atitrauktų jūsų dėmesį nuo jūsų minčių ar trukdytų susikaupti, reikšdami visuomenės nuomonę. Paprastai jūs patys jaučiate, kada reikia izoliuotis nuo visuomenės, kad sudėliotumėte „visus taškus ant i“. Jūs vienatvės nebijote, nes turite daug minčių ir idėjų, kurias reikia apgalvoti. Be to, būtent vienatvėje jūs gebate sukurti ką nors unikalaus ir rasti patį išmintingiausią sprendimą.

3.

Jums vienatvė – tai galimybė atgauti jėgas, tiek fizines, tiek dvasines. Jūs – stiprus žmogus, turite daug reikalų. Jūs visada pasirengę suprasti ir palaikyti. Bet bet kokia energija anksčiau ar vėliau baigiasi. Neverta laukti to momento, „perkrovimą“ reikia atlikti reguliariai, ką jūs ir darote. Vienumoje jūs ilsitės, užsiimate mėgstamais dalykais, svajojate ir leidžiate sau patinginiauti. Užtat po to jūs vėl pasirengę mūšiui.

4.

Jums vienatvė – natūrali būsena. Jūs ne individualistas ir esate pasirengę dirbti komandoje, bet komfortiškiau ir efektyviau dirbate būtent vienumoje. Jūs patys nusistatote tempą ir strategiją, mokate kontroliuoti ir įvertinti rezultatą. Gali būti, jūsų veiklos sritis kaip tik ir numato individualų darbą, ir jūs pasirinkote profesiją pagal savo gebėjimus ir poreikius. Bet jeigu jūs dirbate kolektyve, vienatvė jums reikalinga padaryti išvadoms ir suskaičiuoti rezultatams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.