Šeši patarimai, kaip teisingai supažindinti mylimąjį su savo tėvais

Niekam ne paslaptis, kad vyrai nenoriai priima moters pasiūlymą susipažinti su jos tėvais. Tačiau, kai santykiai pereina į aukštesnį etapą, pažintis su tėvais tampa neišvengiamu ir labai svarbiu įvykiu.

Net jei jam labai patinka suplyšę džinsai ir marškinėliai, priverskite jį apsirengti ką nors labiau tinkamą tokiam įvykiui. Taip pat nepamirškite ir jo batų. Dauguma mamų turi įprotį įdėmiai nužvelgti būsimo žento ne tik batus, bet ir kojines.<br>123rf
Net jei jam labai patinka suplyšę džinsai ir marškinėliai, priverskite jį apsirengti ką nors labiau tinkamą tokiam įvykiui. Taip pat nepamirškite ir jo batų. Dauguma mamų turi įprotį įdėmiai nužvelgti būsimo žento ne tik batus, bet ir kojines.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2012, 12:31 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 10:17 AM

Nors iš pažiūros ir atrodo, kad viskas labai paprasta ir lengva, tiesiog reikia susitarti dėl bendrų pietų, o jau paskui kaip bus, taip bus. Vis dėlto yra keli niuansai, kurie gali viską sugadinti, rašo Efamily.ru. Pirmas patarimas

Dažniausiai visi tokiems pietums kruopščiai ruošiasi iš anksto, tačiau susitikę sutrinka ir nebepavyksta normaliai bendrauti. Todėl gera alternatyva tam galėtų būti ir kokia nors priežastis. Pavyzdžiui, pradėjo šlubuoti jūsų kompiuteris. Pakvieskite mylimąjį į savo namus ir paprašykite apžiūrėti jį ar ką nors panašaus sutvarkyti. Žinoma, reikia įspėti ir savo tėvus, kad jie galėtų bent kažkiek pasiruošti. Tokioje „netikėtai sutapus įvykiams“ aplinkoje viskas turėtų praeiti paprasčiau ir išvengsite nereikalingo oficialumo ar iškilmingumo.

Antras patarimas

Daug viengungių vyrų nelabai supranta, kaip jie turėtų apsirengti susipažindami su savo mylimosios tėvais. Todėl ir moteris turėtų pasirūpinti, kad vyrai atrodytų deramai prieš jos tėvus. Net jei jam labai patinka suplyšę džinsai ir marškinėliai, priverskite jį apsirengti ką nors labiau tinkamą tokiam įvykiui. Taip pat nepamirškite ir jo batų. Dauguma mamų turi įprotį įdėmiai nužvelgti būsimo žento ne tik batus, bet ir kojines. Todėl, dėl viso pikto, nupirkite atsarginę kojinių porą.

Trečias patarimas

Susitikimo išvakarėse pasakykite vyrui, kas patinka jūsų tėvams. Tai padės jam greičiau užmegzti kalbą ir lengviau bendrauti. Tačiau ko gero jūsų tėvai, kaip ir dauguma kitų, turi ir draudžiamų temų, kurių jie vengia. Dėl to taip pat reikėtų įspėti mylimąjį, kad paskui neprasitartų tai, ko nereikia ir neatsidurtų nepatogioje padėtyje.

Ketvirtas patarimas

Būsimasis žentas galėtų pradžiuginti jūsų tėvus ir kuklia dovanėle. Bent gėlių puokštė jūsų mamai - būtų labai gražus jo gestas. O jei norėtų ką nors daugiau padovanoti, tai be jūsų pagalbos jis tikriausiai neapseis. Juk niekas geriau už jus nežino savo tėvų skonį.

Penktas patarimas

Net jei jūsų tėvas ir nusprendė pagal seną liaudišką tradiciją patikrinti, ar būsimasis žentas ištvermingas alkoholiui, nereikėtų leisti jiems išgerti per daug. Mat jūsų mylimajam gali būti nepatogu atsisakyti, o jūs galite padėti ramiai viską užglaistyti.

Šeštas patarimas

Jis tinka tiek vyrams, tiek ir moterims. Nereikškite per daug ryškiai savo emocijų prie tėvų. Apsikabinti, glėbesčiuotis ir bučiuotis galima likus dviese, tačiau matant tėvams to tikrai nereikėtų daryti, kadangi jiems gali susidaryti dviprasmiškas įspūdis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.