Realiai Barbei atsirado vaikinas - amerikietis panoro tapti Kenu

Psichologai nuolat pabrėžia, kad lėlės Barbės figūrą moterims turėti yra tiesiog fiziškai neįmanoma, todėl merginoms nederėtų jaudintis dėl ne tokio liekno liemens ar vidutinio dydžio krūtinės. Regis, psichologams reikėtų atsižvelgti ir į Barbės širdies draugą Keną. 32 metų amerikietis Justinas Jedlicas panoro tapti Kenu. Sportas ir dieta – tai vos dvi priemonės, kurių jam reikėjo griebtis norint pasiekti savo tikslą. Beje, jos jam suteikė mažiausiai kančių.

Amerikietis J. Jedlicas jau dešimt metų bando tapti panašus į Keną.<br>"Facebook"
Amerikietis J. Jedlicas jau dešimt metų bando tapti panašus į Keną.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-29 09:06, atnaujinta 2018-03-14 09:07

J. Jedlicai buvo atlikta 90 skirtingų plastikos operacijų. Pirmą kartą po plastikos chirurgo skalpeliu vyras atsigulė būdamas 22-ejų. Iki pat šiol jis bando pagerinti tas savo kūno dalis, kurios jo nežavi, praneša dailymail.co.uk.

Savo užgaidai tapti Kenu Justinas jau išleido apie 100 tūkstančių JAV dolerių (apie 260 tūkstančių litų). Per dešimtį metų į sėdmenis, pilvą ir rankas jam buvo įdėti silikono implantai.

„Man patinka save keisti. Kuo neįprastesnė operacija, tuo geriau. Normų laužymas man suteikia labai daug džiaugsmo“, – kalbėjo amerikietis.

Jis pritaria medikams, kad toks didelis kiekis silikono kūne sukelia pavojų gyvybei, tačiau, anot J. Jedlicos, tai yra nedidelė kaina už tobulą kūną.

Bręsdamas J. Jedlicas buvo apsėstas minčių apie savo nosį. Jis norėjo, kad ši būtų žymiai mažesnė. Šiuo metu jam yra atliktos penkios nosies operacijos, tačiau, pasak Justino, jo nosis dar nėra tobula. Taip pat amerikietis pabrėžė, kad artimiausiu metu neplanuoja nustoti keisti savo kūną.

Nėra aišku, ką jis mano apie Valeriją Lukyanovą, 24 metų Ukrainos modelį. Ji siekia tapti tikra Barbe. Siekdama savo tikslo Valerija taip pat turėjo gultis po chirurgo peiliu. Vienos operacijos metu medikai jai pašalino keletą šonkaulių. Taip mergina siekė liekno it Barbės liemens.

J. Jedlicas ir V. Lukyanova gali galėtų tapti tokia pat puikia pora, kaip ir Kenas su Barbe. Skelbiama, kad lėlių skyrybos įvyko po 43 bendro gyvenimo metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.