90 plastinių operacijų pasidariusiam Kenui gyva Barbė pasirodė per daug dirbtinė

Atskirus gyvenimus gyvenantys ir „gyvomis lėlėmis“ vadinami Barbė ir Kenas galiausiai susitiko vienas kitam pažiūrėti į akis. Moters idealą kurianti 23 metų ukrainietė Valerija Lukjanova ir tobulų formų 32-ejų amerikietis Justinas Jedlicas galiausiai susitiko. Tačiau nepuolė vienas kitam į glėbį, kaip galbūt buvo tikimasi, o atvirkščiai – greitai susiginčijo ir pasuko skirtingais keliais, rašo thesun.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2013, 10:01 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 8:26 PM

70 tūkst. JAV dolerių į 90 plastinių operacijų investavusiam Justinui nepatiko per daug dirbtina merginos išvaizda. Pasak jo, jos vedą dengė per storas makiažo sluoksnis, plaukai buvo dirbtiniai, o itin lieknas liemuo – suveržtas korsetu.

Tačiau iš Ukrainos kilusi Valerija nepaisė Keno užgauliojimų. „Slepiu tai, kad esu pasidariusi plastines operacijas, kad turiu krūtinės implantus. Noriu būti tobula. Man nesmagu, kad jis negražiai pakomentavo mano išvaizdą ir nusprendė, kas tikra, o kas – ne. Jis – gražus vyras, tačiau viena man nepatiko - jo lūpos per daug putlios“, – teigė ji.

Internete pasirodžiusios Velerijos nuotraukos daugeliui kėlė nuostabą – ne vienas spėjo pagalvoti, kad Valerija – plastikinė lėlė, o ne „tobula moteris“, kokia ji pati nori būti.

Tačiau ji pati tikino, kad turi daug gerbėjų, kurie ją palaiko. „Tai, kad man sako, jog aš panaši į lėlę – komplimentas. Juk kiekviena moteris norėtų būti tapatinama su lėle, kuri įkūnija grožio idealą“, – teigė ji.

Po susitikimo su tariama Barbe Justinas savo „Facebook“ paskyroje paviešino nuotrauką. Joje jis nusifotografavo su kita plastinių operacijų nevengiančia moterimi Lacey Wildd, kurios tikrasis vardas – Paula Simonds. „O, Dieve, aš myliu Lacey“, – po nuotrauka parašė jis.

Įspūdingų formų didžiakrūtės „L“ dydžio biustas po 12 sėkmingų plastinių operacijų šiuo metu yra septintas pagal dydį visame pasaulyje.

„Jeigu turėčiau trigubus „M“ dydžio implantus, patekčiau ir į penketuką“, – sakė drastiškų pokyčių nebijanti moteris. Pasak jos, didelė krūtinė atveria visus kelius toms, kurios siekia išgarsėti ir tapti turtingomis. Šešis vaikus auginanti moteris svajoja, kad jos krūtinė uždirbs tiek, kad pinigų pakaks atžaloms užauginti ir suteikti joms galimybę įgyti išsilavinimą, kurio ji pati neturėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.