„Mano lieknėjimo istorija“: atvaizdas nuotraukoje privertė ryžtis permainoms

Niekuomet nesusimąsčiau, kad turėčiau numesti nors vieną kilogramą. Buvau savimi pasitikinti ir laiminga. Jaučiausi gerai tol, kol nepamačiau vienos savo nuotraukų. Joje sėdėjau su draugės šeima kažkokiame susibėgime. Sėdėjau ant didelės pagalvės savimi patenkinta, be mažiausio kompleksėlio. O siaube! Didelės pagalvės beveik nesimatė. Va, tuomet ir sunerimau.

Pradėjau savo lieknėjimo programą ne nuo pirmadienio, bet tuojau pat. Valgymui nusipirkau nediduką dubenėlį skirtą tik man. Niekur nesikreipiau patarimo, tiesiog jau kitos dienos ankstyvą rytą pradėjau nuo stiklinės vandens.<br>123rf
Pradėjau savo lieknėjimo programą ne nuo pirmadienio, bet tuojau pat. Valgymui nusipirkau nediduką dubenėlį skirtą tik man. Niekur nesikreipiau patarimo, tiesiog jau kitos dienos ankstyvą rytą pradėjau nuo stiklinės vandens.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Nijolė

Apr 25, 2013, 7:19 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:44 PM

Pradėjau savo lieknėjimo programą ne nuo pirmadienio, bet tuojau pat. Valgymui nusipirkau nediduką dubenėlį skirtą tik man. Niekur nesikreipiau patarimo, tiesiog jau kitos dienos ankstyvą rytą pradėjau nuo stiklinės vandens.

Pusryčiams įvairios košytės, virtos vandenyje ir be jokių pagardų. O kam tie pagardai, kai akyse vis atsirasdavo vaizdas, kuomet sėdžiu ant tos beprotiškai didelės pagalvės.

Pietums valgydavau daug ir labai įvairių daržovių, apšlakstytų citrinos sultimis ir šaukštu aliejaus, virtos liesos mėsos arba žuvies.

Deja, duoną reikėjo pamiršti. Miltinius produktus ir visus kitus saldumynus paslėpiau po devyniais užraktais.Tai nebuvo sunku padaryti, reikėjo  prisiminti tą nuotrauką ir  smegenys iškart duodavo pozityvų signalą skrandžiui. Vakarienė pasibaigdavo griežtai 18 val. vakaro su indeliu jogurto.

Bandomasis laikotarpis - dvi savaites. Buvo tiesiog labai smalsu, kokia bus mano savijauta. O savijauta buvo įdomi. Kažkaip keistai lengvai pradėjo užsisegti užtrauktukai, atsirado daug daugiau energijos. Matyt, tai tik dar labiau paskatino mane ryžtingiau siekti užsibrėžto tikslo.

Nusprendžiau lengvai pabėgioti. Jau po mėnesio sulaukiau stulbinamo rezultato. Teko su dideliu malonumu ieškoti  visu dydžiu mažesnių drabužių. Taigi, šiai dienai iš 76 kg man pasiliko 60.

Štai mano dieta. Nuo tokių pokyčių praėjo beveik dešimt metų. Maitinuosi saikingai ir kiekviena dieną pasibaigia bėgimo treniruotėmis. Norėčiau pasakyti, kad ir kokią dietą jūs pasirinksite, nepamirškite judėti. Sportas, judėjimas turi tapti gyvenimo būdu. Taigi, sportuokite ir būsite liekni ir laimingi.

Jums taip pat pavyko sulieknėti? Žinote efektyvią dietą? Pasidalinkite patirtimi su portalo lrytas.lt skaitytojais. Savo rašinius iki siųskite e. paštu: pramogos@lrytas.lt laiško temoje įrašę „Mano lieknėjimo istorija“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.