Ar seserys N.Bunkė ir K.Ivanova jau sulaužė pykčio ietis?

Tinginiauti gulint lovoje ištisą dieną – ne Natalijos Bunkės (31 m.) ir Kristinos Ivanovos (27 m.) būdui. O jei kada nors taip atsitiktų, be jų Lietuvos pramogų pasaulis gali pasirodyti apmiręs. Bet gal taip nenutiks, nes seserų galvose nuolat knibžda kūrybinės ir verslo idėjos, o jos pačios drąsiai rašo ir perrašo savo asmeninio gyvenimo planus ir emigruoti nesiruošia. Tačau neseniai abi dainuojančios seserys dėl muzikinės karjeros svaidė viena į kitą ietis. Ar jos jau užkasė karo kirvį?

Seserų dainininkių N.Bunkės (kairėje) ir K.Ivanovos keliai kirtosi, skyrėsi, bet dabar jos džiaugiasi darniu bendravimu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Seserų dainininkių N.Bunkės (kairėje) ir K.Ivanovos keliai kirtosi, skyrėsi, bet dabar jos džiaugiasi darniu bendravimu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2014, 5:45 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 7:36 PM

Muzikinė N.Bunkės ir K.Ivanovos karjera, atrodo, klostosi sėkmingai. Tačiau kaip jos jaučiasi įsikūrusios Vilniuje? 

Kaune gimusios ir augusios seserys neslėpė, kad geriausiai jautėsi gyvendamos Klaipėdoje – Natalija ten atsidūrė ištekėjusi už Deivydo Zvonkaus ir su juo įsigijusi namą, o Kristina uostamiestyje studijavo. Seserys ilgesingai prisimena jaukią uostamiesčio atmosferą. Vilniuje ji kitokia.

„Būsiu atvira: nemėgstu Vilniaus, bet jau pripratau“, – kirto buvusi vilniečio Danieliaus Bunkaus žmona.

Sostinėje Natalija pasigenda nuoširdumo – ji sutikusi nemažai žmonių, savo tikrąjį veidą slepiančių po kaukėmis.

Svetimumo jausmą sostinėje atlikėjai atperka gražūs vaizdai, kuriais ji su trejų metų sūnumi Kristupu dažnai grožisi vaikštinėdami Neries pakrante ar užkopę į Gedimino pilį.

Kristinai Vilnius gražiausias rytą, kai ji vyksta į senamiestyje esančią jos vardu pavadintą grožio studiją. Tokiu metu gatvės dar nebūna prigrūstos automobilių, kavinėse pirmieji lankytojai gurkšnoja kavą. Į darbą einančią K.Ivanovą užlieja gera nuotaika.

Pastaruoju metu į Natalijos dienotvarkę būna įtrauktas ir vizitas į sesers grožio studiją „Kristina“. Ar pykčio priepuoliais Lietuvą stebinusios seserys jau susitaikė?

Nesenia susitikusios seserys pačios nustebo, kad net apsirengė lyg dvynės – tamsiais marškinėliais, juodais sijonais. Kodėl jos rengiasi vienodai?

Natalija: Nenorime būti panašios, bet mūsų aprangos stilius panašus.

Kristina: Neseniai peržvelgiau nuotraukas ir pastebėjau, kad pastaruoju metu supanašėjome. Niekada kartu neiname apsipirkti, bet jei kuri pastebime, kad sesuo vilki dailų drabužį, pasiteiraujame, kur pirko. Taip mūsų spintose daugėja vienodų drabužių.

Natalija: Nuo Kristinos nusižiūrėjau vieną sijoną ir nusipirkau. Po to ir Katažina (dainininkė K.Zvonkuvienė. – Red.) tokį pat nusipirko. Juk visos verdame tose pačiose sultyse.

– Abi subūrėte popdainininkių grupes. Ar esate konkurentės?

Natalija (Atsidūsta): Vietos visiems pakanka po pramogų pasaulį šildančia saule. Be to, „Pop Ladies“ ir „Magnit“ kryptys – skirtingos.

Kristina: Natalijos įkurtoje grupėje „Pop Ladies“ dainuoja keturios gerai žinomos dainininkės.

Mano suburtoje „Magnit“ – taip pat keturios atlikėjos. Bet grupėje žinomas veidas – aš viena. Nėra ko lyginti abiejų grupių – čia skirtingos svorio kategorijos.

Natalija: Kai sekasi, nėra laiko galvoti apie konkurenciją.

Kristina: Tas konkurencijos etapas buvo „Yvos“ laikais.

Dėl „Yvos“ ir susipykote. Natalijai susilaukus sūnaus ir pasitraukus iš grupės, sklido kalbos, neva atsisakėte su ja, grupės įkūrėja, dalytis pinigais. 2012-ųjų žiemą buvote aršiausios varžovės – Kristina su „Yvos“ narėmis koncertavo pasivadinusios „ŠarkA“, o Natalija atsidavė solinei karjerai.

Natalija: Dabar nėra reikalo varžytis. Gerai, kad „Magnit“ iriasi pirmyn, mes irgi nesnaudžiame.

Anuomet seserų pykčiai truko apie metus, kol Kristina paskelbė paliekanti grupę „ŠarkA“. Kuri pirma žengė susitaikymo link?

Visą pokalbį skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto" žurnale „Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.