Keisčiausi dalykai, kuriuos vaikai rado tėvų miegamajame

Tėvų miegamasis yra išskirtinis namų kampelis, kuriame jie gali atsipūsti ir praleisti laiką intymiai. Tai dažniausiai būna vienintelis kambarys, kuris nėra užverstas vaikų žaislais, mokyklos rakandais bei sauskelnėmis. Tačiau daugybė smalsių vaikų vis tiek įsmunka į privačią tėvų erdvę, o ten pašniukštinėję dažnai randa netikėtų dalykų, rašo „The Sun“.

Vaikystėje internautai tėvų miegamajame yra radę ne tik sekso žaislų, bet ir negyvų augintinių.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vaikystėje internautai tėvų miegamajame yra radę ne tik sekso žaislų, bet ir negyvų augintinių.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vaikystėje internautai tėvų miegamajame yra radę ne tik sekso žaislų, bet ir negyvų augintinių.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vaikystėje internautai tėvų miegamajame yra radę ne tik sekso žaislų, bet ir negyvų augintinių.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 7, 2016, 3:58 PM, atnaujinta May 22, 2017, 4:49 PM

Klausymų ir atsakymų tinklalapyje „Quora“ žmonės pasidalino, ką vaikystėje buvo aptikę tėvų miegamajame.

„Mano tėvai išsiskyrė, kai man buvo 11 metų. Po kiek laiko aš, kaip tikra neklaužada, šniukštinėjau po mamos daiktus, prieš jai grįžtant namo.

Stalčiaus gilumoje aš radau tai, kas atrodė kaip įvairių diržų mazgas, prie kurių buvo pritvirtintas gan gąsdinančiai atrodantis violetinis daiktas. Net ir tuomet žinojau, kad jis buvo penio formos.

Tada net nenutuokiau, kam šis daiktas yra naudojamas. Iki šiol nežinau, ar jis užsiliko nuo tų laikų, kai ji buvo su mano tėčiu, ar nusipirko šį daiktą po to, kai jis išsikraustė“, – apie vaikystėje užtiktą sekso žaislą pasakojo Hillary Rankin.

Kita vartotoja Ella Ross būdama vaikas tėvų miegamajame aptiko dar labiau pribloškiantį dalyką: „Kai man buvo šešeri dingo mano katė (jos vardas buvo Gimtadienis). Man pasakė, kad ji iškeliavo gyventi į tolimą kačių salą.

Tądien kažko ieškodama po savo tėvų lovą užtikau plastikinį šiukšlių maišą. Galite įsivaizduoti ką ten radau. Tai buvo Gimtadienis, su padangos palikta žyme ant kūno.

Papasakojau apie radinį tėvams ir sužinojau, kad ją prie mūsų namo esančioje gatvėje pervažiavo automobilis. Mano širdis buvo sudaužyta.“

Kitas internautas Grantas Davisas papasakojo apie savo buvusios žmonos patirtį: „Kai jos tėvai išsiskyrė (jai tuomet buvo 10 metų), ji kuitėsi po mamos stalčių ir ten rado dokumentus dėl jos tėčio tėvystės.

Pagal datas ji nustatė, kad tas vaikas turi būti du metus jaunesnis už ją.

Prabėgus daugybei metų ji sėdėjo kavinėje ir išvydo jauną moterį, kuri buvo labai panaši į jos brolį ir pagalvojo, kad tai galėjo būti jos sesuo.

Išvydęs klausimą apie tai, ką vaikystėje rado tėvų miegamajame, tinklalapio vartotojas Rikas Levesque juokavo: „Turite omenyje, apart mamos vibratoriaus ir tėvo žurnalų „Playboy“?“

Kitam internautui Rickui Bruno užėjus į tėvų kambarį, teko gerokai nusivilti Kalėdomis. Ten jis rado paruoštas dovanas.

„Tai buvo maždaug savaitę prieš Kalėdas. Maniau, kad jas turi atnešti Kalėdų senelis“, – vaikystės skauduliu dalinosi vyras.

Vis dėlto kai kuriems žmonėms vaikystėje nusprendus pasidairyti tėvų kambaryje teko rasti ir malonių siurprizų. Kai kurie ten rado knygas, kuriose buvo jų kojytės įspaudas ar plaukų sruoga,

Tačiau tokie radiniai taip pat džiugino ne visus.

„Kartu su sese radome jos kūdikio knygą, Tačiau ne mano. Buvau pirmagimė, bet neradau jokio įrodymo, kad jie didžiuojasi mano atėjimu į pasaulį.

Man visada buvo aišku, kad tėvas ir jo šeima norėjo sūnaus. Tam neliko nė menkiausios abejonės išvydus, kad yra tik mano sesės kūdikio knyga“, – karčiais prisiminimais dalinosi „Quora“ vartotoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.