10 ženklų, liudijančių, kad jūsų santykiai tapo rimti

Jau kuris laikas susitikinėjate su tuo vieninteliu ir pastebite, kad nebematote aplinkinių. Vienas kitą vadinate meiliais žodeliais, susitinkate kiekvieną savaitgalį, bet dar nesate įvardiję tikslaus santykių lygmens. Tikite apibūdinimais ar ne, bet jau vien pasakymas „tu man draugė/as“ nurodo, kad tarp jūsų šis tas vyksta.

Galėti šalia jo būti nepasidažiusiai - vienas iš rimtų santykių požymių.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Galėti šalia jo būti nepasidažiusiai - vienas iš rimtų santykių požymių.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-04 15:05, atnaujinta 2018-02-09 17:08

Yra ir kitų ženklų, nurodančių, kad judu artėjate link „oficialių“ santykių. Štai keletas, pateiktų womenshealthmag.com.

1. Tu pedantiškai nebesitvarkai namų prieš jam ateinant. Nepašėlsti, jei neplauti indai taip ir lieka gulėti kriauklėje ar nepaklota lova taip ir lieka nepaklota. Juk po susitikimo ji vis tiek būtų sujaukta...

2. Tu žinai apie jo šeimą ir draugus, nors kol kas nebuvai sutikusi nė vienų. Vienas kitam tiek daug išpasakojote apie savo gyvenimus, kad atpažintum jo pamišusią tetą, mylimiausią dėdę ir geriausią vaikystės draugą.

3. Gali išgyventi dieną be kojų skutimosi. Galbūt tiesiog tingėjai. Būkime realistai, juk jo kūnas kasdien irgi nėra pasakų šalis. Nesirūpink, vis tiek įvyks kam lemta nutikti...

4. Paliekate menkniekius vienas kito namuose. Turi veido prausiklį, apatinių jo bute, o pas tave jo dantų šepetėlis ir sportbačiai. Iš esmės, jei vakaras pasibaigtų netikėtai, svarbiausiais daiktais pasirūpinta.

5. Jis žino apie tam tikras moters kūno funkcijas. Jis suvokia, kad ir moterys vaikšto į tualetą. Prireikus jis netgi nubėgtų tamponų.

6. Nebėra to nejaukaus įžangos momento, kai išeinate susitikti su draugais. To momento, kai susipažįstant pasijunti suglumusi – ar jau laikas pridėti „vaikino“ etiketę? Taigi tu nebeapsikvailini, kai mekeni „tai mano...hm...mes dar ne...jis man tik...“ Apsukus tokį apibūdinimų ratą visiems savaime pasidaro aišku, kas jis toks.

7. Tavo draugai į jį kreipiasi įprastu vardu, nebe pradžioje prilipdyta pravarde. Ir kai tik taip nutinka, jūs oficialiai vainikuojami pora.

8. Šalia jo tau nebereikia būti pasidažiusiai. Ir jo nenustebina tavo rytinis veidas, susivėlę plaukai ar net burnos kvapas!

9. Miegate kartu ir...tiesiog ilsitės. Abu buvote įpratę, kad netikėta nakvynė bus palydėta sekso, kiekvienas apsikabinimas – taip pat. Bet dabar, kai seksas tapo reguliarus, nebėra spaudimo, kad kiekvienas apsinuoginimas baigsis kaip visada. Jūs kartu miegate – tai yra nuostabu.

10. Tu užmiršai savo buvusįjį. Jei šis vaikinas tau taip apsuko galvą, kad pamiršai savo buvusios meilės vardą – tu tikrai pasiruošusi žengti kitą žingsnį.

Parengė Rasita Andruškevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.