Sekso žaislų bandytojos darbas – ir pelningas, ir malonus

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Cara Houiellebecq (33 m.) tikrai negalėtų skųstis, kad darbas jai neteikia pasitenkinimo. Linkolno gyventoja per savaitę darbe patiria apie 15 orgazmų. Ne, ji nėra prostitutė. Ji – profesionali sekso žaislų bandytoja.

Keturis ar penkis kartus per savaitę C.Houiellebecq iš gamintojų gauna naujų sekso žaislų. „Esu tas žmogus, kuris žino, kokie yra geriausi, kur galima nusipirkti pigiausiai“, – sakė ji.<br>„Facebook“ nuotr.
Keturis ar penkis kartus per savaitę C.Houiellebecq iš gamintojų gauna naujų sekso žaislų. „Esu tas žmogus, kuris žino, kokie yra geriausi, kur galima nusipirkti pigiausiai“, – sakė ji.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-07 12:09, atnaujinta 2018-02-09 17:35

Cara iš savo darbo gauna ne tiktai malonumą. Jos metų atlyginimas – 15 tūkstančių svarų sterlingų (per 60 tūkstančių litų) – tai apie 5 tūkstančiai litų per mėnesį, rašo „Gyvenimo būdas“, remdamasis „Daily Mail“ informacija.

Apsilankę šios darbuotojos biure rastumėte apie 2 tūkstančius sekso žaisliukų, kuriuos jai siunčia įvairios juos gaminančios kompanijos.

Išbandžiusi sekso žaislus C.Houiellebecq parašo apie juos recenzijas savo tinklaraštyje.

Sekso žaislų bandymai yra C.Houiellebecq darbas – juos bandydama ji kasdien praleidžia po 7 valandas.

Naujų žaisliukų prie jos namų durų paštininkas atneša 4–5 kartus per savaitę.

Erotinio pobūdžio tinklaraštį moteris rašo jau 5 metus.

O namuose ji – dviejų vaikų motina. Vyresniajam jos vaikui – devyneri, o jaunesniajam dar nėra nė dvejų metų.

C.Houiellebecq tikina, kad su vaikais apie darbą niekada nesikalba.

O su savo ilgamečiu gyvenimo draugu Darrenu (37 m.) ji susipažino būtent darbe.

Internetinėje sekso žaislų parduotuvėje jis dirbo informacinių technologijų konsultantu.

Jokio pavojaus jų santykiams širdies draugės darbe Darrenas neįžvelgia. „Mes visuomet sakome, kad žaislai suteikia lytiniam gyvenimui spalvų, bet jo nepakeičia“, – teigė C.Houiellebecq.

Kai ji gauna sekso žaislų vyrams, partneris jai padeda juos išbandyti.

„Žaislai visada buvo mano lytinio gyvenimo dalis – iš to ir kilo idėja pradėti apie tai rašyti. Po to sugalvojau pradėti testuoti sekso žaislus“, – pasakojo C.Houiellebecq.

Ji labai džiaugiasi savo darbu. „Tai nuostabus darbas. Anksčiau dirbau banke, bet nė už ką nebenorėčiau ten grįžti – tai taip nuobodu“, – sakė sekso žaislų bandytoja.

Tinklaraštininkė pastebėjo, kad kai pradėjo rašyti sekso žaislų recenzijas, jos tinklaraščio populiarumas gerokai išaugo.

Pamažu ją pradėjo pastebėti sekso žaislus gaminančios kompanijos ir siūlyti dirbti drauge.

„Dabar gamintojai ir pardavėjai klausia, ar galėtų man atsiųsti savo gaminių, nes mano recenzijas skaito labai daug žmonių“, – džiaugiasi C.Houiellebecq.

Dvejus metus ji dirbo sekso žaislų interneto puslapyje, bet 2012 metų vasarį nusprendė įkurti nuosavą puslapį. Sprendimas pasiteisino. C.Houiellebecq yra gavusi ETO Geriausios erotikos žurnalistės titulą.

Gamintojai iš visos Jungtinės Karalystės jai nemokamai siunčia sekso žaislus. Ji rašo recenzijas apie juos, taip pat straipsnius kompanijoms kaip gamybos konsultantė.

„Mano draugai mėgsta manęs klausinėti apie žaislus. Esu tas žmogus, kuris žino, kokie yra geriausi, kur galima nusipirkti pigiausiai“, – sakė ji.

Būna, kad draugai kreipiasi skųsdamiesi, jog sulūžo „Jiggle Balls“ kamuoliukai, ir klausia, kur būtų galima sutaisyti.

Daugybę sekso žaislų išbandžiusi C.Houiellebecq, be abejonės, turi ir savo mėgstamiausius.

„Mano mėgstamiausias žaislas yra „iGino“. Jį galima pakrauti per USB. Dar man patinka „Doxy“ lazdelė, kuri maitinama elektra.

Taip pat visada rekomenduoju „Bullet“ vibratorius“, – dėstė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.