Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Rusijos koziris - „sekspertė“ mokys lietuves oralinio sekso

Apie Kremliaus sugebėjimus naudoti „minkštąją galią“ ir daryti įtaką aplinkinėms valstybėms per kultūros eksportą – populiarių atlikėjų koncertus, filmus, - žinoma jau seniai. Šitaip bandoma suformuoti teigiamą įspūdį, parodyti Rusiją kaip patrauklią, artimą šalį, be kurios negera ir nelinksma gyventi.

Kiekvienai „autorinių sekso mokymų“ dalyvei žadama duoti po „asmeninį rekvizitą“, su kuriuo jos galės treniruotis.<br>Youtube nuotr.
Kiekvienai „autorinių sekso mokymų“ dalyvei žadama duoti po „asmeninį rekvizitą“, su kuriuo jos galės treniruotis.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2014, 9:16 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:14 PM

Suprantama, kad Ukrainos konflikto akivaizdoje „minkštosios galios“ ginklai turi būti patys aštriausi - esant pernelyg akivaizdiems agresijos faktams, paprasti jau nebeveikia. Taigi, Rusija tėškė kozirį - garsi Rusijos „sekspertė“ nusprendė lietuves pamokyti oralinio sekso paslapčių.

Bilietų platinimo sistemoje „Bilietų pasaulis“ „tik“ už 241,70 litų (70 eurų) rugsėjo 26 d. viešbučio „Panorama“ konferencijų centre per tris su puse valandos žadama moteris išmokyti gudrybių, kurios nuginkluos ir privers pamesti galvą bet kurį vyrą.

Kiekvienai „autorinių sekso mokymų“ dalyvei žadama duoti po „asmeninį rekvizitą“, su kuriuo jos galės treniruotis, įvaldydamos sekso technikas. Žadamas ir putojantis vynas.

„Mokymų metu Jūs negaišite laiko tuščioms kalboms. Tai ne paskaita ir ne seminaras, o tikri praktiniai užsiėmimai, vykstantys realiu laiku. Vadovaujant dėstytojai galėsite vietoje tobulinti savo meistriškumą ir įgytus įgūdžius. Mažiau kalbų, daugiau darbų!“ - rašoma skelbime.

Tą pačią dieną vilnietės kviečiamos ir į kitą seminarą – apie moters orgazmo sužadinimą. Šis užsiėmimas, beje, skirtas ne vyrams, o taip pat moterims.

Analogiški renginiai numatyti ir Rygoje bei Taline.

Mokymus rengia 2012 m. Maskvoje įkurtas mokymo centras SEKS.RF (suprask, seksas Rusijos Federacijoje). Teigiama, kad jis „teikia kokybišką ekspertinę informaciją visais seksualinių santykių aspektais ir plataus spektro klausimais šeimos planavimo, sveikatos, patrauklumo srityse“.

Mokymų centro steigėja ir vyriausia sekso trenerė, ketinanti treniruoti ir lietuvaites, yra Jekaterina Liubimova - „autoritetinga specialistė seksualinių santykių praktikos srityje, sekso mokymų judėjimo steigėja Rusijos teritorijoje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.