Kas galima moterims, bet neleistina vyrams?

Stipriajai lyčiai neatleidžiami:

Vyras neturi teisės nenorėti sekso.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Vyras neturi teisės nenorėti sekso.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2014, 10:01 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:10 AM

Stipriajai lyčiai neatleidžiami:

Neryžtingumas

Nepaisant to, kad moterys ilgai kovojo už savo teises, jos vis tiek laukia vyro, kuris pakeistų netikėtai kelyje iš rikiuotės išėjusią padangą. Nepaisant to, kad šiuolaikinė moteris gali kone viską, ji vis tiek nori pasijusti silpnąja lytimi, kartais net persistengdama. Jei į šį žaidimą įsilieja vyras, jis gali pasijusti tikrai stipriąja lytimi - reikalingu, visagaliu.

Vyras turi paskambinti pirmas, jis turi paimti paimti moterį už rankos ir pakviesti į pasimatymą. O juk ir jam baisu išgirsti „Ne“! Žodžiu, moteris ir toliau kovodama už savo teises, visada nori, kad pirmąjį žingsnį žengtų vyras.

Nesugebėjimas gražiai rengtis

Pašaipi replika moteriai dėl nevykusios suknelės ar makiažo gali ją mirtinai supykdyti. O ji, pasitikėdama savimi ir nesibaimindama stipriosios lyties atstovo rūstybės, gali negailestingai išjuokti siauras jo kelnes, tėkštelėti: „Branguti, kokiame konteineryje atkapstei šį švarką?“

Sugebėjimas gražiai rengtis

Jei moteris ateina į darbą nėriniuota suknele su krinolinais, jai pakanka pasakyti, kad visus likusius drabužius išsikalbė ir neturėjo kuo apsirengti. Jei silpnosios lyties atstovė visada puošni, - jai dedamas pliusas.

O jei vyrui patinka būti puošniam? Akivaizdus minusas. Ir nesvarbu, kad jam malonu marškinių apykaklaitę derinti prie kojinių, nešioti šilką ir kašmyrą. Bet ką sako draugai? Žarsto užgaulias replikas ir pašaipas.

Atsakymas „Nežinau“

Moteris sako "Nežinau" (pavyzdžiui, kaip surinkti IKEA parduotuvėje įsigytą spintą, kas yra karbiuratorius), ir visi atlaidžiai linksi galvomis: iš kur gi jai žinoti, juk ji - moteris!

O ką daryti vyrui? Jis turi žinoti. Vyras nemoka pataisyti kriauklės? Ar gi čia vyras?

Nenoras užsiimti seksu

Moteris gali tiesiog nenorėti: „Tik ne dabar“, „Ne šiandien“, „Neturiu tam nuotaikos“. Vyras atsidūsta: na, ką gi, jis palauks. O jei stipriosios lyties atstovas moteriai atsakys: „Neturiu tam nuotaikos?“ Ir šiuo atveju vyras neturi teisės nenorėti.

Bailumas

Visiems - tiek stipriajai, tiek silpnajai lyčiai - baisu tamsoje sutikti maniaką su ginklu rankose. Bet moteris gali pasislėpti už vyro nugaros ir laukti, kada jiedu ištrūks. O vyras negali pasislėpti. Jei taip pasielgtų, jis - bailys, skystablauzdis.

Koketiškumas

Moteris gali koketuoti su kolegomis, taksi vairuotoju, siųsti barmenui oro bučinius... Jei su visu pasauliu flirtuotų vyras, niekas nelaikytų jo draugišku. Sakytų, kad jis - mergišius, o jei koketuotų su barmene - tai dar mestelėtų - „žigolas“.

Kaprizai

„Noriu, noriu, noriu!“ - papūtusi lūpas sako moteris. Kailinių, automobilio, poilsio prie jūros. Juk visi žinome pasakas apie princeses, kurioms viskas priklauso vien dėl to, kad jos gražios.

O vyrui, tarsi gerajai fėjai, priklauso patenkinti jos norus bei troškimus. Ir, žinoma, jokių „noriu, noriu, noriu!“ (motociklo, prabangaus laikrodžio, planšetinio kompiuterio, „Porsche“). Nori? Užsidirbk pinigų ir nusipirk.

Verkšlenimas

„Neverk, tu gi vyras“, -- girdi berniukas vaikystėje, su siaubu žvelgdamas į nubrozdintą kelį. „Tu gi - vyras! Neverkšlenk, o daryk!“ - sako žmona vyrui.

Tikri vyrai neverkia. O moterys gali į valias išsiverkti ant draugės peties.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.