Mylintis „šuniuko“ poza jums skauda? Išeitis yra ne viena!

„Mūsų seksas – nuostabus. Nors paprastai, mylėdamasi su nauju vaikinu, orgazmo nepatiriu, galbūt dėl atsipalaidavimo stokos, su juo – viskas kitaip nuo pat pirmojo karto. Bet yra viena bėda – mylintis „šuniuko“ poza, man skauda. Jo varpa nėra ypatingai didelė, nors ir ne iš visai mažų. Man labai patinka mylėtis su juo misionieriaus poza, o iš nugaros – nelabai. Lubrikantas mums nėra problema – aš natūraliai labai stipriai sudrėkstu“, - pasakoja jauna moteris.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-25 15:20, atnaujinta 2018-01-29 16:49

Medikė, seksologė Jennifer Landa tikina, kad ši moteris – ne vienintelė, susidurianti su panašia problema.

„Šuniuko poza yra viena iš seksualiausių pozų, nes leidžia vaikinui į jus įeiti giliai, labai giliai, ir taip priversti jus patirti protą atimantį orgazmą. Bet kartais tas gilus įsiskverbimas paliečia jūsų jautriausias vietas, ir tai nebūna smagu“, - aiškina gydytoja.

Problemos su „šuniuko“ poza paprastai kyla dėl to, kad varpa užkliudo gimdos kaklelį. Kai kuriomis ciklo dienomis gimdos kaklelis gali būti skausmingesnis už kitas vietas. Jautrumas paprastai ypač padidėja per ovuliaciją.

Be to, kai kurių moterų gimda būna pakrypusi, dėl to gimdos kaklelis būna palinkęs link vaginos nugarinės pusės. Tokiais atvejais gimdos kaklelis būna arčiau makšties angos, ir daugiau tikimybės, kad varpa pasieks tą jautrią zoną.

Ar tai reiškia, kad jums lemta visą gyvenimą mylėtis tik gulint ant nugaros? Jokiu būdu. Kai moteris susijaudina, vagina sugeba išsiplėsti, taip padarydama daugiau papildomos vietos vyro varpai. Tad pagrindinis patarimas, norint mylėtis šuniuko poza – daugiau parengiamųjų glamonių, kad jūsų kūnas geriau pasiruoštų. Taip pat reikėtų naudoti ir daug lubrikanto.

Jeigu ir tai nepadeda – kalbėkitės! Pasakykite vaikinui, kad jūs norite kontoliuoti „veiksmą“, kai mylitės „šuniuko“ poza. Tegul jis klūpi ar stovi už jūsų, o jūs judėkite atgal. Kontroliuodama greitį ir gylį, jūs turėsite galimybę sustoti, prieš varpai pasiekiant jūsų skausmingą tašką, ir susikoncentruoti į ten, kur pojūčiai geri.

Taip pat gali padėti „šuniuko“ pozos modifikavimas. Pabandykite atsiguli kniūbsčia ant lovos ir po juosmeniu pasikiškite keletą pagalvių, kad susidarytų kampas. Taip pat galite laikyti kojas kiek arčiau vieną kitos, kad jis negalėtų įeiti per giliai. Šie du patobulinimai leis jums pasimėgauti šia jautria poza, nejaučiant diskomforto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.