Pamaldi pora per svingerių orgijas skleidžia Dievo žodį

Amerikiečiai iš Floridos Cristy ir Deanas Parave'ai skleidžia Dievo žodį. Tačiau ne bet kaip, o per savo pačių sukurtą svingerių tinklą. Pamaldūs krikščionys su malonumu reguliariai keičiasi partneriais su kitomis poromis ir šitaip supažindina jas su savo tikėjimu.

Deanas (pirmas iš kairės) ir Cristy (antra iš kairės) mano, kad svingeriaudami skleidžia Dievo žodį.<br>L.Garofeanu/Barcroft USA nuotr.
Deanas (pirmas iš kairės) ir Cristy (antra iš kairės) mano, kad svingeriaudami skleidžia Dievo žodį.<br>L.Garofeanu/Barcroft USA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2014, 8:53 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:46 AM

Dievo žodis ir svingerių orgijos – ne vieninteliai šios poros pomėgiai, jie dar ir aktyviai sportuoja. To paties jie norėtų ir iš kitų porų. Nusivylę internetu surastų porų „kokybe“, Deanas ir Cristy įkūrė interneto svetainę FitnessSwingers.com.

44 m. Cristy – biseksuali trijų vaikų mama, su savo 50 m. vyru Deanu Bibliją studijuoja jau 7 metus, ir tuo pat metu su savo vyrelio sutikimu mėgaujasi nesantuokiniu seksu.

„Nemanau, kad Dievas supyks dėl to, ką mes darome. Pradžioje jaučiau vidinius prieštaravimus, bet kuo labiau į tai gilinamės, tuo daugiau prasmės tame įžvelgiame“, - sako Cristy.

Svingeriais susidomėjo prekybos centre

„Ir Deanas, iš aš – abu mes pritariame tokiam gyvenimo būdui, todėl tai nėra neištikimybė, - tvirtina ji. - Dievas paleido žmones į žemę daugintis ir džiaugtis vienas kitu – aš jaučiu, kad Dievas visada yra su manim, ir kad jis mus sukūrė ne be priežasties“.

Pora susitiko prieš aštuonerius metus per pažinčių svetainę. Moteris sako iš karto žinojusi, kad jie susituoks.

Iš ankstesnės santuokos Cristy turi tris vaikus – 23 m. Brittany, 20 m. Darylą ir 17 m. Rose.

„Kalbant apie seksą, visada buvau linkusi į nuotykius. Seksas su mano pirmuoju vyru buvo apgailėtinas, - prisipažįsta ji. - Kai sutikau Deaną, man trūko sekso, bet dabar mes juo užsiimame po du kartus per dieną. Tai neįtikėtina“.

Sutuoktiniai, abu dalyvaujantys kultūrizmo varžybose, į svingerių pasaulį atėjo po atsitiktinės pažinties prekybos centre.

„Pora priėjo prie mūsų, atsiradusi lyg iš niekur, ir paklausė, ar mes ne svingeriai, - pasakoja Cristy. - Buvau tokia naivi, kad pagalvojau, jog jie klausia apie svingo šokį.

Pasakiau, kad man tai patinka, bet mano vyrui – ne, tačiau norėčiau, kad ir jis išmoktų. Tada mes grįžome namo ir internete pasižiūrėjome, kaip tai atrodo, ir tai pasirodė įdomu“.

Netrukus Cristy pasikvietė draugę, ir abi moterys užklupo Deaną duše.

„Turėjau labai į seksualinius nuotykius linkusią draugę, kuri žinojo, ką reiškia svingeriavimas. Paklausiau, ar ji nenorėtų pabandyti to su Deanu ir manim, - prisimena Cristy. - Deanas nesuprato, kas vyksta, manė, kad tai provokacija, kad aš noriu jį išbandyti“.

Gyvenimas, pašvęstas Viešpačiui

Prieš dvejus metus pora įkūrė savo tinklalapį ir dabar važinėja po visas JAV susitikti su žmonėmis, priklausančiais svingerių bendruomenei.

„Mūsų abiejų tėvai apie tai žino, ir jie džiaugiasi už mus. Kai pasakėm apie tai Brittany, ji nenustebo – ji žino, kad mes daug mėgaujamės seksu. Rose žino apie interneto puslapį, bet mes dar turėsime su ja susėsti ir papasakoti, ką mes darome“, - prisipažįsta Cristy.

Deanas, dirbantis fitneso instruktoriumi, anksčiau buvo alkoholikas ir narkomanas, tačiau po to, kai buvo sučiuptas apsvaigęs už vairo, atrado Jėzų.

„Kiekvieną dieną man buvo įprasta išgerti dėžę alaus ir butelį „Jack Daniels“ viskio, - pasakoja jis. - Kai mane penktą kartą pagavo vairuojantį girtą, aš meldžiau Dievą pagalbos.

Man galėjo grėsti iki 10 metų, bet teisėjas skyrė tik 10 mėnesių kalėjimo – tai man buvo ženklas“.

Išėjęs iš kalėjimo Deanas savo kieme pastatė 12 m aukščio kryžių ir prisiekė visą likusį gyvenimą daryti darbus Viešpačiui.

„Aš pakeičiau savo gyvenimą, pradėjau užsiimti kultūrizmu, dabar stengiuosi gyventi blaiviai. Dievas mane sukūrė, kad aš skleisčiau jo žodį, ir mūsų bendruomenės gyvenimo būdas tam labai tinka, - aiškina vyras. - Seksas – pats arčiausias priėjimas prie kieno nors, koks tik įmanomas“.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.