Medikai vyrą gelbėjo nuo 17 valandų trukusios erekcijos

Ilgai trunkanti erekcija paprastai laikoma dideliu privalumu ir siekiamybe, vyrai ieško priemonių, kaip ją prailginti. Tačiau net ir šio „gėrio“ gali būti per daug – tuo įsitikino 23 metų britas Jasonas Garnettas, kurio erekcija truko net 17 valandų, rašo „Huffington Post“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 5:02 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 6:12 AM

Nepakeldamas kančių, vaikinas kreipėsi į medikus, kurie jam nustatė priapizmą – tai ilgai trunkanti skausminga erekcija, kuri neišnyksta net po ejakuliacijos.

Gydytojai iš J.Garnetto varpos nuleido 1,1 litro kraujo, kad sumažintų joje spaudimą. Jeigu tai būtų nepadėję, vyrui būtų leidžiami vaistai, kol jo organas būtų „nurimęs“.

„Matyti, kaip jie bado mano varpą su adata, buvo baisi patirtis, lyg iš siaubo filmo. Skausmas – dešimt balų iš dešimties“, - pasakojo J.Garnettas.

Tokie atvejai, pasirodo, ne tokie ir reti. Sausio mėnesį Airijoje vyras, susitrenkęs tarpukojį važiuodamas kalnų dviračiu, buvo priverstas kęsti erekciją net septynias savaites.

Penkias iš jų jis kankinosi vienas, bet galiausiai kreipėsi į Dublino medikus.

Pradžioje jie jį bandė gydyti suspaudimu ir specialiais tvarsčiais, bet vos tik juos pašalindavo, erekcija atsinaujindavo.

Vyras pasveiko tik radiologui atlikus „varpos angiografiją ir selektyvią arterijų embolizaciją“.

Medikai įspėja, kad priapizmas – pavojinga būklė, ją įtarus, būtina skubiai kreiptis į gydymo įstaigą.

Negydant užsitęsusios erekecijos ilgiau kaip 24 valandas, varpa gali likti visam laikui pažeista, ateityje kilti erekcijos problemų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.