7 pikantiškiausi bučinių variantai

1. Adomo bučinys

Bučiniai sugrąžina atmintį, gyvybę arba išvaduoja nuo prakeiksmo.<br>123rf nuotr.
Bučiniai sugrąžina atmintį, gyvybę arba išvaduoja nuo prakeiksmo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2014, 6:01 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 7:19 PM

1. Adomo bučinys

Nepatyręs Adomas norėjęs pabučiuoti iš jo šonkaulio sutvertą Ievą, taip stipriai įkando į lūpą, kad ant šios ištryško trys dideli kraujo lašai. Raudoni perlai, kokių Adomas dar niekada nebuvo matęs. Jis išsigando, bet vėl prigludęs prie Ievos lūpų, jas palaižė liežuviu. Įvyko stebuklas! Raudoni perlai virto medumi.

Bučinys ir įkandimas - beveik broliai dvyniai. Itališkas „baciare co'denti“ (bučiuoti su dantimis) reiškia mylėti. Įkandimas išaukštintas ir „Kama Sutroje“.

2. Kunilingas (lotyniškai cunus - moters išoriniai lytiniai organai)

Tai - moters vulvos stimuliavimas lūpomis ir liežuviu. Tolimųjų Rytų šalyse pelnė ir „lotoso“ pavadinimą. Ten kunilingas dar vadinamas „figų valgymu“, nes gėlė ir vaisius simbolizuoja moters genitalijas.

3. Bučinys-gelbėtojas

Dažniausiai paplitęs pasakose. Bučiniai sugrąžina atmintį, gyvybę (Miegančioji gražuolė) arba išvaduoja nuo prakeiksmo. Mylimasis (mylimoji) neretai išlaisvinama iš burtų kerų pabučiavus rupūžę, gyvatę, drakoną ar pabaisa virtusį užburtąjį (užburtąją). Jei tai pavyksta, išvaduotojo laukia atlygis, nes paaiškėja, jog išgelbėjo princą ar princesę.

4. Bučinys kino ekrane

Pirmasis 25 sekundes trukęs bučinys buvo įamžintas kino istorijoje 1896 metais ir sukėlė negirdėtą skandalą. Bet po 25 metų jis buvo įspraustas į 3 sekundžių trukmės rėmus. Tik 7 dešimtmetyje buvo leidžiama rodyti bučinius liežuviais.

Klasikiniai didžiojo ekrano bučiniai: Clarko Gable'o ir Vivien Leigh filme „Vėjų nublokšti“, Burto Lancasterio ir Deborah Kerr juostoje „Pasmerkti amžinybei“, Humphrey Bogarto ir Ingrid Bergman „Kasablankoje“.

5. Florentietiškas bučinys

Taip gūdžių viduramžių pabaigoje buvo vadinamas bučinys liežuviais, kurį dvasininkai laikė sunkia nuodėme, net jei tai darė sutuoktiniai. Florencija buvo laikoma liūdnai pagarsėjusia nuodėmių vieta. Bet būtent šiam miestui nūdienos kartos turi būti dėkingos už erotikos naujienas.

6. Nuodingas bučinys

Iš Indijos atkeliavęs „nuodingo bučinio“ motyvas paplito viduramžiais. Nuostabaus grožio jauna mergina, kurios organizmas prisitaikė prie mirtinų nuodų, galiausiai pati tapo nuodinga ir nužudydavo visus, kurie ją pabučiuodavo. Ją Makedonijos karaliui Aleksandrui Didžiajam nusiuntė priešai, tikėdamiesi, kad jis įsimylės ją ir mirs jos glėbyje.

Aleksandras Didysis norėjo merginą padaryti savo meiluže, ir būtų taip padaręs, jei ne gudrusis jo auklėtojas Aristotelis. Šis, pajutęs pavojų, valdovui neleido to daryti.

Aristoteliui paprašius, buvo atvesdintas mirčiai pasmerktas nuteistasis, kuris turėjo pabučiuoti gražuolę. Tarsi žaibo nutrenktas vyriškis žnegtelėjo ant grindų: jį apnuodijo merginos kvėpavimas.

7. „Kama Sutros“ bučiniai

„Kama Sutra“, eiliuotame Indijos kūrinyje apie meilę ir seksą, smulkiai aprašytos ne tik 24 lytinio akto pozos, daugybė erotinių smūgių ir paplekšnojimų, septyni erotiniai moters garsai lytinio akto metu, bet ir šešiolika pabučiavimo, aštuoni meilės įkandimo būdai.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.