Ką mėgstamos spalvos sako apie seksualinio gyvenimo pomėgius

Raudona

Moterys, kurios labiausiai mėgsta rožinę spalvą, kaitina partnerio kraują, bet dažnai nenori, kad šis aistringas žaidimas peraugtų į lytinį aktą.<br>123rf nuotr.
Moterys, kurios labiausiai mėgsta rožinę spalvą, kaitina partnerio kraują, bet dažnai nenori, kad šis aistringas žaidimas peraugtų į lytinį aktą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2014, 8:00 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 6:01 PM

Pasidomėkite, kas slypi po jūsų ir partnerio mėgstamiausios spalvos skraiste. Gal sužinosite ką nors netikėto.

Raudona

Žmonių, kurie teikia pirmenybę raudonai spalvai, kraujas virte verda. Moterys - iš prigimties suvedžiotojos, vyrai - pergalės laurus skinantys užkariautojai. Abiejų lyčių atstovai savo užsispyrimu ir pakankama agresyvumo porcija pasiekia trokštamus erotinius tikslus.

Tiek vyrai, tiek moterys apdovanoti stipriu geismu, greitai susijaudina ir mėgaujasi visų įmanomų padėčių ir variantų seksu. Asmenys, teikiantys pirmenybę raudonai spalvai, labai ištvermingi, ir net ginčas dažniausiai pažadina jų geismą.

Kai lovoje susitinka du šios spalvos mėgėjai, meilės gyvenimas virsta fejerverku!

Oranžinė

Mėgstantys oranžinę spalvą vyrai ir moterys dažniausiai pasižymi audringomis seksualinėmis fantazijomis ir turi polinkį sureikšminti savąjį „Aš“. Meilės žaidimai paverčiami milžinišku spektakliu, kuriame vyras ar moteris save visuomet laiko pagrindiniais atlikėjais.

Meilės žaidimų preliudijai skiriama beveik tokia pat didelė reikšmė kaip ir lytiniam aktui. Partneriai šnabžda vienas kitam į ausį maloniausius švelnumus. Vyras glosto moters plaukus, o ši ant jo nugaros palieka savo aistros pėdsakų - raudonų nuospaudų. Jei moteris nepasiekia orgazmo - jį suvaidina.

Balta

Abiejų lyčių atstovai, kurių silpnybė - balta spalva, seksą dažnai laiko kažkuo nešvariu. Jie mano, kad viešumoje apsikeisti bučiniais liežuviu - nepadoru. Tiek vyrams, tiek moterims dažniausiai nemalonu išsirengti.

Genitalijos, jei apskritai kalba šia tema, vadinamos vaikiškais vardais. Iki lytinio akto moteris dažniausiai slepiasi po antklode ir nori mylėtis tik tamsoje. Vyras iki ir po meilės žaidimų tuoj pat lenda po dušu.

Ruda

Tie, kuriems labiausiai patinka ruda spalva, labai aistringi ir teikia didelę reikšmę švelnumui, glamonėms ir ilgoms preliudijoms. Partnerio troškimai dažniausiai juntami instinktyviai, į kuriuos mielai pasineriama.

Meilės žaidimai po atviru dangumi, gamtos kampelyje juos svaigina tarsi narkotikas. Moterys nuolat nori girdėti tris žinomus žodžius „Aš myliu tave“, ir nieko prieš pasimylėti prie degančio židinio. Vyrams patinka meilės žaidimai maudantis ar po dušu.

Bet įsiliepsnojantys ginčai ir nepasitenkinimas labai greitai užgesina abiejų lyčių atstovų norą susitikti miegamajame.

Rožinė

Vyrai ar moterys, kurių mėgstamiausia spalva rožinė, seksualiniu požiūriu yra dar nesubrendę. Jei tai liečia labai jaunus žmones - visiškai normalus dalykas. Bet pasiekus tam tikrą amžių, tai gali būti kiek problematiška.

Rožinės spalvos mėgėjams patinka lytėjimai, glamonės. Jie trokšta romantikos ir švelnumo, bet nuo sekso slepiasi tarsi sraigės savo namelyje.

Moterys, kurios labiausiai mėgsta rožinę spalvą, kaitina partnerio kraują, bet dažnai nenori, kad šis aistringas žaidimas peraugtų į lytinį aktą.

Vyrai noriai ir mielai flirtuoja, bet kai einama prie reikalo, neretai išsisukinėja arba „gelbėjasi“ sprukdami. Daugelis tiek vyrų, tiek ir moterų nepasitiki savo seksualumu, nors šitai mėgina slėpti.

Mėlyna

Asmenims, kuriems labiausiai patinka mėlyna spalva, dažnai yra svarbu kultūringas elgesys, o tai galioja ir meilės žaidimams. Bet tie, kurie nori tikrai mėgautis seksu, turi būti pasirengę elgtis laisvai, nevaržomai. Šitai padaryti mėlyną spalvą mėgstančioms partnerėms labai sunku. Tokios jų pastabos, kaip antai: „Brangusis, nesugadink mano šukuosenos“, negali įžiebti partnerio aistros protrūkių. Dėl to kartais vyrai žiūri į seksą dalykiškai.

Abiejų lyčių atstovai labiau susirūpinę patenkinti savo troškimus, nei domisi partnerio norais.

Juoda

Abiejų lyčių atstovai, kurie mėgsta juodą spalvą, nori peržengti ribas. Daugiau ar mažiau nesąmoningai jie trokšta keistų ir įmantrių meilės žaidimų formų. Abiejų lyčių atstovų poreikis seksui didžiausias tuomet, kai jie patiria stiprų stresą.

Būtent čia esama žmonių, kuriems patinka būti prirakintiems grandinėmis, pririštiems lovoje, o taip pat sadomazochistiniai žaidimai. Tiek vyrų, tiek moterų, kurių mėgstamiausia spalva - juoda, seksualinių santykių paletė labai plati - nuo švelnių iki labai negailestingų. Šitai priklauso nuo individualių poreikių.

Geltona

Žmonių, kurie teikia pirmenybę geltonai spalvai, požiūris į seksą kompleksiškas. Jiems dažnokai sunku jo visiškai atsisakyti. Lovoje šiems asmenims skirtas veikiau pasyvus vaidmuo. Bet kai įsimyli, neturi nieko prieš, kai vadovauja partneris.

Moterys visuomet pasirengusios mylėtis su partneriu, jei šis dievina ją ir už miegamojo durų, o ji gali žavėdamasi žvelgti į jį. Vyrams patinka, kai partnerė suvedžioja jį pagal visas viliojimo meno taisykles.

Bet lytinio gyvenimo abiejų lyčių atstovai nelaiko svarbiausia partnerystės dalimi.

Pilka

Abiejų lyčių atstovų, kurie mėgsta pilką spalvą, lytinis gyvenimas nėra žaismingas. Jų požiūris į seksą - blaivus. Moterys dažniausiai mylisi dėl to, kad nori pastoti arba atlikti savo santuokinę pareigą.

Vyrų lytinis aktas dažniausiai būna greitas. Seksas padeda jiems nugalėti įtampą - ir nieko daugiau. Bet jei draugėn susieina du pilkos spalvos mėgėjai, jų seksualinis ryšys gali būti harmoningas.

Žalia

Abiejų lyčių atstovų, kuriems labiausiai prie širdies žalia spalva, lytiniai santykiai apgaubti nuoširdumu ir jaunatvišku gaivumu. Tiek moterys, tiek vyrai yra veikiau švelnūs, nei aistringi meilužiai.

Moterys ir vėlesniais metais suteikia meilės aktui mergaitiškumo, kone drovumo atspalvį. Lovoje vyrai dažnai būna nevikrūs, bet šitai daro žaviai. Jei partnerius jungia tvirtas ryšys, jie ištikimi vienas kitam.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.