Kodėl moterys galvoja, kad vyrams rūpi tik seksas?

Ne paslaptis, kad vyrai ir moterys skiriasi, bet neretai jie net nesuvokia, kokie tie skirtumai dideli. Lavai dažnai moterys su nepasitikėjimu žiūri į vyrus, sakydamos, kad vyrams – vien tik seksas galvoje.

Vyrui kartais reikia nemažų pastangų, kad sulaikytų save bendraudamas su mylima moterimi ir „nepaleistų rankų“.<br>123rf nuotr.
Vyrui kartais reikia nemažų pastangų, kad sulaikytų save bendraudamas su mylima moterimi ir „nepaleistų rankų“.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-19 15:37, atnaujinta 2018-01-26 16:40

Jos tiesiog nesupranta, kad tik per intymius santykius vyrai pajėgia iš tiesų suvokti, kiek stiprūs jų jausmai partnerei, rašo psycholog-inside.ru. Būtent seksas leidžia vyrams suprasti, kiek stipriai jie trokšta būti su ta ar kita partnere.

Per seksą pajunta meilę

Harmoningas seksas vyrams leidžia patirti tiktąją meilę, tuo tarpu dauguma moterų pradeda jausti seksualinę trauką konkrečiam partneriui tik po to, kai pažino jį „artimiau“ - tai yra, prisilietė prie jo vidinio pasaulio, pajuto, kad tai būtent „jų žmogus“.

Dažnai būna, kad vyras vienu momentu užsimano sekso, bet moteris jam dar nepasirengusi, ir tada vyras tiesiog nesupranta, kodėl jį atstumia. Jis pradeda ieškoti priežasčių visame, kame įmanoma, bet tik ne moterų psichologijoje.

Žinoma, vyras gali pajusti, kad yra mylimas, ir tiesiog per atitinkamą moters elgesį, per jos požiūrį į jį, bet tikrasis jausmas, kad yra mylimas, vyrą aplanko tiktai per puikų, harmoningą seksą su mylima mergina.

Tačiau ir su moterimis ne viskas taip paprasta. Ir joms harmoningas seksas leidžia pažinti meilėje „kitą medalio pusę“, tai yra, pažvelgti į vyrą kiek kitu kampu. Dažnai meilės alkis jos sieloje pasotinamas per suvokimą, kaip aistringai jos išrinktasis jos trokšta, koks jis švelnus su ja artumo akimirkomis.

Iš tiesų seksas yra tas dalykas, kuris skiria romantišką draugystę tarp vyro ir moters nuo sutuoktinių ir meilužių santykių. Juk tam, kad seksualiniai santykiai būtų harmoningi ir šilti, visai nepakanka vadovautis lytiniais instinktais, kuriuos mumyse užprogramavo motulė gamta.

Svarbu abiem lytims

Geras seksas svarbus abiem lytims. Vyrui svarbu jausti, kad jo partnerei seksas su juo ne mažiau malonus, nei jam. Vyrams dažnai kyla apatija ir bloga nuotaika, kai jie mato, kad partnerė gana abejinga seksualiniams santykiams su juo.

Moterims geras seksas ne mažiau svarbus, nei vyrams, bet stiprus jo poreikis atsiranda tada, kai atsiranda dvasiniai išgyvenimai, kai platoniška meilė jau pažengė į priekį.

Apskritai įdomus faktas – jis liečia daugumą vyrų, - kad pradžioje seksualiniai santykiai su partnere daugumai būna labiau mechaniški, ir pats artumo procesas trunka neilgai, tuo tarpu moterims – visiškai priešingai.

Kai vyras įsimyli, jam iš karto kyla stiprus seksualinis potraukis jo meilės objektui, ir kartais jam reikia nemažų pastangų, kad sulaikytų save bendraudamas su mylima moterimi ir „nepaleistų rankų“.

Kaip tik tai daugumą moterų verčia klaidingai manyti, kad vyrams iš jų reikia tiktai sekso, nors tai netiesa. Vyrams iš tiesų, kaip ir moterims, reikia meilės, tiktai moterys pirmiausia patiria dvasinius išgyvenimus, fantazijas, o po to per jas ateina ir seksualinių santykių su savo meilės objektu poreikis.

Tuo tarpu vyrams – priešingai, per seksualinį potraukį ateina poreikis dvasiniam ir emociniam savo partnerės pajautimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.