A. Klivečkos patarimas vyrams: „Neduok“ pirmą naktį!“

Žvakės, mėnesiena, žvaigždėtas dangus... O gal visai ne taip turi atrodyti pirmasis pasimatymas? Iš kur vyrams žinoti, ko labiausiai trokšta moterys? Ką reikia ir ko šiukštu negalima daryti per pirmąjį pasimatymą?

TV laidų vedėjas A.Klivečka mano, kad vyras pirmo pasimatymo metu neturi verstis moters į lovą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
TV laidų vedėjas A.Klivečka mano, kad vyras pirmo pasimatymo metu neturi verstis moters į lovą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 1:58 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 5:40 AM

 „Nerekomenduočiau bandyti užlaužti ranką arba lįsti bučiuotis vos pasisveikinus. Visada reikia įvertinti merginos humoro jausmą, kiek tu gali su ja juokauti. Tai - kaip vaikų auklėjimas: reikia nusibrėžti ribas, kai vaikas visada tave tikrina, kiek jam leidi“  - sako TV laidų vedėjas Vytaras Radzevičius.

 „Geriausia, jeigu vyras pastebi, kad moteris lyg ir jau sutiktų eiti su tavim. „Neduok“ pirmą naktį - tuo tu būsi šimtą kartų už ją pranašesnis. Čia vyras turi „neduoti“ pirmą naktį, vyras turi patampyti moterį iki tokio lygio, kad paskui ji cypdama pas jį atlėktų, o jis net piršto nepajudintų“, - įsitikinęs TV laidų vedėjas Arnas Klivečka.

Ką pirmajam pasimatymui pataria psichiatras psichoterapeutas ir kaip vyrai įsivaizduoja tobulą pirmąjį pasimatymą, sužinosite naujoje laidos „Vyrų akimis“ dalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.