Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Australų realybės šou – pasimatymai be drabužių

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2014, 6:06 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 1:07 AM

Kuo toliau, tuo televizijos laidos darosi keistesnės. Realybės šou neretai peržengia moralės ir sveiko proto ribas. Gali būti, kad vieną dieną sulauksime tokių nesąmoningų pavadinimų, kaip „Garsenybių šunų hipnozė“ ar „Nukritę nepilotuojamų orlaivių dievaičiai“, rašo „The Guardian“.

Visa laimė, tokių realybės šou niekas dar nesukūrė – „Nuogi pasimatymai“ („Dating Naked“) yra viena keisčiausių laidų, neseniai transliuota per 10-ąjį Australijos kanalą.

Joje yra viskas, dėl ko žmonės nemėgsta pasimatymų šou, ir dar daugiau: gausybė bereikalingo nuogumo. Realybės šou dalyviai filmuojasi visiškai nuogi – tiesa, žiūrovai dėl cenzūros negali pamatyti visų detalių. Intymios dalyvių vietos slepiasi už miglos dėmių.

Kiekviena serija prasideda daina: „Pamačiau viską, dabar tave pažįstu“. Juk nuogumas leidžia tarsi telepatiškai sužinoti viską apie kitą žmogų, tiesa? Laidos vedėjas taip pat aiškina, kad dalyviai ieško „nuogo“ meilės ryšio – tarsi apsirengę žmonės negali įsimylėti.

Dėl kažkokių nežinomų priežasčių dalyviai šio ryšio ieško laidos kūrėjų surengtuose pasimatymuose, kurie tampa tarsi bausme. Viename iš pasimatymų – vandens slidės. Tai būtų paprastas laisvalaikio praleidimo būdas, jei ant slidžių stovinčio vyro genitalijų nečaižytų ežero vandens purslai.

Kito pasimatymo dalyviai nusiųsti į paplūdimį. Juos ant motociklo smėlyje besikratančius matantis žiūrovas gali pradėti manyti, kad šis realybės šou remiamas religijos fanatikų, norinčių, kad pamatytume, jog pati gamta smerkia nuodėmingą nuogumą.

Visgi nieko keisto, kad pasimatymai realybės šou klostosi įprastai – kaip ir tie, kurių dalyviai apsirengę. Žmonės greitai prisitaiko prie situacijų, kurios jiems neįprastos – šiuo atveju nuogumo.

Kūrėjai teigia, kad šis realybės šou nepropaguoja nudizmo, o dauguma žiūrovų pakankamai suaugę, kad nuogumas jiems būtų juokingas. Tai – tik eilinė laida, kuriai kūrėjai bandė suteikti išskirtinumo.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.