Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Mylėkis ir lieknėk: daugiausia kalorijų deginančios sekso pozos

Aistringas seksas naudingas ne tik tarpusavio santykiams bei sveikatai – jis dar ir puikus būdas sulieknėti. Taigi siūlome jums pačią maloniausią dietą.

Ypač aistringoms bandomųjų poroms lovoje pavyko sudeginti iki 400 kalorijų.<br>123rf nuotr.
Ypač aistringoms bandomųjų poroms lovoje pavyko sudeginti iki 400 kalorijų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2014, 2:34 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:10 PM

Kvebeko universiteto mokslininkai, tiriantys žmogaus judesius, atliko įdomų ir pikantišką eksperimentą, kuriame dalyvavo kelios dešimtys porų. Tyrimu buvo siekiama sužinoti, ar per seksą įmanoma sulieknėti.

Po 4 mėnesių bandymų paaiškėjo: mylintis „vidutiniu tempu“ vyras lovoje degina kalorijas 4,2 per minutę greičiu, o moteris – 3,1. Tai yra, per 25 aistringas minutes vyrai atsikrato 101, o moterys – 69 kalorijų. Suprantama, šių rezultatų nėra ko lyginti su aerobikos užsiėmimais, tačiau jie panašūs, kaip 30 minučių bėgant ristele.

Kuo intensyvesnis tempas, tuo svarstyklių rodmenys patrauklesni. Ypač aistringoms bandomųjų poroms lovoje pavyko sudeginti iki 400 kalorijų. O kur dar „laimės hormonų“ endorfino ir seratonino gamyba!

Jeigu iki kito penktadienio norite tilpti į naują suknelę, su mylimuoju teks gerai paprakaituoti. Pagal statistiką, 50 sekso sesijų (medikai jas vertina kaip 10 savaičių) pačiu maloniausiu pasaulyje būdu padeda numesti nuo 3 iki 10 kg.

Sudarykite „treniruočių“ grafiką. Pašėlęs sekso tempas ir lovos „užsiėmimų“ dažnumas – tik pusė darbo. Norint greitai sulieknėti, reikia pasirinkti efektyviausias pozas. Kvebeko mokslininkai nurodė labiausiai „liekninančias“ sekso pozas.

1. „Sintezė“

Vyras ir moteris sėdi ant lovos ar grindų vienas priešais kitą. Ji – tarp jo kojų, šiek tiek atsilenkusi atgal. Jis – kiekvieną kartą prisitraukia ją prie savęs. Sudeginama kalorijų: jis – 150, ji – 200. Atitikmuo – vienas hamburgeris.

2. „Amazonė“

Vyras guli ant nugaros, sulenkęs kojas per kelius ir pakėlęs jas į viršų. Moteris sėdasi ant jo, šiek tiek pasilenkusi į priekį. Sudeginama kalorijų: jis – 200, ji – 250. Atitikmuo – du picos „Margarita“ gabalai.

3. „Geiša“

Moteris guli kniūbsčia, šiek tiek išskėtusi kojas į šalis. Vyras – ant jos iš viršaus. Per aktą galima glamonėti kaklą ir nugarą. Sudeginama kalorijų: jis – 270, ji – 250. Atitikmuo – du pyragaičiai.

4. „Malūnėlis“

Vyras guli ant nugaros išskėstomis į šalis kojomis. Moteris gulasi ant jo, tada suglaudžia kojas ir pradeda sekso judesius. Sudeginama kalorijų: jis – 275, ji – 290. Atitikmuo – lengva vakarienė.

5. „Šuo galva į Rytus“

Moteris ant viršaus, nugara į gulintį partnerį. Sudeginama kalorijų: jis – 220, ji – 350. Atitikmuo – soti vakarienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.