5 dalykai, kurių lovoje trokšta kiekvienas vyras

Meilės reikalų žinovai paprastai yra susiskirstę į dvi stovyklas. Vieni teigia, kad lovoje kaip kare – kiekvienas už save. Kiti tikina, kad nežemišką malonumą galima patirti tiktai suteikiant malonumą partneriui ir pildant kiekvieną jo užgaidą. Bet veikiausiai, kaip ir dauguma atvejų, tiesa slypi kažkur tarp dviejų kraštutinumų. Geriausia, kai, neužmiršdamos savęs, žinote, ko iš jūsų trokšta partneris. Štai – 5 dalykai, kokių lovoje trokšta visi vyrai.

Nebūkite „ledo karaliene“ - vyrai vertina iniciatyvumą.<br>123rf nuotr.
Nebūkite „ledo karaliene“ - vyrai vertina iniciatyvumą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2014, 8:32 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:23 AM

1. Purvas

Nustebsite sužinoję, koks aistringas tampa seksas, kai mergina prieš ir per lytinį aktą šnibžda partneriui nešvankybes. Kasdieniniame bendravime su vaikinu neverta vartoti „purvino“ leksikono, tačiau aistros akimirkomis tokios frazės ir komplimentai, kaip „Stipriau“, „Pabučiuok man ten“, „Tavo toks didelis“, geba dar labiau įkaitinti partnerį. Žinoma, aikčiojimai, dūsavimai ir tokios malonios banalybės, kaip „Tu nuostabus“ taip pat leistini.

2. Kontrolė

Nors paprastai vyrai lovoje būna linkę vaidinti dominuojantį vaidmenį, jie neprieštaraus, jeigu padėtį imsite kontroliuoti jūs. Tai nereiškia, kad reikia mojuoti rimbu, žvanginti antrankius ir naudotis kitais „sado-mazo“ atributais. Lengvai stumtelėkite partnerį ant lovos, švelniai prispauskite jo rankas virš galvos ir atsidurkite pozicijoje ant viršaus – tokį paprastą manevrą partneris suvoks kaip žaidimą, kovą dėl lyderio pozicijos, kurią jis pasistengs susigrąžinti.

3. Iniciatyva

Moterys dažnai klysta galvodamos, kas ką privalo stengtis nustebinti lovoje. Tuo turi užsiimti ne tik vyras, bet abu partneriai. Seksuali išvaizda – tiktai pusė darbo. Pasyvios gražuolės sėkmės lovoje gali tikėtis tiktai pradžioje, kol jų vaikinui nenusibos vienam viską daryti. Nebūkite „ledo karaliene“ - vyrai vertina iniciatyvumą. Suteikite seksui įvairovės – sugalvokite nebanalių susitikimų scenarijų, žaidimų vaidmenimis, siūlykite pozas, aptarkite fantazijas – būkite atviros eksperimentams. Tokios moters vyras tikrai neužmirš.

4. Staigmenos

Kai kurie gali vaikinai išsigąsti, jeigu, norėdamos paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, iš po čiužinio ištrauksite vibratorių – ypač, jeigu santykiai su šiuo partneriu prasidėjo neseniai. Tokiais atvejais vaikiną galima nustebinti parenkant nestandartines vietas užsiimti seksu. Šia prasme vyrai visada atviri eksperimentams, ir bus maloniai nustebinti jūsų iniciatyvos.

5. Vaizdas

Vaizdinė stimuliacija ypatingai užveda vyrus. Patys gražiausi vaizdai atsiskleidžia prieblandoje. Tačiau net ir čia galimi įvairūs variantai. Kai kurios sekso pozos labai gerai atrodo veidrodyje. Jeigu jaučiatės pakankamai laisvai, leiskite vyru stebėti, kaip liečiate save, nusirengiate drabužius. O jeigu nusprendėte galutinai išvesti partnerį iš proto – per preliudiją neleiskite jam jūsų leisti ir bučiuoti. Taip iki veiksmo pradžios įaudrinsite jį iki beprotybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.