Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nimfomanei reikia 6-7 orgazmų per dieną, bet ji nėra ligonė

Laida „Vyrų akimis“ šį kartą nagrinėja itin intriguojančią temą - nimfomaniją. Intymologas Andrius Kaluginas sako, kad moteris, kuriai reikia daug sekso, nėra ligonė - tiesiog ji turi tokius ypatumus, dėl kurių jai būtina patirti orgazmą 6-7 kartus per dieną.

Nimfomanė viešumoje elgesiasi santūriai, niekuo neišsiskiria, o savo laukinę prigimtį atskleidžia tik prisijaukinusi vyrą.<br>123rf nuotr.
Nimfomanė viešumoje elgesiasi santūriai, niekuo neišsiskiria, o savo laukinę prigimtį atskleidžia tik prisijaukinusi vyrą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2014-11-17 11:16, atnaujinta 2018-01-21 07:34

„Įsivaizduokite, kokiam reikia būti vyrui, kad jis atlaikytų tokį moters poreikį? Tai nėra išsikalinėjimas, o psichofiziologinis poreikis. Ne tik jos vagina to reikalauja, bet ir malonumo centrai smegenyse. Jai to reikia, bet ji nėra ligonė - tiesiog moteris su tokiais ypatumais“, - pabrėžia intymologas.

Pasak A.Kalugino, gatvėje nimfomanės taip paprastai neatpažinsi - paprastai ji elgiasi santūriai, niekuo neišsiskiria ir savo laukinę prigimtį atskleidžia tik prisijaukinusi vyrą. „Beveik neįmanoma atskirti paprastą moterį nuo nimfomanės. Ji niekuo neišsiskiria iš minios. Ji nėra isterikė, nesikabina vyrams ant kaklo, o priešingai - moka tvardyti savo emocijas, elgiasi pakankamai kultūringai, santūriai. Jos nimfomaniškumas pasireiškia tik tada, kai ji turi partnerį. Tik tada visa jos seksualumo lavina užgrius jį ir jis arba atlaikys, arba ne“, - dėsto intymologas.

Sąvoka „nimfomanija“ vartojama tik kalbant apie nuolat orgazmo trokštančias moteris, o dėl sekso išprotėję vyrai išgyvena būseną, kurios pavadinimas kilęs nuo Satyro – satyriazė. Daugiau nimfomanijos tema žiūrėkite naujausioje „Vyrų akimis“ laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.