Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

10 patarimų, kad pirmasis kartas su nauju partneriu nenuviltų

Susijaudinimas ir nerimas, aistra ir abejonės – kada dar galima patirti tokių prieštaringų emocijų rinkinį, jeigu ne prieš pirmąjį kartą su nauju partneriu? Jūs to labai laukėte, abu ruošėtės, tačiau dėl jūsų jaudulio ir galimų klaidų viskas gali baigtis ne taip, kaip norėtųsi. Kaip priprasti prie naujo meilužio ir padaryti, kad pirmasis kartas su juo sutektų maksimalų malonumą jums abiem?

Aukščiausio susijaudinimo būsenoje vyrui patinka viskas, kas yra jo rankose ir lūpose.<br>123rf nuotr.
Aukščiausio susijaudinimo būsenoje vyrui patinka viskas, kas yra jo rankose ir lūpose.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-18 20:02, atnaujinta 2018-01-21 03:59

Svarbiausia sąlyga geram pirmajam seksui – teisingai pasirinktas laikas, kai abu partneriai yra pasirengę, nori tapti vienas kitam artimesni ir perkelti santykius į naują lygmenį. Tačiau jeigu vyras pernelyg primygtinai spaudė, o mergina nebuvo iki galo įsitikinusi ir sutiko dėl sekso iš baimės prarasti vyrą, tai vargu, ar ji sugebės patirti malonumą.

Todėl tegul lemiamas žodis dėl pirmosios nakties priklauso jums – merginos pasirengimas ir užtikrintumas dėl savo noro yra pagrindinė sėkmingo pirmojo karto sąlyga. O čia – kiti 10 patarimų.

1. Šypsokitės dėl trikdančių menkniekių.

Trikdančios smulkmenos neišvengiamos. Susidūrėte kaktomis, kuriam nors sutraškėjo keliai – ko tik nepasitaiko. Nebandykite elgtis taip, tarsi nieko neįvyko, bandydama nukreipti dėmesį nuo šito nejaukaus dalyko. Nusišypsokite ir pabučiuokite partnerį. Apžaiskite tą dalyką ir tęskite, ką darėte prieš tai. Seksą gadina ne nepatogumai, o reakciją į juos - pasimetimas, partnerius priverčiantis sustingti.

2. Eksperimentus palikite ateičiai.

Ateities, žinoma, neverta atidėlioti, bet neverta ir skubinti. Seksas prie ryškaus apšvietimo, neįprastos ir „sunkios“ vietos, specifiniai aksesuarai – visa tai reikalauja tam tikro artumo lygmens ir pasitikėjimo vienas kitu. Kai kurios merginos sutinka su eksperimentais, kad tik nepasirodytų kompleksuotos neišmanėlės.

Jūs nervinatės dėl neidealios krūtinės ir celiulito, jis taip pat nervinasi dėl kokių nors savo trūkumų. Tai natūralu, jeigu jūs norite vienas kitam padaryti gerą įspūdį. Ryški šviesa gali sutrukdyti jums pasirodyti gera meiluže, ir antro šanso pataisyti įspūdžiui gali nebebūti. Bet jeigu viskas vyks nuosekliai, su laiku jūs prieisite iki eksperimentų ir įvairovės.

3. Kalbėkitės.

Daugelio porų patirtis rodo, kad emocijos, patirtos per pirmąjį (ir ne tik) seksą, su laiku pasimiršta. Jūs prisimenate, kad buvo gera, ir tai, ko gero, viskas. Tačiau jeigu atmintyje liks žodžiai, frazės, intonacijos, su jomis garantuotai liks ir daugybė malonių ir jaudinančių emocijų, kurias jūs patyrėte tuo metu.

Nereikia prigalvoti pagiriamųjų odžių ar aptarinėti rytdienos planus. Paprasti apibūdinimai, kurie dažniausiai ir taip veržiasi iš lūpų, geriausiai įstringa atmintyje. O aplinka ir aistra jūsų balsui suteiks gundantį atspalvį. Nesivaržykite ir kalbėkite, tegul ir tokias paprastas frazes, kaip „kokia oda“ ar „man taip patinka bučiuoti tavo pilvą“.

Jeigu turite kokių nors seksualių istorijų, susijusių su partneriu, galite kalbėti ir apie jas. Pavyzdžiui: „Buvau pasiruošusi tau atsiduoti per pirmąjį pasimatymą, tu taip mane jaudinai“ arba „Man iškart patiko tavo pečiai“, ir pan.

4. Patarinėkite.

Per pirmąjį seksą nė vienas neturi „karo lauko“ žemėlapių, todėl tai labiau primena žvalgybą minų lauke – nežinia, kur sprogs, o kur ne. Ir toks nepibrėžtumas, kaip žinia, neprideda pasitikėjimo nei jums, nei partneriui.

Todėl pats laikas ant savo ir jo kūno statyti orientyrus ir žymes. Patarinėkite, ką jis turi padaryti, kad jums būtų malonu, atkreipkite dėmesį, kai jis viską daro teisingai. Sekite ir jo reakcijas, kad pasibaigus žvalgybai jo kūno žemėlapis jums nebūtų likęs tuščias.

5. Ne viskas iš karto.

Suprantama, jūs norite vienas kitam padaryti įspūdį ir parodyti, kaip toli esate pažengę kūniškos meilės mokslo srityje. Ar pakartoti neseniai žiūrėto pikantiško turinio filmo siužetą. Bet dabar ne laikas varžyboms, kieno žinios geresnės – tai laikas tiesiog mylėti vienam kitą.

Sudėtingos pozos ar nuolatinis jų kaitaliojimas gali pirmąjį seksą paversti fizinio lavinimo užsiėmimu. Visa tai gali trikdyti partnerį. Esant tokiam aktyvumui, vyrai paprastai galvoja ne „oho, štai šitą ji puikiai moka“, o „kur ir su kiek vyrų ji viso šito išmoko?“ Sekso tikslas – gauti malonumą ir teikti jį partneriui, o ne stengtis bet kuria kaina išsaugoti savo reputaciją.

6. Nevaidinkite.

Šis klausimas, žinoma, labai subtilus, nes garsais galima pakelti partnerio savivertę ir jį dar labiau sujaudinti. Bet yra ir kita pusė: jeigu jums nepatinka tai, ką daro partneris, jei jūs galų gale pavargote, bet teatrališkai vadinate „laimingą pabaigą“, rizikuojate tą patį gauti ir kitą kartą.

Jeigu nenorite užbaigti santykių po pirmojo karto, imkite iniciatyvą į savo rankas ir patarkite partneriui, kaip geriau su jumis elgtis, arba laukite nusivylimo ir kitą kartą.

7. Greitai ar švelniai?

Preliudijos nebuvimas, labai greitas seksas padeda „nuleisti“ susikaupusį meilės garą ir patenkinti aistrą. Taip, jūs iš karto pajusite taip lauktą orgazmą, bet turėkite omenyje, kad toks aistringas ir karštas greitis galiausiai jus gali priversti galvoti: „O kas čia apskritai buvo?“ Jūs neįsiminsite, kas įvyko, ir pirmasis seksas užsimirš, savo vietoje palikęs tuštumą, kurios vietoje turėjo būti glamonės, švelnumas ir ilgi, iki drebulio jaudinantys prisilietimai.

8. Kompleksams – Ne!

Žinoma, mums nepavyks jūsų išvaduoti nuo kankinančių minčių dėl minkšto pilvuko ar nepakankamai stangrios krūtinės. Netgi paties tobuliausio, vyrų manymu, kūno savininkės savyje suras mažiausiai tris trūkumus.

Todėl mes tiesiog dar kartą primename tai, ką jūs jau ir pačios žinote: aukščiausio susijaudinimo būsenoje vyrui patinka viskas, kas yra jo rankose ir lūpose. Net ir apvalus pilvas jam bus pati saldžiausia jūsų kūno vieta. Ir po to bus prisimenamos tik patirtos emocijos, o ne pamatyti vaizdai.

9. Saugumas – svarbiausia.

Koks emocingas ir karštas bebūtų aistros proveržis, koks stiprus bebūtų troškimas atsisakyti naudotis prezervatyvu, žiūrėkite į šį klausimą blaiviai ir laikykite tai taisykle. Jeigu su partneriu neapsikeitėte pažymomis, kad nesergate lytiniu keliu plintančiomis ligomis – tuomet būtinai. Ilgi gydymo mėnesiai nėra verti nei virtuoziško sekso, nei aistros.

10. Jokių taisyklių.

Nors ir esama patarimų, kaip elgtis su vyru pirmąją naktį, geriau likti natūraliai ir nebandyti apsimetinėti. Nuoširdumas tikrai suteiks jums pasitikėjimo ir malonumo. Jeigu naujasis vyras - kandidatas į ilgalaikius santykius, jūs turite visą erdvę galimybių treniruotis, tobulėti ir galbūt netgi „pasimatuoti“ kokį nors naują vaidmenį. Svarbiausia – mėgautis!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.