Partnerio lovoje - kompiuteris! Užmiršk sekso žaidimus

Jei vyras ir moteris lovoje naudojasi tokiais civilizacijos teikiamais

Aktyvus naršymas po internetą likus bent 20 minučių iki miego stipriai slopina smegenų centro, kuris yra atsakingas už lytinę veiklą, darbą.<br>123rf nuotr.
Aktyvus naršymas po internetą likus bent 20 minučių iki miego stipriai slopina smegenų centro, kuris yra atsakingas už lytinę veiklą, darbą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-21 18:11, atnaujinta 2018-01-20 21:58

Fiziologų nuomone, aktyvus naršymas po internetą likus bent 20 minučių iki miego stipriai slopina hipofizio darbą. Būtent šis smegenų centras yra atsakingas už lytinę veiklą.

Labai didelę žalą vakariniams seksualiniams žaidimams daro bendravimas socialiniuose tinkluose per planšetinį kompiuterį, jaukiai įsitaisius lovoje.

Tokiems "pasivaikščiojimams" ir susirašinėjimams, vaizdžiai sakant, tenka kaltė dėl staigaus adrenalino - streso hormono kaupimosi kraujyje.

Be to, bendravimas internete reikalauja žmogaus dėmesingumo, tai reškia, jog apie atsipalaidavimą ir kalbos negali būti.

Beje, neatmestina versija, kad sutuoktiniai, kurie skundžiasi nesantaika lovoje ar retais sekso žaidimais, linkę dažniau nei kitos poros naudotis šia technika prieš miegą.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.