Mokslininkai atrado, ką daryti, kad makštis kvepėtų persikais

Kaip padaryti, kad jūsų makštis skleistų malonų persikų kvapą? O galbūt kitų vaisių? Netrukus tai bus įmanoma. Du Silicio slėnio biotechnologai Austenas Heinzas ir Giladas Gome'as intensyviai dirba šia kryptimi, siekdami sukurti produktą, kuris leis moterims keisti jų genitalijų kvapą. Pasak mokslininkų, tai – moterų „pamatinė teisė“, rašo salon.com.

Produktas „Sweet Peach“ teiks ir praktinė naudą – jis padės užkirsti kelią grybelinėms makšties infekcijoms bei kitoms mikroorganizmų sukeliamoms sveikatos problemoms.<br>123rf nuotr.
Produktas „Sweet Peach“ teiks ir praktinė naudą – jis padės užkirsti kelią grybelinėms makšties infekcijoms bei kitoms mikroorganizmų sukeliamoms sveikatos problemoms.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2014, 2:59 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 5:56 PM

A.Heinzas ir G.Gome'as paskelbė kuriantys probiotinį papildą, kuris moterims suteiks galimybę keisti vaginos kvapą. Produktas, pavadintas „Sweet Peach“ („Saldus persikas“), bus sukurtas panaudojant „Cambrian Genomics“ DNR spausdinimo technologiją.

Produktas „Sweet Peach“ teiks ir praktinė naudą – jis padės užkirsti kelią grybelinėms makšties infekcijoms bei kitoms mikroorganizmų sukeliamoms sveikatos problemoms.

Tačiau pagrindinė jo užduotis – pakelti moterų pasitikėjimą savimi. „Visi jūsų kvapai yra ne iš žmogaus. Juos sukuria organizmai, gyvenantys ant jūsų“, - aiškina A.Heinzas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.