Moteriai svarbiausia vyrų piniginė, o ne išvaizda?

Į ką moterys pirmiausia atkreipia dėmesį sutikusios vyrą? Dažniausiai sakoma, kad į plaukus, nagus ir batus. Tačiau TV laidų vedėjas Arnas Klivečka yra kitokios nuomonės. Pasak jo, svarbiausia - piniginė.

TV laidų vedėjas A.Klivečka yra įsitikinęs, kad moteriai svarbiausia vyro piniginė, o ne tvarkinga išvaizda.<br>Stopkadras.
TV laidų vedėjas A.Klivečka yra įsitikinęs, kad moteriai svarbiausia vyro piniginė, o ne tvarkinga išvaizda.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2014, 10:26 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 6:53 PM

Kokios akys, kokios rankos? Dabartiniame materialiniame pasaulyje, kai viskas matuojama litais, o netrukus - eurais, pats geriausias ir tikriausiai pats kiečiausias vyro aksesuaras yra piniginė“, - tvirtina A.Klivečka.

Vytaras Radzevičius laikosi požiūrio, kad svarbiausia - tvarkingi batai. Italijoje pirmas žvilgsnis visuomet yra į batus - ar jie prižiūrėti, tvarkingi. Manau, ir dauguma moterų panašiai mąsto, nes vyras su nešvariais batais ar juodomis panagėmis nekelia jokio estetinio pasigerėjimo“, - sako TV laidų vedėjas.

Daugiau šia tema sužinosite naujausioje laidos „Vyrų akimis“ dalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.