Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

5 egzotiškos vietos seksui

Jūsų santykiuose atsirado rutina, o intymus gyvenimas tapo nuobodus? Nieko keisto, jeigu iki šiol mylėjotės tik miegamajame. Seksas neįprastose vietose atgaivins jūsų santykius. Portalas poradnikzdrowie.pl dalinasi patarimais, kur galima mylėtis.

Prisitrauk partnerį prie savęs taip, kad savo kojomis galėtum jį apkabinti.<br>123rf.com nuotr.
Prisitrauk partnerį prie savęs taip, kad savo kojomis galėtum jį apkabinti.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2014, 4:10 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:57 PM

1) vonios kambaryje

Pakviesk jį į vonią, bet šį kartą ne tam, kad galėtumėt praustis kartu. Su naujais seksualiais apatiniais atsisėsk ant skalbimo mašinos, kai ji yra įjungta. Prisitrauk partnerį prie savęs taip, kad savo kojomis galėtum jį apkabinti. Jei nori, kad būtų patogiau, po savimi gali pasidėti rankšluostį. O kai jau pradėsite mylėtis, žiūrėk jam į akis ir džiaukis tuo, ką patiri.

2) virtuvėje

Stalas skirtas ne tik valgymui. Jis turi dar vieną labai gerą paskirtį – mylėtis. Atsigulk ant stalo taip, kad būtų patogu, pasislink link stalo krašto. Šalia savęs pasistatyk džemo, grietinėlės bei karšto šokolado. Duok savo partneriui teptuką, kad jis ant tavo kūno nupieštų širdelę ar bet ką, ką tik jis sugalvos. O vėliau galite pradėti degustaciją, kitą vertus – jis tikrai žinos, ką turi daryti.

3) kėdėje

Atsisėsk ant kėdės, geriausiai, kad joje galėtum suktis. Pradžioje pati pasisukinėk, parodydama vis daugiau savo turtų. Gali pati glamonėti save. Tiesiog parodyk jam, jog didžiuojiesi tuo, ką turi. Erzink jį tol, kol jis jau nebegalės valdytis. O tada jis turi atsidurti šalia tavęs, apačioje ir pirmyn oraliniam seksui.

4) laiptinėje

Tai gali būti jūsų namo laiptinė arba bet kokio kito. Bet labiausiai užveda tai, jog šalia yra kaimynai, kurie bet kada gali išeiti. Ir taip... kai vėlai vakare grįžtate iš vakarėlio, ir jau lipate laiptais tu sustot porą laiptų žemiau nei jis ir pradėk jį glamonėti, o ten jau viskas pavyks savaime.

5) ant grindų

Pagulėkite ant grindų, glamonėdami vienas kitą. Galite ką nors pasitiesti, kad būtų minkščiau. Net įprasta sekso poza taps kitokia, jei tai darysite ant grindų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.