Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Gero sekso žudikai. 5 vyrų klaidos

Šiek tiek pokyčių mąstyme ir jūsų lytinis gyvenimas gali pasikeisti iš esmės. Be abejo, į gerąją pusę. Sužinokite, kokias klaidas dažniausiai darote ir pasistenkite jų išvengti.

Nepamirškite, moterys geriausiai atsipalaiduoja ir patiria didžiausią malonumą, kai su mylimu vyru jaučiasi saugios ir užtikrintos abipusiais jausmais.<br>123rf nuotr.
Nepamirškite, moterys geriausiai atsipalaiduoja ir patiria didžiausią malonumą, kai su mylimu vyru jaučiasi saugios ir užtikrintos abipusiais jausmais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2014, 9:47 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:26 PM

1. Seksas tik miegamajame. Dažniausiai su vyrais labai paprasta. Vos užgęsta šviesa miegamajame, jie pasiruošę seksui. Su moterimis viskas šiek tiek kitaip. Joms reikia apkabinimų, bučinių, gražių žodžių ne tik miegamajame.

Parodykite savo moteriai, kaip ją mylite ir vertinate ryte, dieną ir vakare. Nepamirškite, moterys geriausiai atsipalaiduoja ir patiria didžiausią malonumą, kai su mylimu vyru jaučiasi saugios ir užtikrintos abipusiais jausmais.

Įdomus faktas – vos 30 sekundžių apsikabinimas daro tikrus stebuklus. Per pusę minutės išsiskiria hormonas oksitocinas, kuris moteriai padeda sukurti artimą ryšį su ją apkabinusiu žmogumi ir pasitikėjimą juo.

2. Aš žinau, ko ji nori. Visais laikais moterys sugebėjo ir vis dar sugeba suvaidinti orgazmą. Jei norite, kad jūsų partnerė pajustų visapusišką sekso teikiamą malonumą, nebijokite jai užduoti tiesių klausimų. Pavyzdžiui: „Kaip jautiesi, kai darau tai?“, „Ar nori, kad kažką daryčiau kitaip?“

Drąsiai klauskite nuorodų į abipusio malonumo šalį.

3. Ji turi patirti orgazmą. Net 80 procentų moterų sueities metu nepatiria orgazmo. Kodėl? Daugumos sekso pozų metu tiesiogiai nestimuliuojamas klitoris. Turbūt nereikia sakyti, kad yra daugybė kitų būdų, kaip suteikti moteriai malonumą.

Drąsiai bandykite naujas pozas, oralinį seksą ir net sekso žaisliukus. Šiek tiek vaizduotės ir lankstumo ir jūsų moteris pasijus devintame danguje.

4. Savo moters neprivalau suvilioti. Oi kaip klystate, jei taip mąstote. Moterims patinka būti suviliotoms. Kartais vilionės daug svarbesnės nei pati sekso technika. Išsiaiškinkite, kas įkaitina jūsų moterį ir leiskite jai žinoti, kokia geidžiama yra.

5. Visuomet tęsiu, ką pradėjęs. Sekso metu laikytis užsibrėžto plano nevalia. Nemanykite, kad jei TAI padėjo tris kartus iš eilės, padės ir ketvirtą. Moterims geismui ir aistrai įtakos turi nuotaikos, emocinė būklė. Stebėkite savo moterį, atkreipkite dėmesį į tai, kuri jos kūno vietelė jautriausia tuo metu, kai užsiimate meilės žaidimais.

Drąsiai bandykite naujas pozas ir stebėkite, kaip į jas reaguoja jūsų partnerė. Jei jai malonu, tęskite. Dažnai moterys skundžiasi, kad kai tik jos pradeda patirti tikrą malonumą, jų vyrai imasi kitų veiksmų. Nedarykite tos klaidos.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.