Krūtų forma atskleidžia moters vidinę būseną

Didelės krūtys

Didelės, pilnos krūtys laikomos geidulingomis ir erotiškomis.<br>123rf nuotr.
Didelės, pilnos krūtys laikomos geidulingomis ir erotiškomis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2014, 6:21 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 10:08 AM

Didelės krūtys

Jei anksčiau apkūnių moterų maža krūtinė buvo laikoma grožio idealu, tai dabar lieknų moterų įspūdingos apimties biustas laikomas gražiu. Dėl to didelės, pilnos krūtys laikomos geidulingomis ir erotiškomis. Jos - moteriškumo, motiniškumo ir meilės, rūpinimosi savo atžalomis ženklas.

Tokios krūtinės savininkės dažniausiai būna pasyvios nei aktyvios ir sprendimus bei veikimo laisvę perleidžia kitiems. Joms patinka jų apvalumai, jos mėgaujasi iš jų sklindančiu geidulingumu ir tuo „užkrečia“ savo partnerį.

Sunkios, nukarusios krūtys

Čia kalbama apie krūtis moterų, kurios žindė savo vaikus. Dėl šios priežasties, kaip teigia R.Dahlke, jos nusipelno pripažinimo ir dėkingumo. Kaip pavyzdį jis pateikia afrikietiškas kultūras, kurios nukarusias moters krūtis laiko grožio idealu. Europoje, kur viešpatauja jaunystės kultas, tokios krūtys nėra itin patrauklios.

Ir jei nukarusią krūtų formą galima paveldėti, daugeliui (jaunų) moterų ji išsivysto dėl visai kitų priežasčių. Jei lytinio brendimo metu mergaitė susilaukia patyčių dėl savo augančios krūtinės, ji dažnai, negalėdama susitaikyti su savo pokyčiais, pradeda juos slėpti.

Šis dvasinis skausmas greitai perauga į fizinį, nes susikūprinusi laikysena ir aukštai pakelti pečiai sukelia sprando ir pečių raumenų įtempimus ir sukietėjimus.

R.Dahlke pataria moterims nepergyventi dėl savo krūtų, nes jų forma - tai meilės, moteriškumo (o gal ir motinystės) puošmena. Paprastai šios moterys būna labiau patyrusios, jautresnės ir dėl to artimiesiems ir aplinkiniams gali suteikti daugiau džiaugsmo - ir tai daro kasdien.

Nukarusios, iščiulptos krūtys

Nukarusios, iščiulptos krūtys byloja (ne tik) apie besaikį žindymą, bet labiau - apie išeikvotą gyvybinę energiją. O tai gali nulemti įvairios priežastys, pavyzdžiui, mažėjanti moters energija, pasiaukojimas šeimai arba išsiskyrimas.

Dėl pastarojo atvejo R.Dahlke įžvelgia dvi išskirtines subyrėjusių šeimos struktūrų problemas. Partnerio paliktos moterys dažnai save nuvertina arba nuleidžia rankas. Jei moteriai tenka vienai rūpintis vaikais, ji jaučiasi dar labiau nuskriausta. Dėl tokio požiūrio itin nukenčia jos savivertė. Ir juo moteris mažiau pasitiki savimi, juo labiau tai atsispindi jos kūnas.

Tokios biusto formos savininkės turėtų atsikratyti nevisavertiškumo jausmo, o jei nepasiseka - tuomet kreiptis į plastikos chirurgus. Juk dėl tokių krūtų ir mažėjančio seksualumo dažnai išgyvena vyresnio amžiaus moterys.

Mažos, mergaitiškos krūtys

Būtent šiais laikais, kai didelės, pilnos krūtys laikomos grožio idealu, daugelis mažas, mergaitiškas krūtis turinčių moterų jomis yra nepatenkintos. Tai, kad jos atrodo kaip neišsivysčiusios ir vaikiškos, dar nereiškia, jog susilaukusi kūdikio tokio biusto šeimininkė turės problemų dėl pieno.

Mažų, mergaitiškų krūtų savininkės dažnai gyvena aktyvų, savarankišką gyvenimą, nebijo drąsių iššūkių. Dėl tokio gyvenimo būdo jos kuo geriausiai įsilieja į šiuolaikinį gyvenimą.

Stačios formos krūtys

Jos labiau paplitusios tarp jaunų mergaičių nei suaugusių moterų. Dėl to ir ypatingos: suteikia moteriai šiek tiek jaunatviško iššūkio, atrodo koketiškai ir kiek įžūliai. Ši krūtų forma suteikia moteriai ir berniokiškumo.

Moterys, turinčios šią krūtų formą, ir kasdieniame gyvenime turėtų elgtis kiek berniokiškai: būti veržliomis ir pasirengusiomis puolimui.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.