Seksas kaip šventinė dovana – gera ar bloga mintis?

„Viskas, ko noriu Kalėdoms – tai tu“, - ilgesingai traukė Mariah Carey. Padovanoti mylimam žmogui save – ar tai iš tiesų gera mintis? Seksas kaip dovana geras tuo, kad niekada nedulkės lentynoje šalia niekam nereikalingų niekučių. Jis gali įnešti romantikos ir toms poroms, kurios jau seniai kartu – kaip savotiška flirto forma, vaidmenų žaidimas. Tačiau, jei nusprendėte dovanoti seksą, būkite pasiruošę ir nebūtinai malonioms staigmenoms.

Sumanymas padovanoti seksą gali baigtis ir tragiškai arba komiškai.<br>123rf nuotr.
Sumanymas padovanoti seksą gali baigtis ir tragiškai arba komiškai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 25, 2014, 7:10 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 6:54 AM

Portalas elle.ru pateikia realias istorijas, kuomet sumanymas padovanoti seksą baigėsi jeigu ne tragedija, tai bent jau komedija.

Iškvietė policiją

Marina, kaip įprastai, šventėms išvyko į kitą miestą, tačiau staiga sumanė savo mylimajam Sergejui padaryti staigmeną ir sugrįžo sausio 1-ąją. Ji žinojo, jog jos vaikinas šventinę naktį praleis su draugais ir namo grįš tik ryte.

Mergina atrakino jo butą savo raktais, įėjo, išsirengė iki nėriniuotų apatinių, persijuosė kaspinu su užrašu „Tavo Snieguolė“ ir užsidėjo ilgų baltų plaukų peruką.

Užsilaukusi Marina nejučiomis užmigo. Ji nežinojo, kad jos vaikinas iš restorano švęsti Naujųjų metų išeis pas draugus.

O kaip tik tą dieną pas Sergejų pasisvečiuoti atvyko jo vyresnysis brolis Valerijus. Pamatęs po eglute miegančią „dovanėlę“, vyriškis ne juokais išsigando ir paskambino buto šeimininkui.

Iš to, kaip brolis apibūdino miegančią merginą („ilgi balti plaukai“ - o Marina iš tiesų buvo tamsiaplaukė) ir iš pačios situacijos („Marina dabar Irkutske. Aš neseniai su ja kalbėjau“) vyrams buvo aišku, kad „dovanėlė“ arba supainiojo duris, arba yra apsvaigusi.

Pasitarę broliai nusprendė paskambinti policijai. Pastarieji „Snieguolei“ surengė ilgą nemalonią apklausą, kol situacija išaiškėjo.

Nepagarba mylimam žmogui

Liaudis išmintis „Svarbu ne dovana, o dėmesys“ sekso atveju pasiteisina ne visada. Kai kurie vyrai dėl tokio „nuogo ir įžūlaus“ dėmesio pasijunta net įžeisti.

Vienas įkurtuves švenčiantis vyras tokią dovaną gavo iš savo pažįstamos. Komunikabili ir gerokai išgėrusi mergina nuoga iššoko priešais jį iš didelės kartoninės santechnikos dėžės.

Kitą sekundę, susipainiojusi tarp putplasčio ir polietileno plėvelės gabalų, dama triukšmingai griuvo ant grindų, suspėjusi užkliudyti padėklą su dizainerio kurtais bokalais, kurie sudužo į šukeles.

Savo erotiškai komišku poelgiu moteris taip išgąsdino šeimininką, kuris buvo įsitikinęs, jog visi svečiai jau seniai ir sėkmingai išsiskirstė po savo namus, jog vargšui prasidėjo akies tikas.

Praėjus vos pusmečiui kita „meilė“ jubiliejaus proga jam ekspromtu padovanojo striptizą. O trečioji, draugystės metinių proga, tiesiog kukliai prigulė šalia, persijuosusi kaspinu.

Tąkart vyras nebeištvėrė ir pareiškė: „Seksas – ne dovana! Tai duotybė. Mergina, kuri vietoj dovanos siūlo užsiimti meile, iš tikrųjų tiesiog pamiršo nupirkti dovaną ir dabar bando gražiai išsisukti. O tai – nepagarba man kaip brangiam ir jai neabejingam žmogui“.

Seksualios nuotraukos

Padovanoti seksą nebūtinai reiškia padovanoti pačią sueitį – tai gali būti ir jo iliuzija, fantazija, ypač, kai mylimieji yra toli vienas nuo kito.

Laukdama mylimojo sugrįžtant iš komandiruotės, Nataša nusprendė pradžiuginti jį paslaptingų nuotraukų serija.

Žodžius „Aš ilgiuosi“ ji po vieną raidę užrašė ant savo kūno, kiekvienai raidei parinkdama vis karštesnę kūno vietą.

Viskas prasidėjo nuo rankos žemiau alkūnės, o baigėsi – taško G prieigose.

Vaikinas liko toks sujaudintas, kad ryžosi įamžinti švelnius savo būsimos žmonos jausmus. Jis rūpestingai išsaugojo kiekvieną kadrą, sudėjo į nuoseklią seką ir iš padarė plakatą miegamajam.

Kitai merginai, vardu Asia, erotinė fotosesija baigėsi liūdniau. Taip jau nutiko, kad per mylimojo gimtadienį ji turėjo būti kitame mieste. Tačiau svarbiajai dienai Asia pasiruošė iš anksto – dar likus keletui dienų iki gimtadienio su mobiliuoju telefonu nufotografavo „erotinę fotosesiją“.

Išaušus „dienai X“, ji stropiai kiekvieną valandą mylimajam siuntė vis naują „dovanėlę su užuomina“.

Tačiau mylimojo reakcija buvo visai ne tokia, kaip tikėjosi Asia. Jis užvertė ją klausimais: „Kur visa tai darei?“ „Kas tave fotografavo?“ „Koks čia „Hamleto tėvo šešėlis“ dešiniam kampe?“ „Šitų dryžuotų komodų mūsų bute aš neprisimenu...“

Išradingoji mergina tūkstantį kartų prakeikė romantiškos staigmenos idėją.

Dovanoti seksualias dovanas per atstumą – šio žanro klasika. Viena moteris savo geidžiamam vyrui pradėjo siųsti savo pačios sukurtas atviras erotines istorijas.

Kiekvieną kartą pagrindinių herojų nuotykiai ir fantazijos darėsi vis atviresni ir atviresni.

Vyriškis įvertino ne tiktai moters dėmesį, bet ir rašytojos talentą – atrinktus pasakojimus jis paskelbė viename erotiniame interneto puslapyje.

Gundantys apatiniai

Kiekviena moteris bent kartą gyvenime padarė (ar norėjo padaryti) vyrui staigmeną su apatiniais – suveržtu suvarstomu korsetu ir nėriniuotomis kojinėmis. Būtent tokia staigmena pradžiuginti savo vaikiną nusprendė Olia.

Likusi patenkinta pribloškiančiu vaizdu matavimosi kabinoje, mergina dar iš parduotuvės paskambino vaikinui ir susijaudinusi pranešė: „Šiandien vakare turėsiu tau staigmeną. Nevėluok“.

Paskirtu laiku Olia buvo atsakančiai pasiruošusi: korestas, kojinės, nėriniuotos kelnaitės, aukštakulniai ir lengvas ant pečių užmestas chalatėlis.

Sužvangėjo raktai, ir ant slenksčio pasirodė net suplukęs vaikinas. Nepažvelgdamas į gundytoją, įlėkė į butą ir nenusirengęs klestelėjo ant sofos. „Na, klausau tavęs. Kokia ta staigmena?“ - ištarė.

Lengvu pečių judesiu Olia, lyg būtų „Mulen Ružo“ herojė, ant grindų numetė šilkinį chalatėlį ir holivudiškai nusišypsojo.

„A, tai čia tavo staigmena! Ir viskas? Oi, na, ačiū Dievui, - lengviau atsiduso vaikinas. - Ne, na, ką tu... Labai patinka!“

Galima tik įsivaizduoti, kokie apokaliptiniai variantai sukosi Olios draugo galvoje. Sprendžiant iš veido atrodė, kad labiausiai jis tikisi žinios apie nėštumą, ir mažų mažiausiai apie laukiamus dvynukus.

Gyvenimo dovana

Nepaisant visų galinčių nutikti netikėtumų seksas yra puiki dovana, ir visų pirma – sau. Tuo įsitikino Zoja.

Moteris 12 metų gyveno su slegiančia diagnoze – nevaisingumas. Būdama iš prigimties optimistė, Zoja vis tiek nenuleido rankų ir stengėsi pastoti, pradžioje – kartu su savo vyru, o vėliau – jau ir be jo.

Moteris išbandė įvairius brangius gydymo būdus, bet niekas nepadėjo. Sulaukusi 36 metų, ji jau buvo išverkusi visas ašaras ir nusprendė, kad vienintelė išeitis – įsivaikinti.

Menotyrininke dirbanti moteris gruodžio mėnesį išvyko į komandiruotę Paryžiuje. Ten užmezgė trumpalaikį romaną su 8 metais už save jaunesniu libanietiškų šaknų prancūzu – parodos kuratoriumi. Iš šių santykių Zoja nieko nesitikėjo – laikė juos kalėdine dovanėle sau.

Triukšmingai atšventę bendro projekto pradžią, jiedu nuvažiavo į kuklų prancūzo butą. Ryte aistringasis prancūzas krimtosi, kad per vieną iš sueities aktų prezervatyvas neišlaikė ir praplyšo. Zoja jį nuramino – vienintelė liga, kuria ji serga – tai nevaisingumas.

Jie apsikeitė elektroninio pašto adresais ir išsiskyrė. O po mėnesio Zojai pradėjo diegti šoną, mausti krūtinę, tempti pilvą ir netgi pykinti. Moteris rimtai susirūpino, ar seksualusis prencūzas nebus jai padovanojęs kokios nors ligos.

Po sveikatos patikrinimo medikai patvirtino – prancūzas Zojai iš tiesų kai ką padovanojo. Ji buvo nėščia!

Pirmą kartą po to susitikimo Zoja parašė prancūzui laišką – sausą ir dalykišką. Jis atsakė ašaringu ir atgailaujančiu laišku. Tačiau į „tėčio“ atsakymą Zojai buvo nusispjauti.

Laikydama ant rankų dukrelę Zoja prisipažįsta – seksą su prancūzu ji atsimins visą savo gyvenimą – kaip pačią didžiausią savo gyvenimo dovaną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.