Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

5 būdai, kaip pamaloninti vyro sėklides

Dauguma moterų gerai žino, kaip suteikti vyrui malonumą žaidžiant su jo varpa. Tačiau labai dažnai lieka pamiršta kita ypač svarbi ir jautri vyro kūno dalis – jo sėklidės. Sėklidėse – daugybė nervų galūnių, tad jas liečiant vyras patiria pačius maloniausius pojūčius. Pateikiame penkis būdus, kaip pažaisti su šia ypatinga kūno dalimi.

Sėklidėse – daugybė nervų galūnių, tad jas liečiant vyras patiria pačius maloniausius pojūčius.<br>123rf nuotr.
Sėklidėse – daugybė nervų galūnių, tad jas liečiant vyras patiria pačius maloniausius pojūčius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2014, 4:11 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 2:43 AM

1. „Dviguba W“

Liežuviu „rašykite“ aplink jo sėklides dvigubą W raidę. Atsigulkite ant pilvo, plačiai išskėskite vyro kojas. Tada, pradėjusi nuo vienos pusės, liežuviu veskite aplink kapšelį žemyn, iki tarpo tarp sėklidžių, pakilkite iki vidurio – o tada vėl žemyn, aplink kitą sėklidę iš kito šono. Tai išves vyrą iš proto.

2. Šuniuko poza

Kai mylitės šuniuko poza, atsiveria puikios galimybės suteikti vyrui papildomą malonumą, liečiant jo sėklides. Kai klūpite ant kelių, o vyras yra už jūsų, ištieskite ranką atgal ir tiesiog apglėbkite jo „riešutėlius“ savo delnu. Po kelių akimirkų švelniai timptelėkite juos žemyn. Tai – naujas stimuliacijos lygmuo, vyrui tai patiks.

3. Depiliacija

Taip, teisingai supratote. Galite netgi liepti jam atsisėsti duše ir pati nuskusti jo kapšelį. Tik neatsukite vandens – vyrui labiau patiks, jei kapšelis bus sausas. Pasirodo, kapšelio oda yra palyginti stora, todėl gali atlaikyti ir šiurkštesnius judesius. Skutant vyro pojūčiai paaštrėja – tai natūralus jo kūno atsakas. Nereikia naudoti elektrinio skustuvo ar skutimosi kremo – tam tiks paprastas senas skustuvas. Kai pabaigsite, įjunkite dušą ir pratęskite žaidimus.

4. Ledukai

Išimkite iš šaldiklio ledo gabaliuką, laikykite jį per audinį ar popierinį rankšluostį. Važinėkite leduku aplink jo „kamuoliukus“, o tada greitai pasilenkite ir nulaižykite. Kontrastas tarp jūsų burnos šiltumo ir ledo šaltumo vyrą labai sujaudins.

5. Dvigubas malonumas

Kai žaidžiate su vyro varpa, tuo pat metu galite laižyti ir jo sėklides. Tik, pereidama nuo vieno prie kito, akimirką stabtelėkite. Tai – garantuotas būdas sujaudinti vyrą labiau, nei bet kada.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.