Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Atsitiktinis naujametinis seksas – argumentai už ir prieš

Anaiptol ne kiekviena moteris 2015-uosius metus sutiks įsikibusi į parankę savo antrajai puselei. Tad yra tikimybės, kad Naujųjų metų išvakarėse įvyks ir romantiškų nuotykių. Tiek vyrai, tiek moterys šventės išvakarėse paprastai būna pakilios nuotaikos, atsipalaidavę ir atviri naujoms pažintims, todėl išauga ir atsitiktinio naujametinio sekso tikimybė.

Jeigu švęsti Naujųjų išeisite į svečius pas draugus, naktis bus neprognozuojama.<br>123rf nuotr.
Jeigu švęsti Naujųjų išeisite į svečius pas draugus, naktis bus neprognozuojama.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2014, 6:47 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 6:48 PM

Seksas firmos vakarėlyje

Bendradarbiai, ištisus metus kiekvieną dieną matantys vieni kitus biure, dažniausiai būna vienas kitam abejingi. Bet atėjus Naujųjų šventei viskas keičiasi. Atpalaiduojanti aplinka, linksma muzika, šiek tiek alkoholio – ir vaikinas iš gretimo skyriaus pavirsta į žavųjį princą.

Jeigu dirbate didelėje kompanijoje su keletu biurų, per įmonės renginį atsiranda galimybė susipažinti su kolegomis, kurių anksčiau nebuvote sutikę. Malonus bendravimas neretai baigiasi pratęsimu, o kartais – ir romanu.

Seksas su kolega – bet kuriuo atveju, tai įdomi patirtis. Neretai būtent tokios vakarėlio „pasekmės“ perauga į kai ką daugiau – juk žmonės beveik visada šalia, dirbdami jie turi galimybę vienas kitą geriau pažinti. Jokių abejonių – firmos vakarėlis, pasibaigęs spontanišku seksu, įsimins visam gyvenimui.

Prieš

Jeigu kas nors įvyks ne taip, ir ryte jūs gailėsitės dėl to, kas buvo, iškils šioks toks sunkumas – su tuo žmogumi jums teks ir toliau bendrauti darbo reikalais ar bent susitikti su juo įstaigoje. Anaiptol ne visada tai kels malonias emocijas. Kitas dalykas – seksas su kolega yra papildomas pagrindas gandams. Jeigu jūsų kompanijoje yra „piktų liežuvių“ - greičiausiai viskas bus aptarta už jūsų nugaros su smulkiausiomis detalėmis.

Seksas klube ar restorane

Daug laisvų moterų naujametę naktį eina į klubą ar restoraną, kur būna švenčiama. Daug nepažįstamų žmonių, vienijamų troškimo puikiai praleisti laiką, skani vakarienė šokiai – visa tai padeda sukurti reikiamą nuotaiką. Ir jeigu mergina laisva, ji turi galimybę užmegzti naujas pažintis neįpareigojančioje ir linksmoje aplinkoje. Suprantama, naujametę naktį mergina atrodys kaip karalienė – pasipuošusi, su puikia šukuosena ir makiažu. Nuo priešingos lyties dėmesio pasislėpti ir norint nepavyktų.

Jeigu spontaniškas seksas įvyksta per ar po vakarėlio klube, tai vienas pagrindinių jo privalumų – jūs tikrai gausite daugybę teigiamų įspūdžių ir Naujuosius sutiksite su vyru – o tai reiškia, jog ir visus 2015-uosius metus nebūsite viena. Dar vienas pliusas – kad net jeigu seksas bus vienkartinis, ir jūs su tuo vyru po to nepalaikysite jokių ryšių, visa tai bus galima prisiminti (ar užmiršti) kaip vienos žiemos nakties sapną.

Prieš

Santykiai su atsitiktiniais partneriais kelia tam tikrą pavojų. Vyras iš pažiūros gali atrodyti padorus, įdomus ir labai simpatiškas, bet lovoje elgtis šiurkščiai, nepagarbiai ir duoti valią savo seksualinėms fantazijoms, kurioms jūs esate nepasiruošusi. Ir dar, primename – mylėdamasi su atsitiktiniu vyru, jokiu būdu neužmirškite kontracepcijos!

Seksas draugų vakarėlyje

Pagal statistiką, daugiau kaip 30 proc. porų susipažįsta per draugus. Jeigu švęsti Naujųjų išeisite į svečius pas draugus, naktis bus neprognozuojama. Žmonės, vienijami bendrų interesų (o tokios ir būna draugų kompanijos), labiau domisi vieni kitais, todėl pažintis su vyriškiu ir vakaro pratęsimas intymesnėje atmosferoje yra net labai tikėtina.

Sutikite, kad jūsų draugų ratas jau pats savaime reiškia tam tikrą garantiją. Todėl spontaniškas seksas su vyru iš draugų kompanijos yra kur kas saugesnis už seksą su pirmu sutiktuoju. Svarbiausia – kad vyras nebūtų įsipareigojęs.

Prieš

Jeigu po kartu praleistos nakties nebenorėsite su juo matytis, gali kilti problemų, nes jūsų draugai ir toliau norės su juo bendrauti, tad susitikimų bendrose kompanijose bus sunku išvengti. Taip pat, kaip ir sekso darbovietės vakarėliuose atveju, gali atsirasti tokių asmenų, kurie nesugebės laikyti liežuvio už dantų – jiems reikės viską iki smulkmenų žinoti apie jūsų naktį, o tai gali ne tik sugadinti jūsų reputaciją, bet ir paveikti santykius su draugais.

Seksas užsienyje

Jeigu sutikti Naujųjų išvažiuosite į užsienį, tai jau savaime reiškia, kad šventė bus įsimintina. Kartais visai pravartu suteikti jai dar daugiau įsimintinumo spontaniško sekso pavidalu. Viešbučiuose paprastai rengiamos didelės naujametinės šventės, kur susirenka viešbučio gyventojai iš įvairių miestų ir šalių. Kurortinis romanas yra intriguojanti, įdomi ir avantiūristiška patirtis.

Užmegzti romantiškus santykius su užsieniečiu – daugelio moterų erotinė fantazija. Galvojama, kad su juodaodžiais vyrais „viskas kitaip“, o ispanai ir italai – patys aistringiausi pasaulyje. Naujametinę naktį atsiveria puiki galimybė patikrinti, ar taip yra iš tiesų, ir savo svajonę paversti tikrove.

Prieš

Sekso su užsieniečiu pavojus – kalbos barjeras ir mentaliteto skirtumai gali aptemdyti jūsų intymų artumą. Be to, skirtingose šalyse labai skiriasi požiūris į mergina, kurios yra pasirengusios gultis į lovą su vyru vos po keleto pažinties valandų. Bet svarbiausias trūkumas – kad skirtingose šalyse labai skirtingai žiūrima į kontracepciją. Pavyzdžiui, 80 proc. europiečių vyrų įsitikinę, kad už kontracepciją yra atsakinga moteris. Jie galvoja, kad jeigu dama ryžosi kontaktui, tai ji geria hormoninius preparatus arba rankinėje turi bent porą prezervatyvų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.