Moterų seksualinėse fantazijose - grubus seksas su mylimuoju

Nuo ko priklauso mūsų saldus mėgavimasis seksualiniu gyvenimu? Techninė jūsų partnerio patirtis lovoje ir kūniški privalumai, pasirodo, nėra svarbiausioje vietoje. Apie tai rašoma tinklapyje myjane.ru. Jums teks nuystebti kokias išvadas, tyrinėdami sekso kokybę padarė mokslininkai. Kai kurie tai lemiantys faktoriai iš pirmo žvilgsnio atrodo keisti.

Kas liečia seksualinio partnerio portretą, moters fantazijose dažniausiai dalyvauja sutuoktinis arba mylimasis, o vyras kur kas dažniau svajoja apie seksą su moterimis, kurios nėra jo nuolatinės partnerės.<br>123rf.com nuotr.
Kas liečia seksualinio partnerio portretą, moters fantazijose dažniausiai dalyvauja sutuoktinis arba mylimasis, o vyras kur kas dažniau svajoja apie seksą su moterimis, kurios nėra jo nuolatinės partnerės.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2015, 2:35 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 3:26 AM

Pinigai

Vokiečių tyrinėtojai pastebėjo tamprų ryšį tarp lytinio gyvenimo intensyvumo ir uždarbio dydžio. Pasirodo, kad seksualiai aktyvūs žmonės gauna didesnes pajamas. Tokios išvados buvo padarytos apklausus 7,5 tūkstančius Vokietijos gyventojų, kurių amžius 36-50 metų.

Kaip paaiškėjo, tie, kurie užsiiminėjo seksu keturis kartus per savaitę, uždirbdavo vidutiniškai 5 proc. daugiau, negu tie, kurie buvo mažiau aktyvūs lovoje. O tie, kurie seksu neužsiiminėjo iš viso, uždirbdavo 3,2 proc. mažiau „vidutiniokų“.

Ryšys tarp sekso kokybės ir finansinių skolų nėra labai ryškus, bet jis egzistuoja.

Pirmiausia, laimingas seksualinis gyvenimas dovanoja žmonėms gerą nuotaiką. O su pozityvia nuotaika yra lengviau rasti gerą darbą, be to darbo procesas tampa efektyvesnis.

Antra, geras seksas stipriai pakelia vertę. O karjeros augimo strigimai ir skolos dažnai yra susijusios su žema saviverte, kuri dažnai yra būdinga net ir geriems specialistams. Žmonės, kurie neturi seksualinio gyvenimo, neretai save laiko prastesniais už kitus, manydami, kad jeigu jie vieniši, aplinkiniai tai jaučia ir reaguoja atstumiančiai.

Trečia, įrodyta, kad seksas teigiamai veikia organizmą, ypatingai – endokrininę bei širdies ir kraujagyslių sistemą. Kylant nepasitenkinimui seksualiniame gyvenime, atsiranda problemų su sveikata. Galiausiai žmonės nebepajėgia atsakingai dirbti, todėl atitinkamai uždirba mažiau.

Įdomu tai, kad net moters orgazmas taip pat susijęs su pinigais. Amerikiečių psichologai įrodė, kad moterų mėgavimasis seksu priklauso nuo jų partnerių pajamų. Tarp grupės studenčių buvo atlikta apklausa. Jų buvo klausinėjama, kokio stiprumo susijaudinimus ir orgazmus patyrė per visą savo seksualinį gyvenimą. Taip pat anketose buvo pateikti klausimai, liečiantys individualius partnerių išskirtinumus – išvaizdą, kūno sudėjimą, vyriško pasididžiavimo dydį, charakterio savybes, o taip pat gaunamų pajamų dydį.

Apklausos dėka psichologai galėjo sudaryti idealaus vyro portretą, su kuriuo patirtas malonumas lovoje būtų maksimalus. Kaip paaiškėjo, svarbiausiomios tokio vyro savybėmis tapo humoro jausmas, pasitikėjimas savimi ir didelės pajamos. O štai intymi patirtis sekse nebebuvo tokia svarbi.

Draugai

Priešingos lyties atstovų draugija taip pat vaidina svarbų vaidmenį moters seksualiniame gyvenime. Užsienio mokslininkai įrodė, kad damos, kurios bendrauja su keliais vyrais, daug dažniau užsiiminėja seksu su savo nuolatiniais partneriais, negu tos, kurios turi mažai vyrų - draugų arba draugauja tik su savo lyties asmenimis.

393 stipriosios lyties atstovų, vedę arba palaikantys pastovius santykius, sutiko atsakyti į eilę klausimų. Iš esmės vyrai turėjo įvertinti savo partnerių išvaizdą ir papasakoti kiek kartų per savaitę jie su jomis mylisi. Taip pat turėjo papasakoti apie tai, ar kiti vyrai jų partnerę laiko patrauklia ir kiek tų vyrų yra artimoje aplinkoje. Pasirodė, kad tos moterys, kurios draugavo su daugybe vyrų, buvo labiau įdomios savo partneriams ir dažniau su jais turėdavo intymių ryšių.

Atlikto tyrimo autorių nuomone, visa tai susiję su pavydu. Vyras, kurio moteris yra populiari tarp stipriosios lyties atstovų, bijo konkurencijos ir todėl savo mylimajai stengiasi skirti daugiau dėmesio. Jei moteris negali pasigirti vyrų draugija, jos partneris atsipalaiduoja, nes mano, kad ji niekur nuo jo nedings. Taip pat jis nemato tikslo su savo gyvenimo drauge dažnai užsiiminėti seksu.

Ekstremalumas

Pasirodo, kad vyrus ir moteris įkaitina skirtingi dalykai. Tačiau neretai, abiejų lyčių partneriai svajoja apie ekstremalų seksą. Tik realybėje ne visi nori jį išbandyti.

Žurnale „Journal of Sexual Medicine“ buvo išspausdinti Kanados mokslininkų tyrimai. Šiame bandyme dalyvavo 799 vyrai ir 718 moterų. Visi jie buvo pilnamečiai Kvebeko gyventojai, vidutinis amžius 30 metų. Savanorius paprašė užpildyti anketas ir aprašyti savo seksualines fantazijas, taip pat papasakoti apie ypatingiausią gyvenime seksualinį nuotykį.

Kaip paaiškėjo, vyrai turėjo daugiau seksualinių fantazijų, nei moterys. 30-60 procentų moterų fantazijos buvo susijusios su seksualiniu paklusnumu,pavyzdžiui, pavyzdžiui pliaukštelėjimu per užpakalį ir priverstinį, grubų seksą.

Taip pat, skirtingai nuo vyrų, moterys dažnai tvirtino, kad visiškai netrokšta tokio ekstremizmo realiame gyvenime. Žinoma, jos nesunkiai gali įsivaizduoti , kaip jas prievartauja nepažįstamasis, tačiau realiame gyvenime tokia situacija jai sukeltų šoką. O stipriosios lyties atstovai, kaip taisyklė, savo svajones įgyvendintų, jeigu tik jiems pasitaikytų tokia galimybė.

Kas liečia seksualinio partnerio asmenybę, moters fantazijose dažniausiai dalyvauja sutuoktinis arba kavalierius, o štai vyras kur kas dažniau svajoja apie seksą su moterimis, kurios nėra jo nuolatinės partnerės.

Parengė Rytė Petrulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.