Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Tantrinio sekso paslaptys ir technikos - aukščiausiam malonumui

Tantrinis seksas, apskritai pati tantra – tema, žadinanti porų, ieškančių naujų įspūdžių, vaizduotę. Apie tantrinį seksą sklando daugybė mitų. Kviečiame susipažinti, kas tai iš tiesų, ir kokios yra pagrindinės tantrinio sekso technikos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 7:00 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 2:10 AM

6 teiginiai apie tantrinį seksą

1. Orgazmas nėra tantrinio sekso tikslas, tai tiesiog papildomas priedas, kurį gauna partneriai, to nesiekdami.

2. Tantrinio sekso tikslas – dvasinis susiliejimas ir artumas. Tuo momentu vyras ir moteris suartėja visuose lygmenyse – taip ir pasiekiamas aukščiausias malonumas.

3. Rytų filosofija teigia, kad „subtiliame“ žmogaus kūne yra 7 energijos centrai – čakros. Tantrinio sekso tikslas pakelti energiją iš paties apatinio centro į viršutinį – aukščiausią malonumo centrą. Pasitelkę tantrinio sekso technikas jūs galite valdyti energijos srautus savo ir partnerio viduje. Kalbos apie darbą su energijomis nėra tuščios – tai fizinis pojūtis kylančios srovės iš tarpvietės iki krūtinės ir aukščiau.

4. Tantrinis seksas – tai kontroliuojamas malonumas. Žinoma, viena iš sąlygų – visiškas atsipalaidavimas ir susiliejimas su partneriu, tačiau abu visą laiką gali kontroliuoti užplūstantį malonumą, o vyras kontroliuoja sėklos išsiliejimą.

5. Užsiimant tantriniu seksu nevalia pamiršti saugumo priemonių.

6. Tantrinis seksas – tai taip pat seksas, o ne tiesiog meditacinės ir kvėpavimo praktikos. Jos yra priedas prie įprasti sekso. Šios technikos padeda sustiprinti seksualines patirtis, jas pilniau, ryškiau ir jausmingiau išgyventi. Iš garsiosios „Kamasutros“ jūs galite papildyti savo sekso pozų bagažą.

Tantrinio sekso technikos

Tantrinis seksas – tai visų pirma ilga preliudija. Šaltiniai iš gilios senovės nurodo, kad glamonės galėjo trukti keletą valandų.

Tantrinis seksas lėtas ir dėl to ilgai trunkantis, vyras ir moteris gali save kontroliuoti ir sustoti pačiu svarbiausiu momentu. „Kaupimo efektas“ pačioje pabaigoje duoda sukrečiantį rezultatą. Skirtingai nuo įprasto sekso, po kurio paprastai nebelieka jėgų ir apima tuštumo jausmas, po tantrinio sekso apima pilnatvės jausmas. Iš paprastų meilužių jūs tampate dvasiškai vienas kitam artimais žmonėmis.

1. Prisilietimo laukimas

Tantrinis seksas prasideda nuo savotiškos meditacijos, kuomet partneriai turi galimybę per atstumą pajusti emocijas vienas kito atžvilgiu, artumą – kol kas ne fizinį, - ir dar labiau sustiprinti norą prisiliesti vienam prie kito.

Kaip tai daryti? Jūs sėdite sukryžiavę kojas vienas priešais kitą ir tiesiog žiūrite į akis, nesiliesdami prie kūno. Kvėpuojate tolygiai ir stengiatės įkvėpdami įsivaizduoti, kad jūsų kvėpavimas prasideda lyties organų srityje ir kyla išilgai stuburo aukštyn. Po kurio laiko (po 10-15 minučių) galite paimti vienas kitą už rankų ir tęsti. Jūs pajusite, kada ateis tinkamas momentas prisilietimui.

2. 10 pirštų – milijonas malonumų

Tegul jūsų vyras užsimerkia, o jūs lėtai glostykite jo kūną savo pirštų pagalvėlėmis. Keiskite pirštus, lieskitės vienu arba keliais, keiskite prisilietimų stiprumą, bet viską darykite labai lėtai. Bandžiusieji tvirtina, kad tai – nenusakomas jausmas: jeigu pavyksta „atsijungti“, atrodo, tarsi kūną glosto vienu metu daugybė rankų, prarandama sąmonė, ir žmogus pasineria į visaapimantį malonumą.

3. Erzinančios glamonės

Atsisėskite vienas priešais kitą, vyro kojos tiesios, jūsų – šiek tiek sulenktos per kelius ir uždėtos ant vyro kojų. Jūsų lyties organai tegul liečiasi. Lieskite vyro krūtinę, jo veidą, o jis tegul glamonėja jūsų krūtis, klubus, liečia veidą.

4. Sustojimas pusiaukelėje

Tantrinio sekso lėtumą lemia tai, kad vyrui ir moteriai reikia kontroliuoti savo susijaudinimą. Todėl lytinio akto pradžia taip pat būna lėta. Tegul vyras į jus įeina ne iš karto – duokite sau ir jam 1-2 minutes, kad pajustumėte tą momentą.

5. Kvėpavimo technikos

Rytų filosofija skiria daug dėmesio kvėpavimui kaip pagrindiniam būdui kontroliuoti vidinės energijos srautus, tuo pačiu ir kontroliuoti savo susijaudinimo lygį bei orgazmą. Visų kvėpavimo technikų tikslas iš esmės vienas – padaryti taip, kad jūsų abiejų kvėpavimas būtų vienas. Tai sukuria vienovės pojūtį, du kūnus paverčia viena visuma su vienu kvėpavimu.

Įkvėpti – iškvėpti – įkvėpti

Pabandykite su savo vyru kvėpuoti pakaitiniu ritmu – kai jūs iškvepiate, jis įkvepia. Šitaip visi jo iškvėpimai bus jūsų įkvėpimais, ir atvirkščiai. Po to galite pakeisti eilės tvarką, jo iškvėpimas – jūsų įkvėpimas. Tai sustiprins to, kuris įkvepia, susijaudinimą – ši kvėpavimo fazė laikoma sužadinančia, o iškvėpimas – atpalaiduojančia.

Įkvėpti – įkvėpti, iškvėpti – iškvėpti

pabandykite kvėpuoti „unisonu“. Vyras įkvepia, ir jūs įkvepiate tuo pačiu momentu, iškvepiate taip pat vienu metu. Tai išsivysto į vieną ritmą ir vėlgi sukuria vienybės pojūtį.

Vienas kvėpavimas

Vyras giliai iškvepia, moteris giliai įkvepia. Tada jūs suglaudžiate lūpas ir kvėpuojate tuo pačiu oru, tuo pat metu reikia kontroliuoti, kad oras neitų per nosį. Oro greitai pradės trūkti, ir jūs pradėsite kvėpuoti greičiau. Bet kvėpavimas turi išlikti lygus, be staigių šuolių. Nutraukite šitą praktiką, kai tik suprasite, kad daugiau šitaip nebegalite kvėpuoti. Pailsėkite ir pakartokite vėl. Tą geriau daryti per seksą arba po jo.

6. Laiku sustokite

Aktyviai užsiimdami seksu, jūs įeinate į aukščiausio susijaudinimo ir aistros būseną. Tai tas momentas, kuomet sunkiausia sustoti – bet kaip tik tai ir reikia padaryti. Pasiekite praktiškai gyvuliškos aistros būseną ir pasakykite vienas kitam „stop“.

Po šito atsigulkite bet kokia jums patogia poza, nesiliesdami vienas prie kito, ir užmirškite apie viską – vienas apie kitą, apie susijaudinimą, seksą, apie viską, kas jus supa. Pabandykite susikoncentruoti ties savo pojūčiais ir jais pasimėgauti, perleisti juos per visą kūną. Atkreipkite dėmesį į tai, ar jaučiate savo energiją, kokioje kūno dalyje ji yra dabar? Teigiama, kad šiuo momentu vyras ir moteris transformuoja seksualinę energiją į aukštesnės rūšies, praktiškai dievišką energiją.

Saugumo technika

Atsiminkite, kad tantrinis seksas – tai ne pasimėgavimas su atsitiktiniu partneriu. Tai galima ir reikia praktikuoti tiktai su patikrintu vyru, su kuriuo jūs jau pasiekėte tam tikrą artimą ir norite pereiti į kitą lygmenį.

Kodėl taip? Ogi teigiama, kad per tantrinį seksą susijungia energetiniai apvalkalai, todėl partneriai tusi būti panašaus lygio – tiek dvasinio, ties socialinio, tiek kultūrinio. Priešingu atveju, jeigu jūs jau kažkuo aplenkėte partnerį, jo trūkumas bus užpildytas jūsų sąskaita. O tai reiškia ne tik tuštumą po sekso ir santykiuose. Tai ir galimybė perimti dalį jo likimo, kuri gali veikti jūsų gyvenimą ne visuomet jums suprantamu būdu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.