Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

5 vyrų tipai, kuriems patinka daryti kunilingą

Pirmasis tipas: nepraradę nekaltybės

Juo didesnė vyro meilė, juo žemiau moters kūnu slysta jo bučiniai.<br>123rf nuotr.
Juo didesnė vyro meilė, juo žemiau moters kūnu slysta jo bučiniai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2015, 7:00 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 6:43 PM

Supažindiname su tipais vyrų, kuriems tokia oralinio sekso forma patinka.

Pirmasis tipas: nepraradę nekaltybės

Dažniausiai - 19-mečiai, kurie nori išvengti nepageidaujamo savo draugių nėštumo. Tiesa, retsykiais už suteiktą malonumą jie pageidauja atlygio: oralinio sekso iš moters.

Šio tipo vyrai visaverčiu seksu planuoja užsiimti nuo 25 metų, kuomet draugei netikėtai pastojus galėtų pasiūlyti savo širdį ir ranką. Na, ir šiokią tokią materialinę gerovę.

Antrasis tipas: subrendusio amžiaus

Jie paprastai neturi keblumų dėl meilės žaidimo būdų. Ir jei partnerė paprašo jai suteikti malonumą, kodėl gi ne? Beje, subrendusio amžiaus vyras nebūtinai paprašys moters atsilyginti čiulpiant, laižant ar bučiuojant jo genitalijas.

Internete apstu skelbimų tokių vyrų, kurie ieško jaunų mergaičių būtent šiam „bendravimo“ stiliui. Esama vyrų, kuriuos oralinis seksas apdovanoja itin stipriu seksualiniu susijaudinimu. Tai kodėl gi jiems nesuteikus moteriai ir sau malonumo?

Trečiasis tipas: azijiečiai

Moterys, turėjusios artimą pažintį su kinais ar japonais, žino, kad savo vyriškojo pasididžiavimo kuklumą jie su kaupu kompensuoja nuostabiu kunilingu, po kurio jos patiria tris ir daugiau - vienas po kito - orgazmus. Paprastai nereikalauja panašiu būdu jiems suteikti malonumą: jiems tiesiog patinka, kad jų partnerė sugebėjo pabuvoti septintame danguje.

Ketvirtasis tipas: nepasitikintis savimi vyras per pirmąjį pasimatymą

Moterys, kurios per pirmąjį pasimatymą pajunta, jog priešais jas - savimi nepasitikintis vyras, turėtų elgtis gudriau. Pakviesti jį į namus, pavyzdžiui, pataisyti kompiuterį (jei jis programuotojas ar šiuolaikinių technologijų specialistas). Ketvirtojo tipo vyrai mažai kalba, bet jų liežuvis taip stropiai darbuojasi.

Penktasis tipas: mazochistai

Šie vyrai linkę paklusti ir įgyvendinti pačias drąsiausias partnerės seksualines fantazijas. Bet moteris turi būti pasiruošusi ir tam, kad pamaloninęs kunilingu, jos vergas pareikalaus savo „malonumo“: jį koneveikiant čaižyti rimbu ar paklupdyti į kampą ant ko nors aštraus.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar debatų dalyviai supranta, kur kandidatuoja?