Gestai, mimika ir judesiai, priversiantys vyrą jus įsimylėti

Veronikai jau 25 metai, bet ji sako visiškai nemokanti susipažinti su vyrais. Jei tik kas jai patinka – iš karto sutrinka, nusuka akis ir stengiasi laikytis atokiau, tarsi gėdytųsi parodyti jam savo susidomėjimą.

Kūno pozomis, gestais ir mimika galima paveikti žmogaus pasąmonę ir nesunkiai jį sudominti.<br>123rf nuotr.
Kūno pozomis, gestais ir mimika galima paveikti žmogaus pasąmonę ir nesunkiai jį sudominti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2015, 3:26 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 1:24 AM

„Suprantu, kad viską darau neteisingai, kad vyrai taip pat būna neryžtingi. Bet ką gi daryti? Aš stengiuosi prisižiūrėti, perku tiktai brangius drabužius, nuolat keičiu šukuosenas, bet niekas nepadeda. Su manimi susipažįsta visiškai ne tie vyrai. Kaip sudominti tą, kuris patinka ir man?“ – psichologės kabinete skundėsi mergina.

Susidomėjęs žvilgsnis – tai lyg atsivėrimas kitam žmogui: „Tu man patinki, pažiūrėk ir tu į mane!“ Veronika neįpratusi prie gundančių gestų, todėl jai toks atvirumas kelia sumaištį.

Tačiau kūno pozomis, gestais ir mimika galima paveikti žmogaus pasąmonę ir nesunkiai jį sudominti. Visai nebūtini net ilgi pokalbiai. Kaip tai padaryti?

Šalin prietarus ir kompleksus

Būtina atsikratyti visų prietarų, kad pirmai gundyti vyrą nepadoru. Tai netiesa. Vyrams taip pat patinka, kai juos gundo. Jie taip pat gali turėti žemą savivertę, jie taip pat gali gėdytis žengti pirmąjį žingsnį. Padėkite jiems ir pradėkite pirma.

Jokiu būdu nesakykite sau: „Aš visai nepatraukli, kam tokia gali patikti?“, „O gal aš jam visai nepatinku?“, „Gal aš ne taip apsirengusi?“, „Na ir kam aš taip apsikirpau? Šita šukuosena man visai netinka“.

Išmokite nekūniško kontakto

Šypsena ir žvilgsnis

Su kokiu žmogumi jums norėtųsi pabendrauti? Na žinoma, su trykštančiu gyvenimo džiaugsmu ir skleidžiančiu teigiamą energiją. Todėl kibirkščiuojantis žvilgsnis ir nuoširdi (nepainiokite su dirbtine) šypsena – pats geriausias būdas sudominti vyrą.

Stebuklingų žvilgsnių variantai:

1. Kad užmegztumėte kontaktą su vyru, mirktelėkite jam ir nusišypsokite, tarsi leisdama su jumis susipažinti.

2. Yra žinoma, kad žmogaus vyzdžiai išsiplečia, kai jis yra geros nuotaikos, seksualiai susijaudinęs ar susidomėjęs. Pažiūrėkite į bet kokį daiktą, esantį toli už vyro, ir tada staigiai nukreipkite žvilgsnį į vyrą. Nuo greito fokusavimo į artimą objektą jūsų vyzdžiai būtinai išsiplės.

3. Neatitraukite nuo vyro akių, po to nusukite žvilgsnį ir pažiūrėkite į jį vėl iš po blakstienų.

Svarbiausia, kad jūsų žvilgsniai neatrodytų teatrališkai, būtų maksimaliai natūralūs ir atitiktų jūsų nuotaiką.

Plaukai

Ilgi, šilkiniai, gaiviai kvepiantys mylimosios plaukai, kuriuos taip malonu braukti pirštais, kišti į juos nosį ir jaustis saugiai bei seksualiai – kiekvieno vyro svajonė.

Pademonstruokite jam visą savo plaukų grožį – papurtykite juos (galima iš anksto pasipurkšti juos kvepalais), pasitaisykite šukuoseną ar susiglostykite plaukus. Pažaiskite su sruogomis – užvyniokite ant piršto ir paleiskite, pakartokite keletą kartų. Vyrus užburs šitas veiksmas.

Kaklas

Užsiimdama su plaukais, lyg netyčia apnuoginkite kaklą, tai privers vyrą virpėti.

Riešai

Lyg tarp kitko vyrui pademonstruokite švelnią savo vidinės riešo pusės odą. Tai galima padaryti neva taisantis rankoves, žaidžiant ar apžiūrinėjant apyrankes ant rankų.

Eisena

Ištieskite nugarą, įtraukite pilvą, nuleiskite pečius. Galvą stenkitės laikyti tiesiai. Judėkite nedideliais žingsneliais, lengvai sūpuodama klubais – tai atrodo labai jaudinančiai.

Kad įprastumėte vaikščioti nedideliais žingsneliais, eidama iš namų vilkėkite ilgą siaurą sijoną, o namuose galima pasitreniruoti, surišus kojas 25 cm virvele, ir taip pavaikščioti po kambarį. Nepamirškite, kad eisena graži, kai pirma juda kojos, tik po to – kūnas.

Teisinga laikysena

Nesikūprinkite, kai sėdite ar stovite. Atlikite tokį pratimą. Atsistokite nugara į sieną, prisremkite pakaušiu (smakro nekelkite), mentėmis, alkūnėmis, sėdmenimis ir kulnais. Pastovėkite taip kurį laiką.

Nueikite nuo sienos ir pavaikščiokite, išlaikydama tą padėtį. Vėl atsistokite prie sienos ir pasitikrinkite. Pavyko be klaidų? Atlikite šį pratimą keletą kartų, kūnas turi įsiminti taisyklingą laikyseną.

Pozos sėdint ir stovint

Parodyti susidomėjimą pašnekovu gali padėti jūsų kojų padėtis. Jeigu kalbatės su vyru, kuris jums patinka, klausotės ar žiūrite į jį, stenkitės, kad į jį būtų nukreipti jūsų kojų pirštai. Taip duosite jam užuominą apie savo susidomėjimą ir sulauksite atsakomosios jo reakcijos – dėkingumo ir pasitikėjimo. Nelaikykite savo rankų sukryžiuotų.

Jeigu sėdite, galite gražiai užmesti vieną koją ant kitos – taip kojos atrodo seksualiau ir dailiau. Bet nepersistenkite, demostruodama savo grožybes. Šis būdas netinkamas, jei esate trumpu sijonu ar suknele. Per daug atvirumo atbaidys vyrą.

Gestų, pozų ir kvėpavimo ritmo kopijavimas

Pašnekovui visada malonu sutikti panašų į save. Tokį, kuris kalba jo kalba, turi panašų hobį, panašias pažiūras.

Kad vyras jumyse įžvelgtų giminingą sielą, kaip veidrodis atspindėkite jo pozas ir gestus: jis pastatė stiklinę ant stalo – ir jūs pastatykite, jis sunėrė rankas – ir jūs sunerkite, jis pakeitė pozą – ir jūs padarykite tą patį. Vyras atsipalaiduos ir greta jūsų jausis saugiai.

Bet nepersistenkite – mėgdžiojimą jūsų pašnekovas gali interpretuoti kaip pasityčiojimą.

Įsiklausykite į jo kvėpavimą ir stenkitės kvėpuoti tokiu pat tempu.

Prisilieskite

Palieskite save

Daugelis moterų, bendraudamos su joms patikusiu vyru, instinktyviai liečia įvairias savo kūno vietas – klubus, riešus, pirštus, ausis, kaklą, juos glosto. Visa tai – ne kas kita, o pasąmoninga komanda vyrui: „Man su tavim gera ir jauku, labai noriu tavo glamonių“.

Kad suintriguotumėte vyrą, padarykite sau ką nors tokio. Tik nepersistenkite – pasąmonė labai gerai jaučia melą.

Palieskite jį

Mūsų kūnui nuolat norisi malonių prisilietimų. Pasitelkusi gudrų prisilietimų prie pašnekovo per pokalbį meną, galite nesunkiai sudaryti apie save malonų įspūdį, nuimti įtampą ir netgi neįkyriai primesti savo požiūrį.

Padėkite vyrui jus įsimylėti. Prilieskite jo riešą, kai su kuo nors sutinkate, perbraukite per petį atsisveikindama ar nueidama „papudruoti nosytės“. Netgi paprasti draugiški apsikabinimai susitikus padės vyrui jumis pasitikėti. Numeskite ką nors ant grindų ir pasilenkite pakelti, „netyčia“ užkliudydama jį savo šilkiniais plaukais, perduokite jam ką nors – šaukštelį, taurę, cigaretę.

Paprašykite jo jus nufotografuoti ar nufilmuoti – paduokite jam fotoaparatą ar telefoną ir nepaimdama iš jo rankų parodykite, ką ir kaip spausti. Taip pat galima parodyti, kaip peržiūrėti nuotraukas, įjungti reikalingus nustatymus.

Jeigu kartu dalyvaujate vakarėlyje – sutikite dalyvauti konkurse ir pakvieskite jį į savo komandą. Bendras vedėjo užduočių vykdymas ne tik suteiks galimybę jums liestis vienam prie kito, bet ir suartins jus kaip komandą.

Pasistenkite padaryti taip, kad visi gestai ir prisilietimai būtų atsitiktiniai – ir rezultato ilgai laukti neprireiks. Jo širdis bus pavergta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.